Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 16 June, 10:33

Kristianstadsbladet - 12 jun 19 kl. 05:02

Kulturansvariga om framtiden på Kulturhuset: ”Det kommer att bli så himla bra”Helena Zeberg, kulturansvarig i Östra Göinge kommun, är nöjd med vårens tema på Kulturhuset. Och tror även på en stark höst..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kulturhuset, Zeberg, Östra Göinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturansvarigaom , framtiden, KulturhusetDet kommer att bli , så himla bra
Magazin24 - 17 feb 14 kl. 21:04

Bra resultat av Agnes Sjöström

Den gångna helgen gjorde löpartalangen från Köping en riktigt bra tävlingshelg. Agnes Sjöström var lite besviken över hennes form senast Magazin24.se pratade med henne men hon trodde att den var på väg uppåt.

Magazin24 - 29 okt 13 kl. 07:25

Inför V86: Maharajah och framtiden visar upp sig

Travstjärnan Maharajah gör comeback – dessutom visar Travkompaniet upp framtiden när Solvalla sätter fokus på hästägarna.
- Det blir en fantastisk spännande dag. Det känns som att hela vårt koncept knyts ihop, säger Travkompaniets Annika Lindblom.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 08:00

Framtiden ser ljus ut i Hässleholm

Foto: Annica Jönsson
Mikael Kipowski tillträdde den 1 juni som tillväxtchef i Hässleholms kommun, ett jobb som många kollegor runtom i Kommunsverige säkert avundas honom, med tanke på Hässleholms livliga småföretagaranda och näringslivets varierade branschmix. Hässleholms tillväxtchef Mikael Kipowski har en något oväntad utbildningsbakgrund, han är utbildad grundskolelärare. Kanske inte det man främst förknippar med tillväxt och utveckling av näringslivet.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 22:12

”Den gifter sig bra med läsarna”

Augustpriset Augustpriset i kategorin årets svenska skönlitterära bok gick i år till Lina Wolff. Den lundafödda författaren, som numera bor i Hörby, fick priset för romanen De polyglotta älskarna.
– När jag började skriva om Ellinor hade jag aldrig kunnat tänka mig att hon skulle ta mig ända hit, sade en märkbart rörd Lina Wolff i sitt korta tacktal.

E24 - 26 aug 15 kl. 10:06

Dåliga tider är bra för framtiden

”Låt mig först av allt hävda min fasta tro att det enda vi behöver frukta är fruktan själv.” Med de orden inledde president Roosevelt sitt berömda installationstal depressionsåret 1933. Världen i dag 2015 är på många sätt bättre och starkare än någonsin.

Skånskan - 20 feb 19 kl. 16:47

Årets Buff kör omvänd ordning

Familjehäng en hel helg, skolvisningar under fem vardagar, ungdomshäng på kvällstid och en Studio Ghibli-film som invigning. I slutet av mars är det dags för Barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff i Malmö igen. – Vi har märkt bland barn och unga att framtiden är brännande på många sätt så det är vårt tema i år, berättar Daniel Lundquist, programchef för BuffJulia Jarl och Daniel Lundquist väljer favoriter ur årets BUFF-program:
Julia Jarl: ”Jag tycker att torsdagskvällen på Spegeln är så stark.

Skånskan - 13 jun 19 kl. 06:00

Tydliga mål för Naomi Wiehe

Lundamusikern Naomi Wiehe har precis tagit studenten och till skillnad från många jämnåriga har hon en noga uttänkt plan över hur livets väg ska slingra sig framför hennes fötter framöver. Som första punkt står en spelning på Mossagårdsfestivalen i Veberöd på lördag där hon låter sina egna låtar stå i fokus.Naomi Wiehe
Ålder: 18 år.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 10:00

Packar resväskan varje vecka för Sällskapsresan varje vecka

Kultur och Nöje Frida Bergh
Född: 1969 i Stockholm
Bakgrund: Skådespelare och sångare som är dotter till sångaren Einar Bergh och syster till sångerskan Åsa Bergh. Frida Bergh har stått på scen sedan hon var liten och hade sin första stora roll som 24-åring. Hon har bland annat arbetat vid Stockholms Stadsteater, Malmö Opera, Teater Moment, Malmö Stadsteater, Oktoberteatern, Oscarsteatern och Uppsala Stadsteater.

Kristianstadsbladet - 26 apr 12 kl. 07:52

Tudelad Tunhammar

Göran Tunhammar lämnar uppdraget som Skånes landshövding. Vad är hans testamente?
?

Skånskan - 28 dec 18 kl. 15:00

Hittar rytmen bakom trummorna

Eslöv Han började spela trummor på Kulturskolan i Eslöv när han var tio. I dag, 17 år senare, har han gått ut Kungliga musikhögskolan och drömmer om att leva på sin musik.
– Att spela trummor har blivit som ett slags terapi för mig, säger Andreas Pettersson som tilldelas årets kulturstipendium från Eslövs kommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Nattåg står stilla efter ledningsfel

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Polisen söker vittnen till mordförsöket på Österäng

Ingen är ännu gripen efter lördagens skottlossning på Österäng. Polisen utreder ärendet som mordförsök och går nu ut till allmänheten för få in vittnesuppgifter kring händelsen. .

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Små donatorer betalar notan för Notre-Dame

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Gallagher döper skiva efter Lennon

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pontus Axelsson slog till efter ovädret

Ett kraftigt åskväder stoppade mötet mellan IFK Ystad och Yngsjö IF. Avbrottet tände Yngsjö som kvitterade och räddade en poäng genom anfallaren Pontus Axelsson. – Med tanke på förutsättningarna så känns poängen som en seger, säger Filip Larsson, spelande tränare i Yngsjö IF..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Abortlagar väcker ilska, engagemang hos unga

"Skrämmande men inte förvånande". Sådan är den allmänna reaktionen bland kvinnliga studenter på Spelman College i Georgia – en av de USA-delstater som nyligen införde en mycket strikt abortlag. Den infekterade abortfrågan splittrar amerikanerna, visar färska mätningar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Inbrott: Segwaytjuvar greps efter polishundarnas jakt

Tidigt på söndagsmorgonen greps två män efter ett inbrott i en husvagn på en campingplats i Bromölla..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tävling: Vinn biljetter till premiären på Martin & Martin

Den 29 juni är det säsongspremiär för nattklubben Martin & Martin på Kristianstad Arena. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ingen ny bevisning i "tvättstugemordet"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Flygplan i krock – två piloter dödaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.