Expressen > Nyheter

Sunday, 16 June, 19:32

Expressen - 12 jun 19 kl. 05:54

Expressen klandras av Pressens OpinionsnämndGenom att en felaktig namnangivelse inte korrigerades förrän efter flera veckor har Expressen förorsakat en publicitetsskada. Pressens Opinionsnämnd klandrar tidningen för att ha åsidosatt god publicistisk sed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Pressens Opinionsnämnd, Expressen, Opinionsnämnd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expressen, klandrasav , Pressens, Opinionsnämnd
BT - 30 apr 13 kl. 13:31

Borås Tidning klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens OpinionsnämndPressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

BT - 30 apr 13 kl. 13:31

BT klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

GöteborgsPosten - 05 apr 18 kl. 08:03

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 72/2017, exp. nr.

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 12:29

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 12/2018, exp. nr.

Corren - 13 mar 13 kl. 08:47

Corren klandras av Pressens Opinionsnämnd

Östgöta Correspondenten klandras av Pressens Opinionsnämnd..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 09:05

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd, PON, för brott mot god publicistisk sed, då tidningen utan betydande allmänintresse publicerat uppgifter som skadat en anhörig till ett brottsoffer..

DN - 25 jun 18 kl. 11:57

DN klandras av Pressens Opinionsnämnd

Dagens Nyheter är en av flera tidningar som klandras av Pressens Opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed. Här är hela beslutet. .

SvD - 10 feb 16 kl. 15:43

Kritiska uttalanden i SvD som inte fått bemötas klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens Opinionsnämnd klandrar Svenska Dagbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed i reportage i mars 2015 om bankmannen Mats Qviberg och HQ bank. Här fanns citat som var av så allvarlig karaktär och med så reservationslösa påståenden om Qviberg att han borde ha fått bemöta dessa..

Sydöstran - 29 nov 17 kl. 11:04

Pressens Opinionsnämnd klandrar Sydöstran

Sydöstran klandras av Pressens Opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed, då tidningen publicerat uppgifter som skadat sverigedemokraten Björn T Nurhadi..

NT - 01 okt 15 kl. 11:11

NT fällda av Pressens opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd, PON, dnr..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Public Service-bolagen fick precis som de ville

THOMAS MATTSSON: Men ”balansen” till kommersiella medier glömdes bort.

Expressen - 15 minuter sedan

Ulf Kristersson: Språkkrav för permanent uppehållstillstånd i Sverige

Årets Järvavecka has kommit till ända, och sist ut av partiledarna att tala var Ulf Kristersson.Moderaternas partiledare talade om att begränsa invandring till Sverige och kallade integration ”vår tids stora ödesfråga”.– Fungerande svenska ska vara ett krav för permanent uppehållstillstånd och medborgarskap, sa Moderatledaren..

Expressen - 30 minuter sedan

Malmö placerar hemlösa barn bland kackerlackor och smuts

Malmö stad placerar hemlösa barn i ett boende som är i akut behov av sanering.Barnen bor mitt bland smuts, mögel och kackerlackor i lokaler som redan för sju år sedan dömdes ut av Socialstyrelsen.– Givetvis är boendet inte optimalt, säger Minela Harbas, sektionschef på socialtjänsten..

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps klimatrådgivare: Barn blir indoktrinerade

William Happer sitter i USA:s nationella säkerhetsråd.  I mejl har han kallat forskningsrapporter om klimatförändringar orsakade av människor för ”nonsens” och uppmanat rymdbolaget Nasa att avfärda dessa, visar en granskning från nyhetsbyrån AP. Happer har tidigare hävdat att koldioxidutsläpp blivit ”demoniserade som de stackars judarna under Hitler”.

Expressen - 1 timme sedan

Madestam: ”Finns en oro i Ullenhag-lägret”

Liberalerna i Skåne och Västsverige har gjort sitt val. De vill se Nyamko Sabuni som partiledare – ett besked som väger tungt, enligt Expressens statsvetare Jenny Madestam. – Det betyder mycket och jag tror det finns en oro i Erik Ullenhag-lägret, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Så kan Johan Pehrson få mer makt i L

Johan Pehrson har inte vunnit ett enda län i Liberalernas partiledarstrid.Men Svend Dahl, chef för Liberala Nyhetsbyrån och statsvetare, tror inte Johan Pehrsons syfte med att kampanja var att besegra Sabuni och Ullenhag. Han har i stället krattat manegen för toppjobb inom partiet.

Expressen - 1 timme sedan

Kalla fall-gruppen kan ta över Helena-fallet

Kalla fall-gruppen i Göteborg kan ta över utredningen om Helena Anderssons försvinnande i Mariestad för 27 år sedan, rapporterar SVT Nyheter Väst.– Det kan bli så att vi tar över det inom kort, men vi är inte riktigt där än, säger chefen Anders Eriksson, till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter olycka – busstrafik inställd

En olycka har inträffat i Gårdsten, Göteborg.Två personer fick föras i ambulans till sjukhus efter en sidokollision mellan en bil och en mc.Västtrafik gör inskränkningar i kollektivtrafiken till följd av olyckan..

Expressen - 1 timme sedan

Hemlig polisinsats i Olofström

En polisinsats pågår under söndagseftermiddagen i Olofström i Blekinge.Poliser ur den regionala insatsstyrkan är på plats men orsaken är oklar.– Det gäller en pågående förundersökning, säger Richard Lundqvist, pressinformatör vid polisen i region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt drunkning i Sävsjö

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen om en misstänkt i närheten av Sävsjö. Inringaren ska ha hittat en obemannad båt med fiskesaker i. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.