YA > Nyheter

Monday, 17 June, 11:12

YA - 12 jun 19 kl. 06:00

I dag läggs gräset vid SvaneholmArbetet med att förvandla Svaneholms slottspark till ett sprudlande tenniscentrum inför Svaneholm Open om två veckor går in i ett avgörande skede. I dag kommer konstgräset att rullas ut och konturerna av en ”riktig” anläggning kommer att bli synliga. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Svaneholm, Svaneholms, Svaneholm Open

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I dag, läggs, gräsetvid , Svaneholm
Skånskan - 06 maj 19 kl. 19:30

Snart rullas konstgräset ut

SKURUP Svaneholm Open tar form rent konkret i slottsträdgården nu. Makadam ska slätas ut till en hårdgjord tennisplan med konstgräs till sommarens ATP-Championship Tour.Det är en solig dag med ljusblå himmel men kylig vind för att vara maj månad.

SmålandsPosten - 10 jul 14 kl. 06:59

Man saknar kon först när båset är tomt

Med en lanthandel så finns det liv och aktivitet på orten som är ovärderlig, skriver Leif Carlson i en insändare angående Handelsboden Häradsbäck. Jag har följt Handelsboden i Häradsbäcks långa kamp för överlevnad i Smålandsposten och nu läst att styrelsen har beslutat sig för att stänga butiken efter sommaren.
Nu kan jag inte vara tyst längre, för jag undrar om Häradsbäcksborna verkligen förstår vad de har och vilka konsekvenser det får om Handelsboden läggs ner?

TA - 29 maj 12 kl. 10:56

Breiviks skolvänner vittnar i dag

Foto: Fredrik Varfjell/Scanpix
När rättegången fortsätter i dag vittnar Behring Breiviks skolkompisar från västra Oslo. Dagens första vittne, som känt Breivik sedan 11?12 årsåldern, beskriver honom som intelligent, smart och hygglig.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 16:33

Politiska tungviktare drabbade samman

Foto: Tomas Nyberg
Missade du TA:s debatt mellan Ulf Bingsgård (M) och Torbjörn Karlsson (S) i dag? Ingen fara, TA ger dig här ett längre referat av debatten.
Har femklövern med Moderaterna i spetsen gjort tillräckligt för kommunens bästa?

YLE - 19 jul 16 kl. 07:46

En ny trädgårdstrend har landat i Finland- stubbträdgården

En ny trädgårdstrend har landat i Finland- stubbträdgården De privata arboretumen i landet blir allt fler och intresset för olika trädslag växer. Ifjol öppnade ett privat arboretum vid Lojo sjö sina dörrar för första gången för allmänheten och i år har Arboretum Magnolia fått landets första stubbträdgård. Vill du göra en egen trendig stubbträdgård så får du några bra tips här.

YLE - 28 okt 16 kl. 13:07

Esbopolitiker är säker på att han vet vem Bodommördaren var

Den fruktade kioskmannen bodde endast 800 meter från mordplatsen. Han erkände mordet flera gånger, men polisen viftar bort det som ”fylleprat”. I sin bok Legenden om Bodom avslöjar lokalpolitikern Ulf Johansson det som ortsborna och Esbopolisen misstänkt i alla dessa år.

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 17:13

Många fyndade vid utförsäljning

Foto: Bosse Nilsson
Ett 30-tal hängde på låset när det vankades konkursutförsäljning på Centrummacken i Broby.
Choklad, läsk, glass, filmer, spolarvätska och tobak. Det är bara några exempel på vad som såldes.?

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 13 kl. 07:30

Hemma blir borta för Degerfors

Glöm hemmapremiär på Stora Valla nästa lördag (4 maj). Och bortamötet med Gif Sundsvall tidigareläggs en dag till söndag. Karusellen runt Degerfors med flyttade matcher i superettan fortsätter.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 10:00

Semester i kolonistugan

Foto: Tom Wall
Att äga en kolonilott är något av ett kulturarv i Sverige. En del har det för att kunna odla medan andra vill ha en trevlig plats att koppla av på. På Läreda koloniområde i Hässleholm spenderar många kolonilottsägare sina semestertimmar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.