Sydöstran > Nyheter

Monday, 17 June, 22:59

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 06:00

”Vi har ännu ingen lösning”Rusta slog upp portarna den 24 april. Nu, tre veckor senare är det dags för Jysk. Trafiken ökar, säker cykel- och gångväg till området har uteblivit..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Jysk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har ännuingen , lösning
YLE - 02 okt 16 kl. 18:40

"Önskar mig ännu en sådan totalupplevelse" - Laura Kolbe läser mycket och gärna

Tänk på allt du läser under en vecka - sociala medier, mejl, googlade texter, rapporter, tidningar, tidskrifter, facklitteratur, romaner m.m. Vad behöver du på riktigt?

UT - 24 mar 14 kl. 09:46

Ännu ingen lösning om vattenförsörjningen

Vattnet till Voi-projektets gästhus fraktas i tankbil. Ännu är ingen permanent lösning på vattenfrågan i sikte. Tidigt i projekteringen av gästhuset på Bogesunds farm låg arbetet att borra efter vatten.

YLE - 24 apr 14 kl. 05:51

Sökes: Permanent lösning för svenska dagvården i Lojo

Långköraren om den svenska dagvården och de svenska skolorna i Lojo ska äntligen få en lösning, en lösning som håller. Politikerna i bildningsnämnden godkände i går kväll (onsdag 23.4) enhälligt det förslag som de hela vintern har talat för men som tjänstemännen tidigare inte har velat komma med.

YLE - 24 apr 14 kl. 05:51

Sökes: Permanent lösning för svenska barnen i Lojo

Långköraren om den svenska dagvården och de svenska skolorna i Lojo ska äntligen få en lösning, en lösning som håller. Politikerna i bildningsnämnden godkände i går kväll (onsdag 23.4) enhälligt det förslag som de hela vintern har talat för men som tjänstemännen tidigare inte har velat komma med.

YLE - 04 jan 13 kl. 09:12

Koivu åker tillbaka ? tror på snar NHL-lösning

Spelarna börjar känna att man närmar sig en lösning i NHL-konflikten. Den senaste att dra sina slutsatser av framstegen i förhandlingarna är Saku Koivu, som efter att ha tränat med TPS i några veckor nu åker tillbaka till Nordamerika. Förhandlingarna fortsätter i New York på fredag kl.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 08:00

Skriver med högläsning som mål

Litteralund En tröstbok inspirerad av både Harry Potter och Sapfo. Så tänkte författaren Emma Karinsdotter när hon skrev sin andra barnbok, Tusen stjärnors ö, som firas med släppfest på Litteralunds familjedag på söndag. – Jag ville få med både det lyriska och det spännande, säger hon.

YLE - 09 mar 17 kl. 08:35

Flygförhandlingarna fortsätter, men ingen lösning i sikte

Förhandlingarna för att lösa flygkonflikten återupptas på torsdag förmiddag. Parterna är ändå långt från en lösning enligt riksförlikningsmannen och Finnair har redan varnat för att flyg kan ställas in på fredag. Situationen ser inte ljus ut vad gäller strejken som hotar i morgon, enligt riksförlikningsman Minna Helle.

SvD - 28 mar 17 kl. 08:07

Ännu oklart med Dylans Nobelföreläsning

Nobelpristagaren Bob Dylan måste enligt statuterna hålla sin föreläsning före den 10 juni för att ha rätt till prissumman på åtta miljoner kronor. Men ännu har Svenska Akademien inga uppgifter om någon föreläsning. I helgen uppträder Dylan i Stockholm.

YLE - 10 maj 17 kl. 19:27

De fattiga ska få välja vård, säger Zyskowicz - århundradets blåsning säger Nylander

De fattigaste får sämre och dyrare vård medan vårdbolagen kan skumma grädden av mjölken, säger oppositionen. Tvärtom, säger regeringspartierna: Nu får också de fattiga välja en bättre vård. Riksdagen debatterade i dag, onsdag, regeringens förslag till valfrihet inom vården.

HBL - 01 apr 14 kl. 12:27

Finländska elever bäst i Europa på problemlösning

De finländska skoleleverna löser vardagsproblem bäst i Europa. Det framgår av undersökningen Pisa 2012. I Finland var flickorna bättre än pojkarna på problemlösning medan eleverna i finsk- och svenskspråkiga skolor klarade sig lika bra.

HBL - 01 apr 14 kl. 11:48

Finländska elever bra på problemlösning

Finland placerade sig nionde, fjärde eller etta, beroende på hur man tolkar resultaten i problemlösning i Pisa 2012. De finländska elevernas genomsnittliga poängantal var 523, medan genomsnittet i de övriga OECD-länderna var 500 poäng. Av OECD-länderna klarade sig Korea (561), Japan (552) och Kanada (526) bäst, följda av Finland och Australien på samma poäng.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Smygfilmade med spionkamera i tvålflaska

Sydöstran - 5 minuter sedan

Låttextsajt anklagar Google för stöld

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tidigt byte blev lyckat för Nopeln

Våren har varit motig för Kristianopel i Blekingefyran. Men mot Högadal var det segerglädje igen. – Det här hade jag väntat på, säger Roger Nilsson..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kvinna uppges skjuten vid firande i Toronto

Sydöstran - 1 timme sedan

Tiggeriförbud införs i Sölvesborg

På måndagskvällen beslutade kommunfullmäktige i Sölvesborg att i lokala ordningsstadgan införa tiggeriförbud..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Wall Street inledde veckan på plus

Sydöstran - 1 timme sedan

Ny polisinsats i Olofström

På måndagskvällen var flera polisstyrkor återigen på plats i Olofström för en insats..

Sydöstran - 1 timme sedan

Öis bröt dystra derbysviten

Sydöstran - 2 timmar sedan

IVO vill dra in legitimation

Legitimerad vårdanställd har dömts för grov kvinnofridskränkning till 10 månaders fängelse. Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd avgör frågan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.