YLE > Finland

Tuesday, 25 June, 10:14

YLE - 12 jun 19 kl. 04:26

Liljendal fick sin första frisbeegolfbana - 18 hål i tuff terräng lämpar sig bra för tävlingarDen tredje frisbeegolfbanan i Lovisa har öppnat för allmänheten. Den ligger i en naturskön skog i Liljendal och lämpar sig för alla sorters kastare..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Lovisa, Liljendal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liljendalfick sin första , frisbeegolfbana18 , håli , tuff, terräng lämpar sig bra för tävlingar

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Konstnären Jan-Erik Anderssons färgglada och fantasifulla bladhus öppnas upp för alla

Huset fungerar i fortsättningen som konstnärs- och forskarresidens samt som möteslokal och besöksmål. Jan-Erik Andersson kommer att bo kvar till 2022, sedan kommer huset vara öppet för andra..

YLE - 15 minuter sedan

Polisen grep misstänkt i Espo centrum - hotade med vapen

Polisen grep en person misstänkt för skjutvapenbrott i Esbo centrum på tisdag morgon. Ingen uppges skadad..

YLE - 1 timme sedan

Antalet sysselsatta ökade med 32 000 från i fjol

Enligt Statistikcentralens arbetskraftsundersökning har sysselsättningen stigit medan arbetslösheten sjunkit en aning jämfört med hur läget såg ut i maj i fjol..

YLE - 1 timme sedan

Böter till ex-kommendören för Karelens flygflottilj och Flygvapnets ex-kommendör efter uppmärksammade repövningar i Lemmenjoki

Helsingfors hovrätt har dömt ex-kommendören för Karelens flygflottilj Markus Päiviö och Flygvapnets ex-kommendör Sampo Eskelinen till böter..

YLE - 21 timmar sedan

Du kan använda kodkorten också i fortsättningen – bara du bestyrker din identitet ytterligare

EU:s nya betaltjänstdirektiv träder i kraft i september och bankerna i Finland har försökt införa olika system för verifiering som ska ta över de traditionella kodkorten för gott - men nu förlängs kortens livstid..

YLE - 2 timmar sedan

VNF i Karis vill hjälpa unga komma in på högskolor - erbjuder en hel termin med fokus på att höja studentbetyget i matematik

Många söker sig till Västra Nylands folkhögskola för att få hjälp med att komma in på drömutbildningen. Eftersom studentbetyget väger allt mer i antagningsprocessen ser också de förberedande kurserna annorlunda ut..

YLE - 3 timmar sedan

Gammal anrik skolbyggnad i Esbo töms: "Vi får inte föra in lösöre från det gamla huset till det nya"

Treorna och fyrorna vid Rödskogs skola i Esbo får börja läsåret i Lagstads skola. Planen var att undervisningen skulle inledas i tillfälliga modulbyggnader på skolgården, men de försenas. Staden vill att den anrika egentliga skolbyggnaden rivs, men invånarna protesterar..

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Europarådet redo acceptera Ryssland som fullvärdig medlem, Ryssland fortsätter med importförbud från Europa

Europarådets parlamentariska församling har röstat för att Ryssland ska återfå sin rösträtt, Ryssland förlänger importförbudet av livsmedel från EU och hovrätten kommer med sitt avgörande i fallet om den omtalade repetitionsövningen i Lemmenjoki..

YLE - 4 timmar sedan

Familjen klarade sig med blotta förskräckelsen när gaskylskåpet började brinna – räddningsverket: Ovanligt att det händer

En öppen låga är alltid förenat med risker. Det fick Mikaela Forsman-Sten erfara när gaskylskåpet i sommarstugan fattade eld. Räddningsverket säger att brinnande gaskylskåp ändå är rätt ovanliga..

YLE - 5 timmar sedan

Varför vill någon ha en varghybrid som husdjur? Forskare vet inte - men de tror inte att hybridvargarna släpps ut i naturen

Förra veckan meddelade polisen att de misstänker en systematisk import av vargar och uppfödning av varghybrider på flera orter i landet. Det är troligt att varghybriderna används som husdjur eller utnyttjas vid andra slags aktiviteter, tror både polisen och en forskare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.