Sydöstran > Nyheter

Sunday, 16 June, 18:55

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 06:00

Kafé Måsens framtid hotad: ”Kommunen drar i handbromsen”Framtiden för Kafé Måsen i Torhamn är osäker – eftersom kommunen kan ta bort byggnaden. Ägaren Lena König vill satsa ännu mer på verksamheten – men vågar inte – då kommunen inte vill skriva ett längre avtal. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Måsens, Kafé Måsen, Torhamn, Lena König

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kafé, Måsens, framtid, hotad, Kommunendrar i , handbromsen
Dalarnas tidningar - 09 jul 15 kl. 12:13

Nu engageras finansministern i fäbodens Karl-Tövåsens öde

Många engagerar sig i Karl-Tövåsens öde. Den flera hundra år gamla fäboden fungerar som kafé och är naturskönt belägen utan tillgång till vare sig ström eller Internet. För att uppfylla Skatteverkets krav på elektronisk kassaapparat måste Tin Gumus som driver kaféet åka tretton kilometer enkel väg för att ladda en eventuell kassaapparat, en extra börda som kan tvinga henne att lägga ned sin verksamhet..

Dalarnas tidningar - 09 jul 15 kl. 12:13

Nu engageras finansministern i fäboden Karl-Tövåsens öde

Många engagerar sig i Karl-Tövåsens öde. Den flera hundra år gamla fäboden fungerar som kafé och är naturskönt belägen utan tillgång till vare sig ström eller Internet. För att uppfylla Skatteverkets krav på elektronisk kassaapparat måste Tin Gumuns som driver kaféet åka tretton kilometer enkel väg för att ladda en eventuell kassaapparat, en extra börda som kan tvinga henne att lägga ned sin verksamhet..

Nerikes Allehanda - 12 apr 16 kl. 05:54

Stenåsens kafé firar 70 år med Bertil Boo

Den 17 april uppmärksammar Stenåsens kafé och kök i Hardemo att det är 70 år sedan Bertil Boo slog igenom med ”Violer till mor”..

Nyheter 24 - 22 dec 11 kl. 02:42

Kaféägaren var tidigare gängmedlem i Lion Family


"Man kan säga att killen som leder kafét och renoveringen har ett gediget kriminellt förflutet." MALMÖ. Det finns ingen hotbild mot den 40-årige kaféägaren, enligt honom själv.

YA - 10 mar 14 kl. 06:30

Fem olika förslag om Fritidsbadets framtid

Hotell, bostäder eller friskvårdsanläggning. De är några förslag som kommit in i markanvisningstävlingen om Fritidsbadets framtid. Vinnaren får köpa fastigheten för 650 000 kronor och förvandla den i enlighet med sina idéer.

Trelleborgs Allehanda - 30 nov 18 kl. 16:01

Polisen: Kvinna blev hotad på kafé – känner sig rädd

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blivit hotad av en annan kvinna inne på ett kafé i centrala Trelleborg. .

YA - 29 aug 14 kl. 06:30

Kafékollegorna fann varandra i snöjouren

Foto: Johan Bentzel
Sedan ett par veckor tillbaka finns det åter ett kafé och konditori på gågatan. De två ägarna möttes i snömodden på de skånska vägarna.
Cecils finns inte mer.

Vimmerby Tidning - 13 aug 11 kl. 08:12

Oviss framtid för Kafé Nystad

För två år sen öppnades Kafé Nystad i Opphem. Anna och Peter Karlsson som driver kaféet lägger nu all sin kraft på den nya saluhallen i Rimforsa istället. Vad som händer med kaféet i framtiden är ännu oklart..

Alingsås tidning - 16 maj 17 kl. 05:30

Parkens kafélänga i förfall

Kafélängan i Alingsåsparken är i akut behov av upprustning.
Det menar Börje Andersson, ordförande i Alingsåsparkens kulturförening, som anser att kommunens politiker lovar runt och håller tunt när det gäller parkens framtid. Han kommer beväpnad med kniv.

YLE - 23 okt 16 kl. 13:31

Världens tryggaste framtid finns i Korpo

Inflyttning, camping och turism, samt Korpo Art Island. Det var de tre viktigaste sakerna för de Korpobor som på lördagen samlades för att diskutera utvecklingen och framtiden i kommundelen. Före seminariet hade Korponämnden samlat in utvecklingsförslag av invånare och deltidsbor i Korpo.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Svenska succén: Dubbla pallplatser i Norge

Sydöstran - 15 minuter sedan

Darj utsedd till årets handbollsspelare

Sydöstran - 30 minuter sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Blackstenius måltorka: "Klart man funderar"

Sverige körde över Thailand. Kvar på bänken satt Stina Blackstenius, som inför VM var det självklara valet som toppforward. Hennes senaste landslagsmål kom för mer än ett år sedan..

Sydöstran - 30 minuter sedan

KD-väljare åter till M

I Sifos mätning av väljarnas partisympatier för juni, 14 juni (GP och SvD webben), fanns två statistiskt säkerställda förändringar, båda på 2,5 procentenheter..

Sydöstran - 45 minuter sedan

“Inte byxad att vara med och styra”

Frågan om Träffpunktens framtid orsakar ett politiskt storbråk i Ronnebypolitiken. Kommunalrådet riktar nu skarp kritik mot gruppledarna för S, SD och L..

Sydöstran - 45 minuter sedan

KD vill anpassa migrationen till nordisk nivå

Sydöstran - 1 timme sedan

Fortfarande heta känslor efter medlemsmötet

Känslorna efter onsdagens medlemsmöte med Socialdemokraterna svallar fortfarande. Flera medlemmar pratar nu om att gå samman och jobba för en förändring i partiet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brand i villa – en till sjukhus

Sydöstran - 1 timme sedan

Asarum utan chans i Stockholm

Förra söndagen vann AIK mot Asarums IF med 2–0. Helgens Stockholmsresa blev inte mycket roligare – ett piggt Hammarby vann med klara 4–1. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.