YA > Nyheter

Tuesday, 25 June, 20:27

YA - 12 jun 19 kl. 06:00

Maggan håller sig ung på Ystad IPHon har bara flyttat en enda gång i sitt liv. Och samtidigt varit trogen sitt arbete på Hamnkontoret i Ystad. Men någon brist på äventyr, det har Margaretha ”Maggan” Ohlsson inte haft. Friidrottsintresset har tagit henne till såväl EM i Prag som svenska fjällvärlden..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad IP, Hamnkontoret, Ystad, Margaretha Maggan Ohlsson, EM, Prag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maggan, hållersig , ung, YstadIP
Länstidningen i Jämtland - 08 okt 15 kl. 20:12

Maggan Carlson blir ny skidkonsulent

– Vi behöver få veta mer om hur klubbarna bedriver sitt arbete. Omvänt vill vi också försöka ge föreningarna ett bättre stöd i deras verksamhet. Därför anställer vi de här tre konsulenterna på i första hand två år, men vill gärna få tjänsterna att bli permanenta, om ekonomin så tillåter, säger Karin Ersson, utbildningschef för Skidförbundets längddel..

ÖstersundsPosten - 08 okt 15 kl. 20:12

Maggan Carlson blir ny skidkonsulent

– Vi behöver få veta mer om hur klubbarna bedriver sitt arbete. Omvänt vill vi också försöka ge föreningarna ett bättre stöd i deras verksamhet. Därför anställer vi de här tre konsulenterna på i första hand två år, men vill gärna få tjänsterna att bli permanenta, om ekonomin så tillåter, säger Karin Ersson, utbildningschef för Skidförbundets längddel..

Skånskan - 19 jun 19 kl. 09:00

Emma Knyckare tillbaka som årets mama

Efter turnéer både i höstas och våras blir det nu en tredje vända för Emma Knyckares hyllade show ”Årets mama – en föreställning om familjeliv, underliv och kärlek” till hösten. Ett av stoppen är i Malmö.
– Det ska bli så kul, både för mig och andra.

Cornucopia - 13 sep 18 kl. 08:05

EU stoppar bloggkommentarerna

En konsekvens av EU-parlamentets kraftigt begåvningsvarierande klubbande av den sk nya upphovsrätten, ser ut att bli att det blir stopp för kommentarer här på bloggen, samt att alla historiska kommentarer tas bort. Mer nedan.
På väg att konfrontera EU-toppen Mont Blanc.

Vimmerby Tidning - 18 dec 13 kl. 08:25

Röda Korset har öppet på julafton

Julaftons förmiddag är Röda Korsets mötesplats Kupan öppen för den som vill.
– Det känns bra att kunna erbjuda lite gemenskap för den som vill. Man kan komma och gå som man själv tycker, säger Maggan Svensson, en av de frivilliga som ställer upp för att lindra ensamheten..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 15 kl. 10:18

Går det verkligen att kräva sommaröppet?

Dags att lyfta upp frågan om koloniområdenas öppettider. Föreningarna arrenderar jordbruksmark av kommunen och som enligt avtal ska vara inhägnad. Omfattas inte av allemansrätten.

Cornucopia - 02 sep 15 kl. 16:43

Skatterna höjs med 31 miljarder 2016

Regeringen har nu gått ut med att skatterna höjs med 31 miljarder år 2016. Speciellt sätter man åt unga som arbetar, pensionärer som arbetar, höginkomsttagare och folk som är beroende av bil, dvs landsbygdens befolkning.

Fest hos Maggan och ALLA
är inbjudna.

DrivaEget - 14 sep 15 kl. 11:39

“Är spa-dagen avdragsgill?”

 Pengar  Driva Egets läsare Maggan undrar vad som gäller vid avdrag för motion och massage. Driva Egets Anders Andersson ger svar. Läs vidare, kommentera eller dela.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 16:41

Lunds eldsjälar

LUND Socialt engagemang och sociala frågor engagerar Andreas Ragnarsson.
I projektet Lunds eldsjälar lyfter han i både bok- och utställning sjutton personer som i så väl yrke som på fritid är just en eldsjäl.17 av Lunds eldsjälarAlicia López Åkerblom, ordf.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Zahui: "Kunde inte bry mig mindre"

Amanda Zahui är både mästerskapsdebutant och Sveriges viktigaste spelare. Men den 25-åriga centern tar pressen med ro – och håller inte med..

YA - 45 minuter sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

YA - 45 minuter sedan

Kompetensbristen är evig

Bristen på kompetent arbetskraft kommer att vara fortsatt stor i många yrkesgrupper. Men det löser inte arbetslösheten för alla. .

YA - 1 timme sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

YA - 1 timme sedan

Prisad förening orolig för sin existens – måste halvera helgvisningarna

2017 fick Flora filmstudio kommunens kulturpris. Nu har de fått beskedet att de inte får tillgång till biografen lika många lördagar från och med 2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.