Nyan > Svenskfinland

Monday, 17 June, 10:38

Nyan - 12 jun 19 kl. 06:01

Många ögon på Goodtech – företagets fordran värd miljonerKnappt har Goodtech begärt sig själv i konkurs förrän spekulanterna börjar dyka upp. Nyan erfar att ett flertal företag i Sverige – och möjligen ett i Kina – kan vara intresserade av att köpa bolaget. Frågan är då hur det går för de 35 anställda i Norrböle. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Goodtech, Sverige, Kina, Norrböle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många ögon, Goodtech, företagets, fordran, värdmiljoner
Cornucopia - 23 nov 16 kl. 09:56

Finns det någon motpartsrisk mot Kameo?

En frågeställning kring crowdfunding är om man som långivare tar någon ekonomisk risk kontra crowdfundingbolaget. I fallet Kameo så gör man inte det och det finns ingen motpartsrisk gällande Kameo. Lånet är inte till Kameo, utan till lånande fastighetsbolag.

BT - 09 jan 15 kl. 23:45

"Någon måste ta ner Zlatan på jorden..."

När Zlatan Ibrahimovic chockade flera tusen fiskefantaster på Facebook agerade Henrik Karlsson. "Någon måste ta ner Zlatan på jorden", säger boråsaren med ett skratt. Under fredagskvällen öppnade Svartzonker Sweden, en fiskesida på Facebook, flera auktioner av fiskeprylar.

BT - 09 jan 15 kl. 23:45

"Någon måste ta ner Zlatan på jorden..."

När Zlatan Ibrahimovic chockade flera tusen fiskefantaster på Facebook agerade Henrik Karlsson. "Någon måste ta ner Zlatan på jorden", säger boråsaren med ett skratt. Under fredagskvällen öppnade Svartzonker Sweden, en fiskesida på Facebook, flera auktioner av fiskeprylar.

IDG - 06 jul 12 kl. 11:11

Här är Olympus AR-glasögon

Även Olympus bygger på AR-glasögon sedan flera år tillbaka och senaste prototypen visas nu upp av företagets japanska avdelning..

GT - 10 nov 14 kl. 18:12

De skänker glasögon – till konkurrentkedja

Här genomför glasögonkedjan Smarteyes i Göteborg en tyken kupp mot Synoptik. Göteborgare häpnade när företagets anställda kom gående genom centrala staden med 5 000 par glasögon – som skänktes till konkurrentens välgörenhetsinsamling..

IDG - 20 mar 17 kl. 13:57

Betala notan med dina solglasögon - här testas Visas NFC-glasögon


Betala med solglasögonen? Ja, om Visa får bestämma. Vi har kikat på företagets prototyp-brillor..

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 18:50

”Ett enormt starkt räckviddsalternativ som du inte hittar någon annanstans”

Igår (tisdag) genomfördes TV4s höstscreening där alla höstens premiärer presenterades. I samband med det fick jag möjlighet att sitta ner och prata med Casten Almqvist, VD på TV4 och Bonnier Broadcasting, om impact och viewability i TV4s kanaler, konkurrensen från internationella aktörer som Netflix, HBO och Amazon, samt hur framtiden ser ut för linjär-tv. Casten inledde genom att redan på scen berätta att 84 procent av Sveriges befolkning tittar på linjär-tv varje vecka (MMS, första halvåret, hela befolkningen).

IDG - 08 apr 13 kl. 11:01

För professionella ögon enbart - 30 tums oled-tv med 4k från Sony

Sony planerar inte att låta vem som helst ta del av det prylgodis som är företagets oled-tv med 4k-upplösning och visar upp en 30-tumsvariant för professionellt bruk..

SN - 05 aug 13 kl. 08:44

"Det måste ha blivit någon miss"

Hemtjänstföretaget Wonabee har fortfarande inte tecknat något kollektivavtal. Anledningen är enligt företagets ägare att vissa interna saker måste redas ut innan ett avtal blir av. Men det är på gång med Vårdförbundet försäkras det.

SmålandsPosten - 18 nov 13 kl. 07:06

Vi vill inte ha någon landsbygdsavveckling

Med våra skattpengar är vi med och finansierar Värends räddningstjänst. Det betyder att vi har rätt att kräva samma trygghetsnivå som medborgare i andra delar av kommunen.
Det finns en sedan länge fastställd målsättning med innebörden att 90 procent av invånarna­ i räddningstjänstens ansvarsområde ska kunna nås inom tio minuter efter larm, dygnet runt, året om.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Modellfartyg och segeldukstavlor vid Pellas

Sommarens utställning vid Skeppargården Pellas består av verk av marinmålare TH Norling och modellbyggare Yngve Gustafsson. Utställningen heter Maritim horisont och precis som namnet säger består utställningen av konstverk inspirerade av hav och skärgård. .

Nyan - 30 minuter sedan

Lång väntan på besked

It-företaget Pedago begärde för fem veckor sedan att landskapsregeringen ska lämna ut de upphandlingshandlingar som Åda vägrat ge ut. .

Nyan - 45 minuter sedan

Servicearbete satte i gång automatalarm

Ett servicearbete på sprinklers i butiken Mattsons i Godby utlöste automatalarmet klockan 10.17 i dag, måndag. Räddningsinspektör Thomas Mattsson bekräftar för Nya Åland att det inte handlar om någon brand men att kontroll genomfördes på platsen.

Nyan - 30 minuter sedan

Lättare att delegera inom ÅHS

Nu blir det lättare för ÅHS personal att delegera i operativa ärenden, tack vare en ändring i reglementet.
– Det handlar om att ge personalen möjlighet att överföra arbetsuppgifter på ett smidigt sätt, säger Annette Holmberg-Jansson (MSÅ), styrelseordförande för ÅHS. Förändringen innebär att tjänsteman kan delegera till en underordnad den beslutanderätt som genom ÅHS reglemente överlåtits till tjänstemannen.

Nyan - 2 timmar sedan

Sinnesundersökning för sophusbrännare

Personen som åtalas bland annat för att ha satt eld på ett sophus på Scheffersgränd ska genomgå en sinnesundersökning. .

Nyan - 4 timmar sedan

Peter Mattsson: ”Säkerheten var helt på förbundets bord”

Ordningsvakterna vid lördagens cupfinal var inhyrda av Bollförbundet, inte av IFK Mariehamn. .

Nyan - 14 timmar sedan

Alandia Cup invigdes

I söndags var det dags att inviga årets upplaga av fotbollsturneringen Alandia Cup. I år är det totalt 102 lag som deltar i turneringen, 38 flicklag och 64 flicklag, detta är ingen liten turnering. I söndags marscherade lagen traditionsenligt från torget, genom staden och till Wiklöf Holding arena för en invigningsceremoni, där man fick lyssna till ett invigningstal av arrangörsföreningen IFK:s styrelsemedlem Johanna Boijer-Svahnström.

Nyan - 21 timmar sedan

Vakternas insats mot Ilvesfans utreds av SUEK

Var det pepparsprej som ordningsvakterna på WHA använde när Ilvesfansen försökte ta sig in på planen efter cupfinalmatchen i lördags? Frågan ska utredas av SUEK, Finlands etiska idrottscenter.
Yle Sporten skriver på sin hemsida på söndag eftermiddag att Bollförbundet startade en utredning av vad som skedde på WHA i lördags, där ordningsvakterna använde sig av vad som såg ut att vara pepparsprej för att stoppa Ilvesanhängarna från att ta sig in på planen efter slutsignalen.

Nyan - Igår: 08:58

Polis fick bära ”snedtrippare” till ambulans

Polisen fick natten till söndag ta vara på en person i Mariehamn som ätit svamp med den aktiva narkotikaklassade substansen psilocybin. Personen hade dock fått i sig lite för mycket och fått en så kallad snedtripp. Personen befann sig på en otillgänglig plats och anmälaren hade ingen möjlighet att själv få bort personen därifrån.

Nyan - Igår: 08:35

Storbråk i samband cupfinalen – ett tiotal gripna

– Det som var tänkt att bli en folkfest har hittills resulterat i mycket hård belastning för myndigheterna, skriver polisen efter gårdagens cupfinal på WHA. Det var främst bortalagets, Ilves, supporters som var stökiga. Redan före matchstart fick polisen gripa flera personer för störande av ordningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.