Barometern > Nyheter

Saturday, 15 June, 22:33

Barometern - 12 jun 19 kl. 06:10

Det ska löna sig att vara föregångareFossilfritt ”När de som vill gå före och påskynda en klimatomställning har svårt att utveckla sina affärsmodeller och i ställer riskerar att behöva gå tillbaka att köra mer på fossilt igen så finns det allvarliga risker att omställningen tappar fart.”.
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
När

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det ska lönasig att vara , föregångare
Cornucopia - 14 okt 14 kl. 17:07

"Föregångare att inspireras av"

Vänsterpartisten Jens Holm vill att Sverige skärper sitt djurskydd ännu mer, så omvärlden får "föregångare att inspireras av". Men i verkligheten är Sverige ingen föregångare, utan ett skräckexempel, som fnissas åt av beslutsfattare världen över.

Beslutsfattarna dunkar förstås svenska politikers ryggar och berömmer oss för vårt djurskydd.

YLE - 09 aug 12 kl. 08:54

Häkämies: Finland borde vara föregångare inom miljövänlig energi

Näringsminister Jyri Häkämies mål är att Finland om åtta år ska ha tiotusentals arbetsplatser inom branschen för ren energi. Han tror också att finska företag når bättre ut på den internationella marknaden. Näringsminister Jyri Häkämies är mer ambitiös vad gäller miljövänlig teknik, den så kallade cleantech-branschen, än vad hans föregångare Mauri Pekkarinen var.

YLE - 20 jul 16 kl. 08:40

Huvudstadsregionen en föregångare på elbilsfronten

Det finns få elbilar i Finland, men huvudstadsregionen är en föregångare. Här finns över hälften av de eldrivna bilarna i landet. I elbilsdiskussioner pratas det ofta om Norge.

Supermiljöbloggen - 04 dec 18 kl. 20:32

Kan Sverige bli en föregångare i Katowice?

Den 22 november presenterade Meteorologiska världsorganisationen WMO en klimatsammanställning för år 2017 där generalsekreterare Petteri Taalas skriver att ”fönstret för möjligheter att agera är närapå stängt”. Bakgrunden är de ständigt stigande halterna av växthusgaser i atmosfären. Tron att klotet ska klara 1,5-gradersmålet upprätthålls av de som inte ser, inte hör eller är ängsliga för sina mandat, det skriver Ulf von Sydow.

DN - 28 sep 12 kl. 15:57

"Downton Abbey" kan få föregångare

Äktenskapet mellan Lord och Lady Grantham har lockat många men historien om hur romansen mellan dem en gång började vet tittarna mycket lite om. Nu arbetar Julian Fellowes, skaparen bakom "Downton Abbey", på en föregångare till den populära tv-serien, skriver Daily Mail..

Kristianstadsbladet - 03 okt 13 kl. 11:51

Dagermans föregångare till JR

Fyra vänner går samman för att tillsammans driva sin egen bilverkstad. Men en av dem har en egen agenda. I Stig Dagermans "Streber" finns den svenska dramatikens föregångare till JR Ewing.

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 13 kl. 11:51

Dagermans föregångare till JR

Fyra vänner går samman för att tillsammans driva sin egen bilverkstad. Men en av dem har en egen agenda. I Stig Dagermans "Streber" finns den svenska dramatikens föregångare till JR Ewing.

UNT - 08 mar 14 kl. 08:00

"Orienteringen föregångare för andra"

KVINNODAGEN: Annika Billstam fyller 38 år och firar ytterligare ett år inom orienteringen. En idrott som enligt henne är en föregångare i jämlikhetsfrågor. Och hon gör det på internationella kvinnodagen.

Dagen - 04 mar 16 kl. 03:00

Maria Lindgren – en tidig föregångare

Maria Lindgren är en föregångare. Redan 1914 tar hon initiativ till en ”pingstmöteskonferens”..

Dagen - 04 mar 16 kl. 03:00

Maria Lindgren – en tidig föregångare

Maria Lindgren är en föregångare. Redan 1914 tar hon initiativ till en ”pingstmöteskonferens”..

YLE - 08 mar 16 kl. 10:21

Jämställt Lappträsk vill vara en föregångare

I dag rapporterar Yle Nyheter om att kommunerna i hög grad leds av män. Men i Lappträsk ser det annorlunda ut. I Lappträsk kommun är kommundirektören, fullmäktigeordförande och styrelseordförande kvinnor.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

”Det är en jätteklump med regn och åska på väg”

Det kan bli skyfall under natten mellan lördagen och söndagen, men SMHI:s meteorolog tror att den största regnmängden missar länet..

Barometern - 15 minuter sedan

Lindgren missade finalplats i Prag

Barometern - 30 minuter sedan

Vittsjös VM-back ut skadad mot Kanada

Barometern - 1 timme sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Barometern - 1 timme sedan

Sverige ute ur Golden European League

Barometern - 1 timme sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Barometern - 1 timme sedan

Då kommer Lil Nas X debut-ep

Barometern - 2 timmar sedan

Ultrahögern bakom maktskiften i Spanien

Styret i Madrid återgår till högersidan efter en fyraårig period med vänsterprofilen Manuela Carmena som borgmästare. Stödet från högerextrema Vox avgjorde saken. Liknande uppgörelser görs runt om i Spanien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.