Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 25 June, 15:34

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 05:00

"Tänk er för innan ni monterar ned gymnasieskolan i Lund helt. Vår organisation är inte bara slimmad, utan anorektisk"Budgetförslaget till kommunfullmäktige innebär en minskning med drygt 25 miljoner kronor till Lunds gymnasieskolor 2020. Det motsvarar över 40 tjänster i en redan maximalt slimmad organisation. Det skriver rektorer från fem gymnasieskolor i Lund..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Lund, Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tänker för , innanni , monterar, ned, gymnasieskolan, i Lund helt Vår organisation är inte bara slimmad utan anorektisk
DN - 17 sep 14 kl. 09:24

Vattenfall monterar ned vindkraftpark

Vattenfalls första havsbaserade vindkraftpark, Yttre Stengrund i södra Kalmarsund med fem vindkraftverk på 10 megawatt som har varit i bruk sedan 2001, ska nu monteras ned..

SVT - 01 maj 18 kl. 17:14

Syd- och Nordkorea monterar ned propagandahögtalare

Efter flera år slutar både Syd- och Nordkorea att spela upp propaganda mot varandra vid landsgränsen. De enorma högtalarna monteras nu ned..

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 05:00

"Tänk er för innan ni monterar ned gymnasieskolan i Lund helt. Vår organisation är inte bara slimmad, utan anorektisk"

Budgetförslaget till kommunfullmäktige innebär en minskning med drygt 25 miljoner kronor till Lunds gymnasieskolor 2020. Det motsvarar över 40 tjänster i en redan maximalt slimmad organisation. Det skriver rektorer från fem gymnasieskolor i Lund..

Barometern - 03 aug 17 kl. 06:00

INSÄNDARE: "Fel av Telia att stänga ned kopparnätet"

Telia stänger telestationer och monterar ned kopparnätet på landsbygden med ökande hastighet. Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) Sydost ser med stor oro på hur detta påverkar oss som bor på landsbygden..

SvD - 05 feb 11 kl. 12:03

?M i Stockholm monterar ned landstinget i smyg?

Miljöpartister: All egen verksamhet ska avskaffas på tio år ? utan diskussion..

SvD - 06 mar 11 kl. 04:33

EU monterar ned yttrandefriheten

CENSUR Europa tar steg för steg mot ett censursamhälle. Samtidigt överväger en parlamentarisk kommitté i Sverige på att byta ut den svenska yttrandefriheten mot ett svagare EU-anpassat skydd, skriver....

Nya Wermlands Tidningen - 06 jul 11 kl. 07:30

"Gårdsförsäljning" monterar ned monopolet

Vad utredaren har föreslagit är inget annat än en frivillig nedmontering av Systembolagets detaljhandelsmonopol. Det kan vi aldrig acceptera, skriver Christer Engelhardt, Ilmar Reepalu och Marlene Burwick..

Nyteknik - 26 jan 17 kl. 06:00

Han monterar ned reaktorn i Barsebäck

För första gången rivs en kommersiell reaktor i Sverige. De första komponenterna flyttades i november från Barsebäck 2.Jarno Suvanto är en av få kärnkraftstekniker i Sverige som jobbar med detta..

Sydsvenskan - 25 jul 13 kl. 06:30

Efteråt, när han låg bredvid och hörde hennes lugna andetag, försökte han intala sig att sprickan mellan dem inte var mycket värre än en krackelering på en gammal vas som kunde lagas. Men han lyckades inte övertyga sig själv och det dröjde innan han kom

Två dagar. Så länge fick de njuta av solen och värmen, men när Palm vaknade på onsdagsmorgonen smattrade regnet mot rutan. Anna sov bredvid honom i utdragssoffan som stod inklämd i ett hörn.

Sydsvenskan - 12 maj 18 kl. 15:33

Nordkorea monterar ner kärnvapenanläggning

Nordkorea kommer att hålla en ceremoni för att montera ner en kärnenergianläggning i ett bergsområde i norra delen av landet den 23–25 maj, rapporterar den statliga nyhetsbyrån KCNA i Pyongyang. "En ceremoni ska hållas för att montera ned anläggningen f.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Johanna Larsson förlorade Wimbledonkval

Johanna Larsson hoppades ta med sig sin fina form – så sent som i helgen vann hon en dubbeltitel på Mallorca tillsammans med belgiskan Kirsten Flipkens – till grand slam-turneringen Wimbledon. Men i singelturneringen tog det stopp redan i den första kva.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Tv-bolag slutar med kritiserat programformat

Det brittiska tv-bolaget ITV tänker inte ge klartecken till fler program i samma format som hårt kritiserade "The Jeremy Kyle show". Det gjorde bolagets chefer klart för brittiska lagstiftare i samband med en utfrågning. Utfrågningen är ett led i den ut.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Segelbåt rammade snipa – en till sjukhus

En större segelbåt som gått på autopilot har rammat en mindre snipa mellan Malmön och Smögen på Bohuskusten. – En person i den lilla båten är förd med ambulans till sjukhus, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson. Men skadeläget är oklart.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skadade 50 patienter – läkare får prövotid

En läkare som arbetat vid ett sjukhus i Uppsala län får en treårig prövotid för att ha skadat ett stort antal patienter, rapporterar SVT Uppsala. Beslutet är taget av Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN) och orsaken är att läkaren har utfört höfto.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hus i Svalöv sålt för 1 850 000 kronor

De är nya ägare till Tirup 2605 i Svalöv ..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Våldtog kvinna – hävdar att han gjorde det i sömnen

Landskronabo döms av både tingsrätten och hovrätten..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kritiserad näskirurg återfår legitimation

En plastikkirurg i Stockholmsområdet som anmälts 66 gånger för att ha orsakat skador vid näsoperationer ska återfå sin legitimation, rapporterar Dagens Nyheter med hänvisning till nyhetsbyrån Siren. Kirurgen opererade bland annat om näsor så att näsborr.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kritiserade målregeln ändras

Godkänna eller döma bort? Det var den återkommande frågan förra SHL-säsongen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Reinebo om OS-nobben: ”Besvikna på IOK”

Förlusten i OS-omröstningen och IOK:s förklaringar förvånar och förargar i den svenska OS-kampanjen. – Vi är besvikna på att IOK:s utvärderingskommission spelade ner oss, säger Peter Reinebo, verksamhetschef i SOK. Internationella olympiska kommitténs o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljontals grisar avlivade efter svinpest

Vietnam har avlivat nästan tio procent av sitt grisbestånd för att stoppa den afrikanska svinpesten som börjat sprida sig till stora grisfarmar i landet, enligt ett uttalande från den vietnamesiska staten. Tidigare drabbades främst mindre grisfarmar, me.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.