Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 25 June, 17:55

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 19 kl. 05:00

Risk för parkeringskaos på fredagParkeringskaos är att vänta när 350 studenter springer ut på fredag. Ta det lugnt och ta hänsyn, menar skolledningen..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , parkeringskaos, fredag
Västerbottens Folkblad - 23 nov 13 kl. 12:00

Risk för Löven-kaos: ”Några vägrar betala”

PARKERINGSKAOS. Det råder stundtals djungelns lag på parkeringarna runt T3 Center när Björklöven spelar. Björklöven är Umeås publiklag nummer ett.

Trelleborgs Allehanda - 28 sep 11 kl. 12:19

Risk för köer vid Travemündeallén

Fram till på fredag finns det risk för köer vid Travemündeallén i Trelleborg.
Mellan onsdag morgon och fredag eftermiddag genomförs ett beläggningsarbete på E6 vid Travemündeallén. Trafiken regleras med vakt och enligt Trafikverket finns det risk för köbildning i båda körriktningarna.

YLE - 19 apr 13 kl. 12:32

Risk för höstens höga vattennivåer i Kyro älvs nedre lopp

I Kyro älv vid Ilmajoki är vattnet nu rekordhögt, det är till och med 30 centimeter högre än i höstas. Flödestoppen väntas nå kusten tidigast under fredag eftermiddag. Enligt Liisa Maria Rautio vid NTM-centralen är sannolikheten stor för lika stora översvämningar som i höstas.

Cornucopia - 03 dec 15 kl. 13:04

Klass 2-stormvarning Västsverige och Östergötland fredag

Knappt har stormen Gorm slutat gorma, så kommer SMHI nu med en ny klass 2-stormvarning. Denna gång längre norrut i Västsverige, samt Östergötland.Göteborgs hamn från Oscar II:s fort.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 11 kl. 16:44

Det råder parkeringskaos vid polishuset

Bristen på p-platser vid polishuset i Karlstad gör att det råder parkeringskaos på området. Anställda och besökare tvingas stå där det över huvudtaget är möjligt. ?

SN - 18 jul 13 kl. 12:15

Parkeringskaos vid Hjortensbergsbadet

Värmeböljan gör att många vill svalka sig i utomhusbassängerna vid Hjortensbergsbadet. Så många badentusiaster att det råder parkeringskaos..

UNT - 05 sep 13 kl. 14:04

Pendlare befarar parkeringskaos

Pendlare i Knivsta befarar att det senare i höst, när fler ställer cykeln hemma, ska bli parkeringskaos kring stationen. Men den politiska majoriteten anser att p-platserna ska räcka..

Kristianstadsbladet - 13 apr 16 kl. 03:00

Förbered er på parkeringskaos

Fler lag och fler besökare innebär ett stort tryck på Åhus i sommar. Och nu fruktar många ett parkeringskaos. – I sommar tror jag att vi kommer att landa på samma antal parkeringsplatser som under 2015 och då tror jag att det kommer att klara sig, säger Pierre Månsson, kommunstyrelsen ordförande..

YA - 14 aug 16 kl. 14:06

Parkeringskaos på riksväg 9

Loppisen i Suckarnas gång i Simrishamn drar stor publik. I samma takt radar bilar från säljare och besökare upp sig längs väg 9 och orsakar ett visst parkeringskaos..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Situationen på BUP i Trelleborg är alarmerande

Två och ett halvt års väntetid för utredning, medicinering av barn och avsiktliga underdiagnostiseringar är bara några av problemen på Barn och Ungdomspsykitarin i Trelleborg. Det skriver de anställda i ett brev till Region Skånes regionstyrelse..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Shopping slutade på sjukhus – misstänkt krock med elscooter

Birgitta Svensson var precis färdig med lördagsshoppingen när hon plötsligt blev påkörd bakifrån och föll ned på golvet inne på Valen. Nu vill hon uppmana föräldrar att informera sina barn om riskerna med eldrivna fordon. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fullt fokus: Urban har fotograferat i nästan 60 år

Urban Flink har fotograferat i snart 60 år och kommit bland de hundra bästa i en stor fototävling..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

27-åring döms till fängelse för det grova valprånet

27-åringen döms för grovt rån och häleri, medans hans vän 34-åringen frias..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stadens största utvecklingsprojektet i modern tid

Under våren 2019 har tre arkitektlag arbetat fram förslag omkring Trelleborgs nya stadsdelar som går under samlingsnamnet Sjöstaden kan komma att se ut år 2025. Utanför centralstationen kan man nu smygkika på några av idéerna..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Fotboll: Nu lämnar han sin plats i TFF

Hasse Mattisson slutar sin tjänst som försäljningsansvarig för TFF. Men han kommer att vara kvar i klubben – som assisterande tränare i U19-laget..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Mellby Gårds miljoner kan rädda TFF från en nervig höst

Ett par sommarförstärkningar med hjälp av Mellby Gårds miljoner ska få TFF att lyfta i superettan-tabellen under höstsäsongen. Men då bör klubben helst hitta en anfallare..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Olycka: Segelbåt körde upp på land – räddningstjänst på väg

Strax innan lunch på tisdagen larmades SOS Alarm om en båt som gått på grund vid Måkläppen. ”Det är en dansk båt som av någon anledning gått rakt upp på land,” säger Mats Ohlsson från Sjöräddningssällskapet Falsterbokanalen som ryckte ut..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Miljöbrott: Anmäler granne som eldar på tomt

En man bosatt i Beddingestrand har polisanmält en granne som eldar på sin tomt. Mannen misstänker att grannen eldar renoveringsavfall, då röken är svart och luktar illa. Det framkommer av polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Brott: Hyrde ut sin bostad – fick fastigheten förstörd och saker stulna

En kvinna som hyrde ut sin bostad i Anderslöv gjorde en hemsk upptäckt när hon kom dit på måndagen. Element, fönster, dörrar och vitvaror var stulna, och många av inventarierna sönderslagna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.