BT > Nyheter

Monday, 17 June, 00:36

BT - 12 jun 19 kl. 04:00

LEDARE: Låt männen också få gråtaKan gamla könsroller vara förklaringen till att kvinnor sjukskrivs mer än män?.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ledare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LEDARE, Låt, männenockså , , gråta
YLE - 08 feb 16 kl. 07:52

Vd Christina Dahlblom: "Männen måste få reda på att vi finns"

Christina Dahlblom är företagare, konsult inom ledarskaps- och organisationsutveckling samt politiker. Hon är dessutom ansvarig för mentorprogrammet i Diamanten, som är ett nätverk för kvinnliga ledare. Under åren i maktens korridorer har Christina haft stor nytta av att nätverka med andra kvinnor.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Männen som leder naziströrelsen

Finska Motståndsrörelsen har ända sedan starten gett sken av att vara en toppstyrd organisation med en stark ledare. Men de här "ledarna" har mest varit galjonsfigurer. De verkliga beslutsfattarna har hållit låg profil utåt.

Politologerna - 11 apr 19 kl. 07:15

Speaking truth to power – är tjänstemännen på Regeringskansliet beredda att utmana statsråden?

I den så kallade IT-skandalen på Transportstyrelsen kretsade många frågor kring hur mycket statsråden och statsministern egentligen visste om de problem som fanns beträffande myndighetens hantering av känsliga datauppgifter. I vilken utsträckning som de ansvariga statsråden hade kunskap om situationen hänger samman med vad tjänstemännen på departementen egentligen förde vidare till sina chefer. I en nyligen publicerad artikel har Peter Munk Christinansen, Birgitta Niklasson och jag studerat hur tjänstemän på regeringskanslierna i Danmark och Sverige resonerar kring det egna agerandet i händelse av att regeringens politik skulle riskera att skada landets nationella intressen.

DI - 19 jun 16 kl. 16:45

Ledare: Kära britter!

Vi har mycket gemensamt. Vi delar samma regniga lågtrycksbana från Nordatlanten, samma längtan till Gran Canaria, har samma goda populärkulturella musiksmak, vi förstår vikten av fria marknader, fria företag, fria farleder, en stark flotta och att möten ska börja i tid. Vi är lätt skeptiska mot de latent socialistiska kontinentaleuropéerna, vi lutar oss tungt mot Amerika och vi tänker inte avskaffa våra kungahus, våra valutor eller kristna kors i flaggan.

Kristianstadsbladet - 07 aug 14 kl. 06:41

Röda khmer-ledare dömda till livstid

Den FN-stödda krigsbrottsdomstolen i Kambodja har dömt två tidigare Röda khmer-ledare till livstids fängelse för brott mot mänskligheten.Det är första gången som ledare för den grymma regimen döms.
De historiska domarna föll på torsdagsmorgonen efter en två år lång rättegång mot Pol Pots andreman, 88-årige Nuon Chea, - kallad "broder nummer två" - och 83-årige Khieu Samphan som var formell statschef i Röda khmerernas regim.

BT - 07 aug 14 kl. 06:41

Röda khmer-ledare dömda till livstid

Den FN-stödda krigsbrottsdomstolen i Kambodja har dömt två tidigare Röda khmer-ledare till livstids fängelse för brott mot mänskligheten. Det är första gången som ledare för den grymma regimen döms.De historiska domarna föll på torsdagsmorgonen efter en två år lång rättegång mot Pol Pots andreman, 88-årige Nuon Chea, - kallad "broder nummer två" - och 83-årige Khieu Samphan som var formell statschef i Röda khmerernas regim.

BT - 09 sep 14 kl. 22:03

Flera ledare för islamistmilis döda

Minst 40 milismän från den salafistiska milisgruppen Ahrar al-Sham har dödats i en attack i Syrien. Bland dödsoffren kan gruppens ledare, Hassan Aboud, finnas. Gruppen är den viktigaste inom nätverket Islamiska fronten och har upp till 20 000 stridande.

Kristianstadsbladet - 19 sep 12 kl. 07:08

Starka ledare - tysta medarbetare?

I december får Skåne en ny regiondirektör, Jonas Rastad. En man som beskrivs som van vid att peka med hela handen och fatta tuffa beslut. Och som vill att medarbetarna håller alla eventuella synpunkter på besluten inom organisationen.

BT - 08 jan 15 kl. 10:14

Ny rättegång mot Röda khmer-ledare

Den FN-stödda krigsbrottsdomstolen i Kambodja återupptar den andra rättegången mot två ledare från den ökända Röda khmer-regimen. Ledarna, som i augusti dömdes till livstids fängelse för brott mot mänskligheten, står nu inför rätta anklagade för folkmord men också för ytterligare brott mot mänskligheten. När den nya rättegången inleddes följde Nuon Chea av hälsoskäl den från sin cell medan Khieu Samphan dök upp i rätten tillsammans med sina försvarsadvokater.

BT - 10 jan 15 kl. 23:59

Världens ledare samlas i Paris

Säkerhetsförberedelserna pågår för fullt inför den massmanifestation för frihet som väntas samla över en miljon människor under söndagen. Den har fått namnet "den republikanska marschen" och drar till många av världens ledare. Den tyska förbundskanslern Angela Merkel, den brittiske premiärministern David Cameron och den amerikanske justitieministern Eric Holder är några av ledarna som tar plats vid president François Hollandes sida klockan tre på Place de la République.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

BT - 1 timme sedan

Boris och brexit huvudämnen i Torydebatt

Brexit var den stora frågan när fem hoppfulla kandidater till posten som ledare för Konservativa partiet möttes i en tv-debatt. Favoriten Boris Johnson var inte på plats men stal ändå mycket av utrymmet..

BT - 1 timme sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

BT - 2 timmar sedan

Linus Carlsson en vinnare igen

BT - 2 timmar sedan

Ståhl gjorde det igen – tredje raka vinsten

Daniel Ståhl hade tagit hem de två inledande Diamond League-tävlingarna. Och det blev en tredje rak seger. Den svenske diskuskastaren vann i Rabat med ett kast på 69,94 meter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.