BT > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:42

BT - 12 jun 19 kl. 05:00

Topparna överväger polisanmälan: “Plojanteckningar”Ulf Olsson och Petter Löberg förnekar att bastuklubben har någon betydelse för vilka som får politiska poster. De säger att de känner till ”plojprotokoll”, men att de inte har sett dem – och att dokumenten kan ha stulits. Nu vill de polisanmäla..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Olsson, Petter Löberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topparna, överväger, polisanmälan, Plojanteckningar
Sydöstran - 21 sep 18 kl. 17:44

Utpekad politiker överväger polisanmälan

Det spräckta samarbetet mellan Socialdemokraterna och Liberalerna bottnar i anklagelser om sexuella trakasserier. Den anklagade politikern överväger nu att göra en anmälan om förtal. .

YA - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

Nyan - 23 okt 18 kl. 06:00

”Överväg polisanmälan”

Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten.

Kristianstadsbladet - 09 feb 19 kl. 05:00

SD har övervägt polisanmälan – ”Det har diskuterats”

Sverigedemokraterna kommer att överklaga till förvaltningsrätten om partiet inte beviljas partistöd av fullmäktige. Ännu kraftigare tag har vädrats. ”Det har diskuterats att göra en polisanmälan, men vi har så pass stort förtroende för förvaltningen så där är vi inte nu”, säger Magnus Persson (SD)..

YLE - 16 nov 17 kl. 09:16

Frågan om inomhusluften i Keskuskoulu kan bli polissak - Korsholmföräldrar överväger brottsanmälan

Föräldrar till elever i Keskuskoulu i Korsholm överväger att polisanmäla kommunen. Föräldrarna anser att en evakuering av skolan dröjer på tok för länge..

Skånskan - 30 okt 18 kl. 13:49

Överväger anmälan efter MFF-AIK

Sport Kan bli en anmälan till disciplinnämnden.Måndagens match mellan AIK och Malmö FF slutade 1-1. När AIK:s Sebastian Larsson kvitterat i den 96:e matchminuten sprang han mot Malmö FF:s avbytarbänk och firade målet, något som orsakade tumult och bråk bland både Malmö- och AIK-spelare och ledare.

Barometern - 23 maj 17 kl. 19:45

Föräldrar överväger polisanmälan efter gokartolycka

Nöjeshusets gokarthall kommer inte att ta emot skolklasser längre. Det blev resultatet av olyckan i förra veckan. Den olyckdrabbades föräldrar ifrågasätter vuxennärvaron..

YLE - 10 jun 19 kl. 14:09

Ofog på olika håll i Lovisa under helgen - staden överväger polisanmälan

Det intensiva åskvädret under helgen fällde ett träd på Plagens badstranden i Lovisa. Men större skada orsakades när räddningsredskap söndrades och vid åsen förstördes tiotals plantor..

DN - 31 mar 16 kl. 10:46

Rosengård överväger anmälan mot Frankfurt


Både Gaëlle Enganamouit och Marta fick utstå rasistiska tillmälen när Rosengård mötte Frankfurt på bortaplan på onsdagskvällen. Skånelaget överväger att anmäla sin tyska motståndare till Uefa..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Bollegårdens restaurang stängs för renovering

Diskrummet i Bollegårdens restaurang behöver en omfattande renovering. Därför stängs restaurangen i fem veckor i sommar..

BT - 30 minuter sedan

Guiden: Evenemangstips i Herrljunga

Anne Engström tipsar om saker att göra under sju dagar i Herrljunga..

BT - 45 minuter sedan

Facebook lanserar kryptovaluta

Det sociala nätverket Facebook kommer att lansera en kryptovaluta med namnet libra som ska bli en hörnsten i ett globalt och mobilt betalningssystem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.