YA > Nyheter

Monday, 17 June, 23:16

YA - 12 jun 19 kl. 06:00

Kåseberga får sina trafikvärdar trots alltPå tisdagen nåddes Kåsebergaborna av glädjande nyheter. Trafikvärdarna kommer att dyka upp även i år, om kommunen lyckas med en rekordsnabb rekrytering av sex personer..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kåsebergaborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kåsebergafår sina , trafikvärdartrots allt
YA - 12 maj 19 kl. 16:57

Inga trafikvärdar i Kåseberga i sommar – Risk för kaos

Bilister får fritt fram att köra till hamnen i Kåseberga i sommar. De sommarjobbande ungdomarna som tidigare dirigerat trafiken för att undvika trafikkaos under högsäsongen är borta. – Det blir inga trafikvärdar i Kåseberga, säger Emilia Löfgren, teknisk chef i Ystads kommun..

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 17:14

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis


De flesta av Keolis trafikvärdars blå biljettläsare fungerar inte - värdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år.Trafikvärden Marguerite Koos säger till tidningen att några av hennes kollegor vägrar att stå vid Stockholms bussars mittdörrar och låtsas kontrollera färdbevisen, andra döljer att läsarna inte fungerar.

BT - 03 sep 13 kl. 17:16

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars blå biljettläsare fungerar inte - värdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år. Trafikvärden Marguerite Koos säger till tidningen att några av hennes kollegor vägrar att stå vid Stockholms bussars mittdörrar och låtsas kontrollera färdbevisen, andra döljer att läsarna inte fungerar.

NT - 27 nov 13 kl. 19:42

Eleverna får hjälp av trafikvärdar

Det går 470 elever i Erlaskolan Östra vid Vikboplan. Många av dem får se upp för bilar i den trafikerade korsningen vid skolan. Nu har skolan utplacerat trafikvärdar vid korsningen..

UNT - 03 sep 13 kl. 17:14

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars biljettläsare fungerar inte, trafikvärdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år i Stockholmstrafiken.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 13 kl. 17:17

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars blå biljettläsare fungerar inte ? värdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år.

SvD - 03 sep 13 kl. 17:14

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars biljettläsare fungerar inte, trafikvärdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren..

NSD - 03 sep 13 kl. 17:14

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars blå biljettläsare fungerar inte - värdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år..

NT - 03 sep 13 kl. 17:14

Trafikvärdar låtsas kolla färdbevis

De flesta av Keolis trafikvärdars blå biljettläsare fungerar inte - värdarna bara låtsas att de gör det, skriver Kommunalarbetaren. Många av läsarna har inte fungerat på över ett år..

YA - 15 maj 19 kl. 18:00

Trafikvärdarna i Kåseberga kan räddas kvar

Samhällsbyggnadsnämndens ordförande Per-Olof Lind (L) har gett tjänstemännen i uppdrag att hitta en lösning för att få trafikvärdar i Kåseberga även i sommar. – Det skulle vara katastrof och väldigt dålig pr för kommunen om det blir kaos i Kåseberga, säger han..

Fler nyheter från YA

YA - 2 minuter sedan

Mordet på Catalán: Överste inför rätta

En överste som greps i december misstänkt för att ha varit med och organiserat mordet på den svenska FN-experten Zaida Catalán i Kongo-Kinshasa ställs inför rätta i en militärdomstol..

YA - 15 minuter sedan

Straffkaos sänkte Nigeria

Två straffmål skickade Norge till åttondelsfinal i fotbolls-VM. Caroline Graham Hansen, som sedan utgick skadad, och Isabell Herlovsen fixade 2–1-seger över Sydkorea. Däremot kan Thomas Dennerbys Nigeria få lämna VM efter straffkaos och 0–1-förlust mot hemmanationen Frankrike..

YA - 15 minuter sedan

Sölvesborg förbjuder tiggeri

YA - 1 timme sedan

Bostadsområdet: Ansökan om stöd till sanering snart klar

Arbetet med att skapa ett nytt bostadsområde där industriföretaget Trelleborg tidigare låg går vidare. Efter sommaren räknar kommunen med att lämna in ansökan om bidrag till marksanering. Och tills dess kan det ha kommit nya pengar..

YA - 1 timme sedan

Sydöstlag föll med 17–1

Onslunda stod i valet och kvalet om de skulle lämna WO till matchen mot serieledarna ÖT Smygehuk, eller skicka ett reservbetonat lag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.