YA > Nyheter

Tuesday, 25 June, 12:13

YA - 12 jun 19 kl. 06:00

Företagarnas kvinna på kommunen trappar ner – ”Jag har börjat vänja mig vid tanken”När ett årtal slutar på 9, då är det dags för Lena Ytterberg att byta spår. Sedan 2009 har hon varit ett välbekant ansikte på Sjöbo kommun – särskilt för alla ortens företagare..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lena Ytterberg, Sjöbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarnas, kvinna, kommunen, trappar, nerJag har , börjat, vänja mig vid tanken
Helsingborgs Dagblad - 15 jan 18 kl. 13:00

Nyckelkaoset är över - kommunen trappar ner på väktare

Låsen i stort sett utbytta..

Skånskan - 17 apr 18 kl. 14:00

Eslöv trappar upp stadskärnearbete

ESLÖV Eslövs kommun trappar upp sitt engagemang i ideella Stadskärneföreningen. Målet är att ytterligare utveckla stadskärnan i tätorten och handeln runt den.Förra året beslöt både kommunen och ett antal av stadens fastighetsägare att gå in med ett högre belopp än tidigare i Eslövs Stadskärneförening.

Trelleborgs Allehanda - 28 jan 13 kl. 14:50

Kommunen får låga betyg av företagare

Skärmdump: foretagsklimat.se
Klimatet för att driva företag är bistrare i Trelleborg jämfört med övriga Sverige. Och läget har försämrats mellan 2011 och 2012.

Kristianstadsbladet - 11 dec 13 kl. 07:49

HA trappar upp konflikt med kommunen


Tuppfäktningen mellan Karlstads kommun och HA-anhängare om en fastighet i Härtsöga fortsätter.Nu skriver mc-organisationen Payback på sin hemsida att kommunstyrelsens ordförande, Per-Samuel Nisser (M), har tecknat ett förmånligt arrendekontrakt för sin sjöstuga vid sjön Alstern. - Man försöker smutskasta mig naturligtvis för att flytta fokus från det kommunen gör med att försöka få bort den här typen av organisationer, säger Nisser till P4 Värmland.

BT - 11 dec 13 kl. 07:51

HA trappar upp konflikt med kommunen

Tuppfäktningen mellan Karlstads kommun och HA-anhängare om en fastighet i Härtsöga fortsätter. Nu skriver mc-organisationen Payback på sin hemsida att kommunstyrelsens ordförande, Per-Samuel Nisser (M), har tecknat ett förmånligt arrendekontrakt för sin sjöstuga vid sjön Alstern.- Man försöker smutskasta mig naturligtvis för att flytta fokus från det kommunen gör med att försöka få bort den här typen av organisationer, säger Nisser till P4 Värmland.

Expressen - 29 apr 18 kl. 18:05

Polisen trappar upp inför Valborgskaoset

Förra året anmäldes flera brott efter valborgsfirandet i Stadsparken i Lund.Bland annat utsattes tre personer för sexuella ofredanden.Nu trappar polisen, kommunen och vaktbolagen upp sina insatser.

SmålandsPosten - 15 maj 18 kl. 20:07

Kommunen tappar i betyg hos näringsidkarna

Företagarnas betyg av företagsklimatet i Tingsryds kommun sjunker ytterligare. Kommunalrådet Mikael Jeansson (S) hoppas att kommunen ska vända trenden tills nästa års resultat presenteras. .

Dagens PS - 08 apr 19 kl. 11:26

Småföretagarnas smocka mot Löfven

”Vad som behövs är inte bidrag, utan bättre villkor”, skriver två debattörer i SvD. Statsminister Stefan Löfven får kritik mot sin politik med riktade bidrag för att stoppa butiksdöden i glesbygden. Enligt Löfven har åtgärden varit framgångsrik, och det uttalandet upprör småföretagare i landet.

Blekinge Läns tidning - 25 apr 19 kl. 14:57

Live Green trappar upp konflikt med kommunen

Live Green skulle få ansvara för kulturverksamheten på Mjölnareholmen i sommar. Föreningen tackade nej. Och tar hjälp av advokater när konflikten mot kommunen trappas upp..

Opinionen.se - 23 apr 13 kl. 11:17

Solna företagsvänligaste kommunen

Solna är Sveriges mest företagsvänliga kommun, enligt en undersökning från företagarorganisationen Svenskt Näringsliv. Rankingen bygger främst på företagarnas egna betyg, men också på ett antal statistiska faktorer. Tvåa på listan är Vellinge som bytt plats med förra årets tvåa Trosa.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Drunkningar: Så ser du om en person är i nöd

Drunkningsstatistiken var nattsvart i fjol. Trots det är det långt ifrån alla som vet hur en person i nöd beter sig. Ökad kunskap skulle rädda många liv, enligt forskaren Andreas Claesson.

YA - 10 minuter sedan

Woods namn stryks i stämningsansökan

Tiger Woods slipper påföljder efter att en bartender på golfstjärnans restaurang, "The Woods Jupiter" i Florida, kört ihjäl sig i ett kraftigt alkoholpåverkat tillstånd..

YA - 4 minuter sedan

Dom för brutalt kennelrån i Skåne

De två männen överföll en januarimorgon en kennelägare i Skåne. Kvinnan blev sprejad med färg i ansiktet, misshandlad och bunden med silvertejp innan de sex golden retriever-valparna stals. Nu kommer domen mot männen som åtalades för grovt rån..

YA - 1 timme sedan

Villkorligt för "Stå upp för Sverige"-mannen

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp från rasistiska kommentarer. Han är en av grundarna till gruppen "Stå upp för Sverige" och stod åtalad för kommentarer som andra skrivit i hans grupp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.