Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 25 June, 11:41

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 04:06

Båtflyktingar saknas i VenezuelaMinst 30 venezuelanska migranter saknas sedan båten de tagit i försök att nå den nederländska ön Curaçao försvunnit. Enligt parlamentsledamoten Luis Stefanelli, som tillhör oppositionen mot president Nicolás Maduro, fanns 30–35 personer ombord när båten.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Venezuela, Curaçao, Luis Stefanelli, Nicolás Maduro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båtflyktingar, saknasi , Venezuela
Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 04:06

Båtflyktingar saknas i Venezuela

Minst 30 venezuelanska migranter saknas sedan båten de tagit i försök att nå den nederländska ön Curaçao försvunnit. Enligt parlamentsledamoten Luis Stefanelli, som tillhör oppositionen mot president Nicolás Maduro, fanns 30–35 personer ombord när båten.

UNT - 12 jun 19 kl. 04:06

Båtflyktingar saknas i Venezuela

Minst 30 venezuelanska migranter saknas sedan båten de tagit i försök att nå den nederländska ön Curaçao försvunnit..

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 04:06

Båtflyktingar saknas i Venezuela

Minst 30 venezuelanska migranter saknas sedan båten de tagit i försök att nå den nederländska ön Curaçao försvunnit..

Expressen - 05 dec 14 kl. 19:47

Båtflyktingar saknas efter kraftigt oväder

Den spanska kustbevakningen har räddat 29 migranter från en båt i Medelhavet, men säger att ytterligare 22 personer befaras saknade sedan de ramlat i vattnet då båten i torsdags råkade ut för ett kraftigt oväder..

Kristianstadsbladet - 14 jul 13 kl. 06:49

Sökande efter båtflyktingar avbryts


Sökandet har avslutats efter åtta personer som saknas efter att en båt med 97 flyktingar kapsejsat 160 mil norr om Julön, meddelade den australiska sjöräddningsmyndigheten Amsa på söndagen.Beslutet togs eftersom det är högst osannolikt att hitta någon överlevande.Australiens före detta premiärminister Julia Gillard kritiserades hårt för sitt beslut att låta kropparna efter 55 drunknade båtflyktingar bli kvar i havet efter en olycka i början av juni..

BT - 14 jul 13 kl. 06:51

Sökande efter båtflyktingar avbryts

Sökandet har avslutats efter åtta personer som saknas efter att en båt med 97 flyktingar kapsejsat 160 mil norr om Julön, meddelade den australiska sjöräddningsmyndigheten Amsa på söndagen. Beslutet togs eftersom det är högst osannolikt att hitta någon överlevande.Australiens före detta premiärminister Julia Gillard kritiserades hårt för sitt beslut att låta kropparna efter 55 drunknade båtflyktingar bli kvar i havet efter en olycka i början av juni..

SR - 30 jul 14 kl. 00:42

Minst 20 båtflyktingar döda utanför Libyen

Minst 20 båtflyktingar har omkommit och dussintals saknas efter att deras provisoriska båt sjönk utanför Libyens kust..

Nyheter 24 - 26 nov 13 kl. 10:01

Trösten från världen: Sverige och Zlatan saknas mest i VMAndra länder som missar

"Jag tror att det råder konsensus bland fans runt om i världen är att de europeiska lagen saknas. Sverige och Ibrahimovic var inte i Sydafrika 2010 och nu upprepar sig historien nästa sommar. Det är synd med tanke på det stora antal stjärnor som finns i laget", skriver en kommentar på Fifas hemsida.

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 13:09

Rudd stoppar båtflyktingar

Inga fler båtflyktingar kommer att få uppehållstillstånd i Australien. Det är budskapet från premiärminister Kevin Rudd.
På fredagen tillkännagav han att alla ankommande båtflyktingar hädanefter sänds till läger i Papua Nya Guinea för asylutredningar.

BT - 19 jul 13 kl. 13:11

Rudd stoppar båtflyktingar

Inga fler båtflyktingar kommer att få uppehållstillstånd i Australien. Det är budskapet från premiärminister Kevin Rudd. På fredagen tillkännagav han att alla ankommande båtflyktingar hädanefter sänds till läger i Papua Nya Guinea för asylutredningar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Alfredsson kan väljas in i Hall of Fame

För ett år sedan nobbades han inträde i Hockey Hall of Fame. Nu har Daniel Alfredsson chansen igen. Den 46-årige Ottawa-legendaren är en av kandidaterna som kan väljas in i den exklusiva skaran där endast fyra svenskar – Börje Salming, Peter Forsberg, M.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nya greppet – spel på Falsterbo Horse show

ATG har var länge varit förknippat med spel på trav, men har på senare tid satsat även på andra sporter. Och nu tar den svenska speljätten ytterligare ett kliv – in i Falsterbo Horse show..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Metro gör sig av med journalisterna

Den krisdrabbade tidningen Metroplanerar att göra sig av med samtliga journalister, rapporterar Expressen. – Journalister passar inte in i vår affärsplan. Det finns flera contentbyråer som producerar material som passar oss.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

SBAB sänker räntorna

Bolåneinstitutet SBAB sänker räntorna på bolån med löptider från två år och uppåt med mellan 0,10 och 0,40 procent, enligt ett pressmeddelande. Efter ändringen är exempelvis listräntan på tvååriga lån 1,59 procent och räntan på ett tioårigt lån 2,49 pro.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ersättning för tandvårdsskador nobbas

Patienter som anmält vårdskador efter att ha behandlats hos en tandläkarpraktik i Sävsjö har i stor utsträckning nekats ersättning på grund av att journaler saknats, rapporterar Sveriges radio P4 Jönköping. Kliniken stängdes akut av Inspektionen för vår.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

George Clooney gör film för Netflix

Den amerikanske skådespelaren George Clooney ska både spela huvudrollen i och regissera en ny film för Netflix, skriver Variety. "Good morning, midnight" bygger på Lily Brooks-Daltons sci-fi-roman med samma namn från 2017, och beskrivs som en postapokal.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Dansk simmade 90 mil – med mamma som stöd

Från tyska gränsen, längs kusten norrut och hela vägen till Köpenhamn. I eftermiddag väntas den 42-årige extremsimmaren Lars Simonsen bli den förste någonsin att nå Danmarks huvudstad – efter 90 mils simning. Med på färden är även hans mamma, som dock t.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Drunknande dör tyst och omgivna av badare

Drunkningsstatistiken var nattsvart i fjol. Trots det är det långt ifrån alla som vet hur en person i nöd beter sig. Ökad kunskap skulle rädda många liv, enligt forskaren Andreas Claesson.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Hans Hedeland

Hans Hedeland, Limhamn, har som tidigare meddelats avlidit vid 87 års ålder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.