SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 20 June, 03:08

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 04:00

Avskaffa inte FI en ny rapport föreslår tankesmedjan Tiden att betyget ”F” avskaffas, så att fler elever kan komma in i de nationella gymnasieprogrammen. Men att avskaffa möjligheten att ge elever underkänt ökar inte elevernas kunskaper..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Tiden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avskaffainte F
Cornucopia - 04 sep 15 kl. 12:51

Massivt stöd för avskaffande av ränteavdraget - 91% vill avskaffa

Stödet för ett avskaffande av ränteavdraget är massivt hos bloggens läsare. Hela 91% av bloggläsarna vill avskaffa ränteavdraget, även om andelen varierar med om man själv har bolån.

Antalet respondenter i enkäten sedan igår var 1 255 stycken vid mätpunkten.

NSD - 28 nov 11 kl. 14:08

"Avskaffa de delade turerna"

Här är undersköterskornas protest till politikerna: avskaffa de delade turerna ? nu.  Politikernas svar: S vill avskaffa  ?

Cornucopia - 16 sep 13 kl. 09:37

Skuldbubblan är regleringarnas fel - avskaffa insättningsgarantin

Teknologie doktor Björn Hasselgren vid KTH har skrivit en debattartikel hos Schibsted/SvD Brännpunkt, där han menar att det är regleringarnas fel att vi fått en skuldbubbla. Mer regleringar, som amorteringskrav, löser alltså inte problemet, utan penningmarknaden behöver istället avregleras och släppas helt fri. Då är det naturliga första steget att avskaffa insättningsgarantin, vilket Hasselgren råkar glömma bort.

Supermiljöbloggen - 13 nov 13 kl. 09:19

Australien börjar avskaffa koldioxidskatten

Australien har nu påbörjat arbetet för att avskaffa koldioxidskatten. Den nyvalda konservativa regeringen ledd av premiärminister Tony Abbott gör sitt för att skynda på den globala uppvärmningen redan på första arbetsdagen.  Premiärminister Abbott ser avskaffandet av koldioxidskatten som sin högst prioriterade fråga och det är den första ekonomiska reformen som parlamentet genomför.

Nyheter 24 - 09 feb 11 kl. 12:46

Pamparna vill avskaffa 51-procentsregeln


De sittande makthavarna inom den svenska elitfotbollen har nu påbörjat projektet att modernisera fotbollen och ett steg i ledet är att avskaffa den så kallade 51-procentsregeln. STOCKHOLM. Det blåser kalla vindar kring den svenska elitfotbollen som under den gångna veckan slagits av hårda slag, bland annat har kammarrätten beslutat att klubbarna själva ska stå för poliskostnader.

Politikerbloggen - 02 maj 11 kl. 16:12

VÅRBUDGET 2 Vänstern vill avskaffa alla jobbskatteavdrag

VÄNSTERNS VÅRBUDGET. Vänsterpartiet vill på sikt avskaffa alla jobbskatteavdrag. I sin budgetmotion tar Vänstern ett tydligt steg tillbaka till den egna politiken efter valrörelsens kompromisser med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Politikerbloggen - 02 maj 11 kl. 16:12

VÅRBUDGET 2 Vänstern vill avskaffa alla jobbskatteavdrag

VÄNSTERNS VÅRBUDGET. Vänsterpartiet vill på sikt avskaffa alla jobbskatteavdrag. I sin budgetmotion tar Vänstern ett tydligt steg tillbaka till den egna politiken efter valrörelsens kompromisser med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Nyheter 24 - 18 feb 12 kl. 12:36

KD ändrar sig ? vill nu avskaffa tvångssteriliseringarna


Tidigare har Kristdemokraterna, som enda parti, varit emot att slopa kravet om tvångssteriliseringar. Nu ändrar partiet åsikt.
?

BT - 10 okt 12 kl. 14:47

Avskaffa sjuklöneansvaret nu

I samband med regeringens höstbudget och efterföljande skuggbudgetar från oppositionen har de olika partierna bekänt färg och det framstår nu som att det finns en klar majoritet för ett avskaffande av sjuklöneansvaret för småföretagare, menar Småföretagarnas riksförbund. Småföretagarnas riksförbund har under det gångna året i många debattartiklar i olika medier samt i brev till samtliga riksdagsledamöter försökt påvisa att sjuklöneansvaret för småföretagare är ett av de största hindren för dem att nyanställa och låta företaget växa. Såväl de affärsmässiga som ekonomiska riskerna är för stora vid upprepade sjukdomsfall i ett litet företag.

Alliansfritt Sverige - 23 maj 13 kl. 17:17

Stockholmsmoderat vill avskaffa i princip allt statligt stöd till ungdomsorganisationer

SVETTIGT. Joar Horn är moderat ledamot i Stockholms idrottsnämnd. Horn gillar verkligen, verkligen, verkligen idrott och det är väl fint.

GöteborgsPosten - 25 nov 13 kl. 18:00

Rätt att avskaffa fastighetsskatten för hyresrätter

Det är rätt att avskaffa fastighetsskatten för hyresrätter. Nästa steg är att avskaffa fastighetsavgiften för småhus, skriver Jakob Eliasson och Daniel Liljenberg, Villaägarnas Riksförbund..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Elias Pettersson vann Calder Trophy

Årets nykomling i NHL heter Elias Pettersson. Den 20-årige svensken vann Calder Trophy som säsongens rookie under årets NHL-gala i Las Vegas..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Zapata avgjorde för Colombia

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stabilt för skottskadad i Uppsala

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Norskt förlag ändrar kritiserat bokomslag

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mexiko godkänner "nya Nafta"

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Många döda i ny Burkina Faso-attack

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Polisen undersöker hög smäll i Rosengård

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Mexiko ber om mer FN-stöd

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Adaktusson lämnar KD:s partiledning

Lars Adaktusson lämnar Kristdemokraternas partistyrelse och rollen som andre vice partiledare, uppger han för ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.