Skånskan > Nyheter

Sunday, 16 June, 19:41

Skånskan - 12 jun 19 kl. 05:00

Tjänsteman stängs av efter missnöjesjöbo Efter skarp kritik från tre fackliga företrädare och ett skyddsombud har en högt uppsatt tjänsteman på kommunen stängts av från sin tjänst under en pågående utredning.Tjänstemannen stängdes av i måndags den här veckan och samma dag inledde Sjöbo kommuns HR-avdelning en utredning.
– Det är på grund av den fackliga framställan som sätter ljuset på bristande arbetsmiljö, säger Dan Sivnert, HR-chef på kommunen, som hoppas att utredningen ska bli klar nästa vecka.
– Det är alltid allvarligt om arbetsmiljön brister och nu vill vi reda ut exakt vad kritiken handlar om. Därför gör vi en snabb och grundlig utredning för att gå till botten med problemet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Efter, Sjöbo, HR, Dan Sivnert, Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjänsteman, stängsav efter , missnöje
Dagens Media - 10 feb 15 kl. 11:58

EU-tjänsteman hängs ut hos Aftonbladet

Tillsammans med Researchgruppen avslöjar Aftonbladet vilka som skriver hatiska och rasistiska kommentarer på nätforumet Flashback..

GT - 24 nov 17 kl. 17:50

Tjänsteman stängs av: "Så oerhört oproffsigt"

I maj förra året hörde tjänstemannen på Göteborgs stads intraservice av sig till en konsult hos en av avdelningens leverantörer."Det blir absolut ingen sen kväll, men nån pilsner och lite tjöt innan hemfärd är aldrig fel".Tre dagar senare tilldelades samma leverantör ett kontrakt på 26 miljoner kronor.

BT - 26 apr 13 kl. 08:23

Mark i missnöjets malström

Företagsklimatet är bara ett av Marks många förtroendeproblem När Svenskt Näringsliv nu publicerat sin årliga rankning av kommunernas företagsklimat tar Mark ett rejält kliv i rätt riktning. Från plats 220, avancerar man till plats 165. Därmed ligger man näst sämst till av kommunerna i Sjuhärad men kan glädjas åt att ta det största steget uppåt.

Barometern - 02 jun 17 kl. 11:18

Utköpt tjänsteman missnöjd

Den tjänsteman som köpts ut av kommunen efter en lång tvist, är missnöjd med utgången och riktar stark kritik mot politiker och arbetsgivare..

YLE - 10 jan 14 kl. 05:38

Tjänsteman jävig i svar till JO

Vd:n för partitorget i Helsingfors, Timo Taulavuori, var jävig då han utredde ett klagomål till justitieombudsmannen (JO) om partitorget och om sitt eget agerande kring hur uthyrningen av torgplatser går till. Det här slår biträdande justitieombudsmannen Maija Sakslin fast. Kaféägaren Raija Kaattari gjorde i november 2012 ett klagomål till justitieombudsmannen om partitorgets agerande när det gäller uthyrning av torgplatser.

Expressen - 25 apr 14 kl. 09:26

Missnöjd man började skjuta nära polismän

UDDEVALLA. En man i 20-årsåldern åtalas, misstänkt för bland annat hot mot tjänsteman, olaga hot och vapenbrott efter en skjutning i Uddevalla i början av april. Orsaken till skjutningen ska ha varit missnöje över att polisen skulle beslagta den bil mannen färdades i..

GöteborgsPosten - 30 dec 15 kl. 22:07

Var missnöjd med personalen – tände eld på rummet

Den 25-årige mannen var missnöjd med vårdpersonalen – och satte eld på sitt rum på psykiatrin vid Östra sjukhuset i Göteborg. Nu åtalas han för mordbrand och våld mot tjänsteman..

Skånskan - 06 apr 17 kl. 14:00

Missnöje bland tjänstemän

ESLÖV Tjänstemännen på kommunledningskontoret är långtifrån helnöjda med sin arbetsplats visar det sig i en ny medarbetarenkät. Försämringarna i svaren gäller bland annat tjänstemännens lust att gå till jobbet. ERWP.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 05:00

S-styrets missnöje med Skurupshem växer

Skurup Socialdemokraterna i Skurup är missnöjda med Skurupshems ledning och styrelse.
Bolaget presterar inte på den nivå som det ledande S-styret förväntar sig.– Vi har inte satt igång bostadsproduktion i Skurupshem under denna mandatperiod, säger Magnus Alm (S), kommunstyrelseordförande, tillika ordförande i moderbolaget Skurups Kommunhus AB.

YLE - 07 maj 17 kl. 16:11

Varje roddbåt på Hangös stränder ska registeras - Hangöbor missnöjda

En del Hangöbor är upprörda över att staden inte längre låter alla småbåtsägare använda stadens stränder gratis. Det är onödig byråkrati, säger kritikerna. Enligt staden behövs klarare regler.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Hästfolk delade med sig av sina kunskaper

svabesholm På söndagen avslutades Hästrundan 2019. Idén – att låta verksamma inom hästnäringen visa vad man sysslar med på hemmaplan – var något som lockade Erica Håkanson i Lövestad.
– Man är ofta ganska ensam annars.

Skånskan - 3 timmar sedan

Stora förväntningar på Sverige

ESLÖV VM-pulsen steg igen när det var dags för Sveriges damer att möta Thailand under söndagen. På VM-festen på Stora torg förväntade sig många att Sverige skulle ta storslam.– Jag tror det blir 7-o till Sverige, tippade Mikael Andersson som på söndagseftermiddagen bänkat sig framför den stora tv-skärmen på torget.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ramlade ner från träd

Eslöv Ett larm kom in på söndagseftermiddagen om att en person ska ha ramlat ner från ett träd och fastnat i taggtråd med sitt ena ben.Räddningstjänst och ambulans åkte till Stehags by där olyckan ska ha skett. När räddningstjänsten anländer blir personen omsedd av ambulanspersonal.

Skånskan - 6 timmar sedan

Personbil och mc i kollision

Malmö En personbil och en motorcykel är inblandade i en olycka på Svågerstorp under söndagseftermiddagen.Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen för kontroll. Vägarna i korsningen Kulthusgatan/Stolpbodagatan kommer att stängas av under räddningsarbetet, uppger polisen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Personbil for rakt in i mitträcket

Sjöbo En singelolycka har inträffat på söndagsförmiddagen på väg 11 strax väster om Sjöbo.Räddingstjänst är på väg till olycksplatsen. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.

Skånskan - 11 timmar sedan

Struligt i tågtrafiken

Skåne Inställda avgångar för tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn väntar resenärer även under söndagen. Först vid middagstid beräknas trafiken återgå som normalt.Orsaken är ett signalfel i Tomelilla.

Skånskan - Igår: 18:29

Misstänkt skottlossning mot bostad

Kristianstad Någon har under lördagskvällen skjutit mot ett bostadshus på Hjalmar Söderbergs väg.Enligt polisen får man in samtal om misstänkt skottlossning på Hjalmar Söderbergs väg vid 18-tiden. Både polis och ambulans skickas till platsen där ingen person konstateras skadad.

Skånskan - 12 timmar sedan

”Du får inte vika ner dig”

Motorprofil och offroad-pionjär. Framför allt är det äventyrslusten som strömmar i Annie Seels blodomlopp. Häromveckan testade hon, 50 plus, speedway för första gången och hennes bästa hoj blev även museiföremål.

Skånskan - 21 timmar sedan

Rosengård föll i toppmötet

FOTBOLL FC Rosengård 1917 tappade förstaplatsen i division 2 västra efter en snöplig 1-2 (1-1)-förlust borta mot Onsala BK.
Ny serieledare är Qviding FIF.– En toppmatch mellan två mycket bra fotbollslag som spände sina muskler och i dag var Onsala något vassare, summerade tränare Mladen Blagojevic.

Skånskan - Igår: 19:30

Klassisk boxermotor i ny och tystare modell

Nya Subaru Forester E-Boxer är en trygg och säker arbetshäst. Men trots ny elhybridteknik släpper bilen ut alldeles för mycket koldioxid.Visst blir det en fin färgmatchning när Subaru Forester E-Boxers metallicgröna lack stryker förbi de gyllengula rapsfälten längs de skånska grusvägarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.