Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 23:45

Skånskan - 12 jun 19 kl. 05:30

Misstag ha bråttomLiberalerna kom undan med enbart skrämselhicka efter EU-valet, då partiet med nöd och näppe hamnade över 4-procentspärren. Att som ny partiledare ta över ett parti som åkt ur EU-parlamentet hade knappast varit en drömstart.
Under måndagskvällen gjordes det sista framträdandet för trion som tävlar om platsen att leda Liberalerna. Platsen var Lund och det är i Skåne som måhända avgörandet kan ske. Skåne är ett starkt L-distrikt med många ”tunga” profiler.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
EU, Liberalerna, Lund, Skåne, Sabuni, Johan Pehrson, Ullenhag, KD, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstagha , bråttom
SvD - 15 sep 13 kl. 16:25

Twitter vill undvika Facebooks misstag

Bolaget verkar ha lite bråttom..

Expressen - 06 sep 16 kl. 14:48

Samsungs misstag kopplas till Apple

Samsung stoppade försäljningen av nya Galaxy Note 7 efter rapporter om batteriproblem. Nu frågar sig analytiker om företaget hade så bråttom att hinna före Apples nya Iphone att det brast i kontrollen, uppger Reuters..

DI - 06 nov 18 kl. 13:57

Starbreeze måste få fart på dönickarna - det är bråttom

Det är inte rapporten utan förhoppningar efter spelsläppet av Overkill's The Walking Dead som får Starbreeze-aktien att rusa. Men utrymmet för misstag är litet för Starbreeze och klockan tickar..

YLE - 26 maj 14 kl. 00:24

Pekka Rinne var Lejonklassens primus

Ishockeylejonen tog sommarlov efter finalförlusten mot Ryssland. Årets VM-klass får får allt mellan berömligt till nöjaktigt i avgångsbetyg av Chriso Vuojärvi. Lejonbetygen: Pekka Rinne, betyg 9½ (92,93 %) – Finlands bästa och viktigaste spelare.

DrivaEget - 25 jul 16 kl. 15:33

Rekrytera som proffsen

 Personal  Att anställa en ny medarbetare kan vara det viktigaste och största beslutet du tar i ledarskap. För småföretag är varje anställd en stor utgift – men när du gör rätt kan den nya medarbetaren förvandla hela ditt företag. Här är tipsen för en perfekt rekrytering.

YLE - 26 maj 15 kl. 03:45

Det ska bli slut på regeringens såsande

Den förra regeringen misslyckades kapitalt med sina stora projekt, kommunreformen och hälsovårdsreformen. Nu föreslår en arbetsgrupp, som tillsattes av den avgående regeringen, att man ska lära av misstagen. Arbetsgruppen föreslår en oberoende expertnämnd som läser igenom regeringens förslag innan de går till riksdagen.

YLE - 27 aug 15 kl. 12:22

Marianne Sundholm: Dags att störta bilen från tronen

Vi har en arrogant och farlig trafikkultur där bilen är kung sedan många årtionden och alla har väldigt bråttom överallt. Säkert har även du gasat lite extra när ljuset går från grönt till gult? Sluta med det.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 07:00

Dags att kalla inkapten Mellberg


Bragden i Berlin var galen. Returmötet på Friends Arena var samma målfest. Vi pressade fram blod, svett och tårar för att nå en bragd och för att visa att det här landslaget har i ett VM-slutspel att göra.

HBL - 05 jul 14 kl. 05:52

Svårt att bli kvitt bråkig hyresgäst

Att vräka en hyresgäst kan vara både dyrt och tidskrävande. I dag kan det ta upp till ett år att vräka en hyresgäst i Helsingfors. – Det är oskäligt, säger Elina Aalto på hyresvärdsföreningen Suomen vuokranantajat.

YLE - 26 jan 15 kl. 04:30

Vart fjärde 112-samtal rings i onödan

Det finns folk som mitt i natten ringer till nödcentralen och kräver att polisen kör hem dem från krogen. Varje dygn rings mer än tusen onödiga samtal i vårt land, men antalet och andelen har minskat. Ännu för några år sedan ringdes vart tredje samtal i onödan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Amerikansk seger men Sverige går vidare till åttondelsfinalen

SPORT Sverige föll i sista gruppspelsmatchen i fotbolls-VM i Le Havre mot regerande världsmästarna USA med  0-2 (0-1). Både Sverige och USA var redan klara för vidare avancemang i turneringen och matchen gällde enbart vilket lag som skulle vinna gruppen.Sverige föll i sista gruppspelsmatchen i fotbolls-VM i Le Havre mot regerande världsmästarna USA med  0-2 (0-1).

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen i Malmö efterlyser en försvunnen person

JUST NU Det är en äldre man som är född-33. Han var senast synlig på Kronetorpsgatan omkring kl.18.

Skånskan - 3 timmar sedan

Församling fick 40 miljoner

Malmö På 1970-talet hade judiska församlingen i Malmö närmare 3 000 medlemmar. I dag har antalet sjunkit till 380.
Nu har två av stadens största näringslivsprofiler gått samman och donerar vardera två miljoner årligen i tio år till församlingen.

Skånskan - 5 timmar sedan

En gökunge i EU-boet

Fyller Europaparlamentet någon vettig funktion för det europeiska samarbetet. Svaret måste bli nej. Dess demokratiska legitimitet är svag, kostnaderna för att driva parlamentet astronomiskt höga och den roll som parlamentet spelar är destruktiv eftersom den driver på de redan för höga kostnaderna för EU-samarbetet.

Skånskan - 5 timmar sedan

Överdriv inte hotet från lupinerna

För två veckor sedan körde jag bil från Skåne till Södermanland. Eftersom jag hade gott om tid åkte jag en stor del av sträckningen på mindre landsvägar. När jag kom in i Småland och resten av sträckningen slogs jag av att jag aldrig tidigare sett så många lupiner.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tidigt midsommarfirande

Veberöd Veberöds församling höll traditionsenligt ett litet midsommarfirande intill kyrkan under torsdagsförmiddagen.
Flera nya deltagare fastnade för evenemanget och vill nu skapa egna traditioner.– Det är minst tionde året i rad vi anordnar ett Lille-midsommar.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tummen ner för höjdare

RYDSGÅRD En våning för mycket.
Det tycker politikerna i myndighetsnämnden för miljö och byggnad om planerna på att bygga på gamla Lantmännentomten i Rydsgård.I detaljplanen som gäller för området står det nämligen att flerbostadshusen bara får vara tre våningar höga.

Skånskan - 5 timmar sedan

Föreslår Leader för rekreationspark

GÅRDSTÅNGA Gårdstångabon Pontus Håkansson lämnade in ett e-förslag om en rekreationspark i Gårdstånga som fick så många instämmanden att den kom upp i en politisk nämnd. Politikerna gillar idén men tycker att den kan passa bra som ett EU-projekt.Håkanssons idé gick ut på att anlägga en rekreationspark längs Kävlingeåns östra sida, mellan Gårdstånga och E22.

Skånskan - 5 timmar sedan

66 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till ny ägare

Skurup Alaa Alhajaj, 25 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Annavälla 17 i Skurup. Huset har en boyta på 66 kvadratmeter. Säljare är Kjell Christensson.

Skånskan - 5 timmar sedan

Lastbil och personbil i trafikolycka

Malmö En lastbil och en personbil har krockat på Yttre Ringvägen i riktning mot Köpenhamn. Skadeläget är oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.