SR > Nyheter

Monday, 17 June, 01:05

SR - 12 jun 19 kl. 06:02

Efter protesterna – lagförslaget skjuts uppDet kontroversiella lagförslaget i Hongkong om utlämningar av brottsmisstänkta till Kina skjuts upp..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Hongkong, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter protesterna, lagförslaget, skjutsupp
YLE - 27 feb 13 kl. 09:16

Lagförslaget om könsneutrala äktenskap förfaller

Lagförslaget om könsneutrala äktenskap förfaller. Riksdagens lagutskott röstade i dag om huruvida man skulle gå vidare med lagförslaget om könsneutrala äktenskap. Motionen hade undertecknats av 76 ledamöter..

YLE - 19 dec 13 kl. 13:30

Folktinget: Lagförslaget tryggar inte vård på svenska

Beredningsgruppen har haft ett utmärkt tillfälle att föreslå en lösning för att förbättra de rådande språkliga bristerna, tyvärr saknas nu ett sådant förslag, säger Folktingets ordförande Christina Gestrin om lagförslaget till ny servicestruktur inom social- och hälsovården. Beredningsgruppen har idag överlämnat sitt lagförslag till omsorgsminister Susanna Huovinen. Syftet med lagförslaget är bland annat att garantera befolkningen jämlik tillgång till social- och hälsovård.

Nyheter 24 - 27 feb 14 kl. 15:14

Lagförslaget röstades igenom – supportrar kan stängas av i tre år

Riksdagen röstade under onsdagen igenom ett lagförslag som innebär att man kan stänga av åskådare vid idrottsevenemang i upp till tre år. Tidigare var maxlängden ett år.Regeringen anser att det behövs ytterligare åtgärder för att motverka våld- och ordningsstörningar i anknytning till idrottsevenemang.

News55 - 06 okt 15 kl. 15:14

Han skriver på lagförslaget om dödshjälp

USA. Lagförslaget innebär att personer i Kalifornien som är obotligt sjuka, att lagligt få dödshjälp, det skriver AP. LÄS MER: Mitt livs svåraste intervju Guvernör Jerry Brown, 77, sade att han innan beslutet hade rådfrågat både en katolsk biskop, två av hans doktorer och även vänner som alla har ”varierande, motsägelsefulla och nyanserade positioner” angående frågan om dödshjälp.

Dagensanalys.se - 31 mar 17 kl. 11:31

Starka protester mot amerikanska lagförslaget

Tidigare i veckan röstade det amerikanska representanthuset igenom ett lagförslag som gör det möjligt att sälja privatpersoners internethistorik utan deras tillåtelse. Nu kommer starka protester och motreaktioner över hela världen. Förslaget innebär att internetoperatörer som AT&T, Comcast etc.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 20:00

Dra tillbaka asylpolitiska lagförslaget

Socialdemokraternas nya lagförslag kring asyl och invandringspolitiken har inte bara fått massiv politisk kritik. Efter att remissrundan avslutats är instansernas besked också tydliga: man är starkt kritisk till lagförslaget. Fler socialdemokratiska gick i förra veckan också ut i en gemensam debattartikel där de kritiserar lagförslagen och uppmanar regeringen att omforma förslagen.

Nyheter 24 - 28 nov 13 kl. 11:10

Lagförslaget inskickat: Nu kan tillträdesförbudet höjas från ett till tre årVill införa maskeringsförbud

Från ett till tre år. Så länge vill Justitieminister Beatrice Ask att maxlängden på tillträdesförbud på svenska idrottsevenemang ska vara. Hon skickade in förslaget till Lagrådet under torsdagen för att "detta utgör ett led i arbetet med att motverka ordningsstörningar under och i samband med idrottsarrangemang".

SR - 08 dec 15 kl. 15:14

Regeringen överger lagförslaget om Öresundsbron

Regeringen överger lagförslaget om att kunna stänga Öresundsbron vid ett krisläge. Detta efter att Lagrådet kritiserat förslaget hårt samt att både moderaterna och liberalerna meddelade att de inte stödjer det förslaget..

Affärsvärlden - 10 maj 13 kl. 11:41

Betssons vd: Oklart hur lagförslaget påverkar oss

Skillnaden mellan det nya lagförslaget kring onlinespel i Turkiet och landets befintliga spellagstiftning är liten. Effekten på Betssons partner i landet är hittills liten och frågan är om Betsson kommer att påverkas negativt överhuvudtaget vid en eventuell ny lag..

SVT - 08 apr 15 kl. 09:16

Ryska lagförslaget: Max två OS per idrottare

Här är det ryska lagförslaget som får OS-veteranerna att gå i taket: Max två OS per idrottare. ”Oförklarligt”, säger konståkaren Jevjenij Plusjenko..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Kristersson: Integrationen vår tids ödesfråga

Integrationsfrågan stod i fokus när Moderatledaren Ulf Kristersson talade på Järvaveckan i norra Stockholm. Det allra värsta sveket är oförmågan att bekämpa hedersförtryck, sade han..

SR - 5 timmar sedan

Strömlöshet har gett 16 timmars tågförsening

Det tredje och sista persontåget som efter en nedfallen kontaktledning nära Ånge fått stanna på spåret sedan klockan tre i natt väntas ikväll kunna fortsätta resan söderut..

SR - 6 timmar sedan

Skåne och Västsverige valde Sabuni

Två av liberalernas tyngsta fästen, Västsverige och Skåne, har nu bestämt sig för vem de vill ha som ny partiledare. Båda röstade med bred majoritet för Nyamko Sabuni..

SR - 6 timmar sedan

Suzanne Reuter fick Karamelodiktstipendiet

Skådespelaren Suzanne Reuter är årets mottagare av Karamelodiktstipendiet..

SR - 7 timmar sedan

Hundratusentals deltog i protesten

I dag gick flera hundratusen Hongkongbor ut i protest mot det kontroversiella lagförslaget som skulle ge Hongkongs domstolar möjligheten att utlämna misstänka till Fastlandskina..

SR - 9 timmar sedan

Kritik mot oklarheter i nya gymnasielagen

Flera myndigheter är kritiska till att det är oklart när det gäller vilken yrkesutbildning som ensamkommande kan gå för att omfattas av den tillfälliga gymnasielagen, och därmed få ett förlängt uppehållstillstånd..

SR - 9 timmar sedan

HD godkänner mödraskap - trots surrogat

Högsta domstolen i Sverige har godkänt ett amerikanskt domslut om surrogatmödraskap som kan bli vägledande för svenska domar i framtiden..

SR - 11 timmar sedan

Kampen mot fattigdom i Guatemala

I dag går Guatemala till val. Runt 60 procent av invånarna i landet lever under FN:s fattigdomsgräns. Mycket lite talar för att de fattiga kommer få det bättre med nästa president..

SR - 11 timmar sedan

Massivt strömavbrott i Sydamerika

Stort strömavbrott i Argentina och Uruguay, rapporterar BBC. 48 miljoner människor påverkas..

SR - 13 timmar sedan

Flygplan i krock – två piloter döda

Två piloter har dött efter att två mindre flygplan kolliderat i luften nära Masterton i Nya Zeeland. Kort innan planen krockade hade fyra fallskärmshoppare hoppat från det ena planet. Alla fyra överlevde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.