Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 20 June, 17:48

Kristianstadsbladet - 12 jun 19 kl. 05:00

Tidigare tung S-politiker anmäld för flera fall av sexuella trakasserierEn tidigare tung S-politiker i Kristianstad har polisanmälts för flera fall av sexuella trakasserier på en kvinnodominerad arbetsplats i Blekinge. Mannen är nu avstängd..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare tung, S-politiker, anmäldför flera , fallav , sexuella, trakasserier
Sydsvenskan - 31 dec 14 kl. 04:00

Lugn ö utan tung kriminalitet

Mord på öppen gata. Återkommande skottlossningar mellan kriminella gäng. Och så sprängattentat mot Rättscentrum, lägenheter och krogar.

SmålandsPosten - 22 nov 14 kl. 09:47

Tung arbetsbelastning på IFO ? då slutar chefen

Individ- och familjeomsorgen, IFO, över­hopas med jobb och jagar konsulter för att hinna med. Då lämnar chefen skutan för ett nytt jobb. –?

YLE - 13 feb 13 kl. 12:32

Spotlight: Drogernas Finland

Det finns allt mera droger i Finland, och knarket har blivit allt billigare. Det är omöjligt att hitta en så avlägsen ort att det inte skulle förekomma narkotika där, och nästan alla berörs av problemet på ett eller annat sätt. I drogvärlden handlar livet om att fixa nästa sats droger, missbruket är ett jobb och jobbet pågår 24/7.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

Skånskan - 30 nov 16 kl. 06:00

Kommunrevisor riktar hård kritik mot Hans Frank

HÖRBY Kommunrevisorn Leif Rosvall (M) riktar tung kritik mot socialnämndens ordförande Hans Frank (L) för hans sätt att sköta avtalen med HVB Strandpärlan AB och Migrationsverket.
Han anser att Hans Frank har brutit mot regelverket och kommunallagen på flera punkter, och kan ha gjort sig skyldig till trolöshet mot huvudman. ERWP.

Cornucopia - 25 feb 15 kl. 08:19

Novaja Gazetas dokument översatt till svenska

Nedan följer Novaja Gazetas (Nya Tidningen - en av de sista regimoberoende tidningarna i Ryssland) läcka dokument översatt till svenska. Det handlar alltså om ett internt Putinregimdokument som lämnades in till den ryska presidenten mellan 4:e och 12:e februari 2014, och i princip motiverar och beskriver hur Krim och sedan Sydöstra Ukraina ska tas över.
(Översättningen försöker till stor del bevara ordföljden där det går att göra, men med hänsyn till kontext och idiom.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 04:00

Ju fler populister som får makten i svenska kommuner desto fler egensinniga beslut.

Styrningen av ett demokratiskt samhälle bygger på maktdelning. Var och en gör sitt med personligt ansvar och respekt för lagar och regler. Vackert tänkt men så fungerar det ju långtifrån alltid.

Sydsvenskan - 11 okt 12 kl. 06:30

Marginalen för felsteg krymper

Efter Barack Obamas anmärkningsvärt svaga debattinsats förra veckan vilar en tung börda på hans vicepresident Joe Biden inför kvällens tv-sända debatt mot den republikanske vicepresidentkandidaten Paul Ryan.På en vecka har USA:s valkamp tagit en drastisk vändning. President Obamas tidigare försprång i opinionsmätningarna har raderats och han riskerar nu att hamna i underläge när bara några veckor återstår till presidentvalet den 6 november.

Skånskan - 14 nov 15 kl. 14:17

Vi är alla Paris

Opinion Frankrike och Paris har utsatts för två grymma islamistiska dåd på ett år. Paris är på många sätt Europas elfte september i omfattning och chockeffekt.
Sorgen, ilskan och skräcken är inte mätbar.

Dagen - 01 nov 11 kl. 03:00

Risk för mörkläggning när Egyptens militär utreder sig själv

JERUSALEM. Det är stor risk för "mörkläggning" när den egyptiska militären utreder massakern på obeväpnade kristna demonstranter i Kairo. Varningen kommer från den internationella människorättsgruppen Human Rights Watch (HRW).

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Semper återkallar dryck för barn

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Rutte: Malaysia skapar förvirring om MH17

Uttalandet "skapar förvirring", säger Nederländernas premiärminister Mark Rutte. Detta sedan Malaysias premiärminister Mahathir Mohamad sagt att Ryssland görs till syndabock i utredningen om nedskjutningen av passagerarplanet MH17 över Ukraina för fem år sedan..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Personbil körde in i mitträcket på E22

En personbil har kört in i mitträcket på E22 mellan Bromölla och Gualöv..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Dansk VM-spelare klar för Malmö

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Stora störningar i tågtrafiken

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Betnér bojkottar biograf – flyttar sin show

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Edler klar för två nya år i Vancouver

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

25 döda i indisk busskrasch

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Glaas ny tränare i Brynäs

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Grönlands istäcke smälter snabbare än trott

Inom nästa årtusende kan Grönland komma att göra skäl för sitt namn. Den tjocka is som täcker ön smälter snabbare än vad forskare tidigare uppskattat. Parallellt smälter Himalayas glaciärer i en oroväckande takt, visar en ny studie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.