Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 June, 04:44

Expressen - 12 jun 19 kl. 03:28

Larm om rök i tunnelRäddningstjänsten rycker ut efter larm om rökutveckling i Citytunneln i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Citytunneln, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , röki , tunnel
Corren - 19 apr 17 kl. 08:34

LARM: Rök från tunnel

Enligt ett larm från SOS Alarm ska någon ha uppmärksammat att det kommer ryker från en tunnel under Malmslättsvägen i Linköping..

Nya Wermlands Tidningen - 11 mar 16 kl. 21:23

Brand i tunnel

Vid 20.20 fick räddningstjänsten ett larm om en brand i en tunnel vid Bättringsvägen..

Corren - 19 apr 17 kl. 08:34

Rök från tunnel var klottersanering

Enligt ett larm från SOS Alarm ska någon ha uppmärksammat att det ryker från en tunnel under Malmslättsvägen i Linköping..

NT - 21 feb 19 kl. 15:28

Larm om kraftig rökutveckling i tunnel

Räddningstjänsten är larmade om kraftig rökutveckling i en tunnel på Händelö..

Jönköpingsnytt - 12 jun 19 kl. 10:48

Larm efter olycka i tunnel

En singelolycka inträffade under onsdagsförmiddagen i en tunnel på Rogbergavägen i Huskvarna.
.

Sydöstran - 21 okt 16 kl. 20:44

Larm om bilolycka i Mörrum

Räddningstjänsten västra Blekinge har just fått larm om en singelolycka i en tunnel vid gamla E22..

Expressen - 23 jul 17 kl. 16:26

Larm om bilkrock i tunnel på Södermalm

Klockan 16 fick räddningstjänsten larm om att två bilar krockat i Skeppartunneln på Södermalm. – Det är två bilar och några personer sitter kvar i bilarna, säger Johan Winsnes vid räddningstjänsten i Stockholm.   .

Kristianstadsbladet - 21 jan 14 kl. 12:06

Brand i tunnel under Sveavägen


Strax före klockan 12 kom larm om rökutveckling i en av elbolagets Fortum tunnlar under Sveavägen i centrala Stockholm. - Det kan eventuellt vara folk inne i tunneln, säger Tobias Åkesson vid Storstockholms brandförsvar till TT.Flera automatlarm har gått, enligt SOS Alarm..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 14 kl. 12:10

Brand i tunnel under Sveavägen

Strax före klockan 12 kom larm om rökutveckling i en av elbolagets Fortum tunnlar under Sveavägen i centrala Stockholm. — Det kan eventuellt vara folk inne i tunneln, säger Tobias Åkesson vid Storstockholms brandförsvar till TT. Flera automatlarm har gått, enligt SOS Alarm..

SR - 21 jan 14 kl. 12:08

Brand i tunnel under Sveavägen i Stockholm

Strax före klockan 12 kom larm om rökutveckling i en av elbolagets Fortum tunnlar under Sveavägen i centrala Stockholm. Texten uppdateras..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Misstänkt explosion i Örebro

Polis och räddningstjänst jobbar just nu med en stor insats efter en misstänkt explosion i Örebro.– Vi jobbar just nu med ett ärende där vi misstänker att en sprängladdning har detonerat vid en fastighet, säger Tony Quiroga, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.Nationella bombskyddet är på väg till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Robert Mueller ska vittna inför kongressen

Den särskilde utredaren Robert Mueller som ledde Rysslandsutredningen kommer att vittna inför kongressen, skriver amerikanska medier..

Expressen - 3 timmar sedan

Då vet vi vem som blir Storbritanniens nye premiärminister

Boris Johnson: Den okammade brexitören, både älskad och hatad under sin tid som Londons borgmästare, och - enligt sina anhängare - den ende mannen som kan leda Storbritannien ur EU. Jeremy Hunt: Språkreseentreprenören och före detta hälsoministern vars sjukvårdsbesparingar fick brittiska doktorer att strejka för första gången, och som - enligt många - framför allt inte är Boris Johnson.En av dem blir Storbritannien näste premiärminister den 23 juli.

Expressen - 4 timmar sedan

Trumps stab vägrar publicera klimatlarm: ”Försöker tysta”

Effekter av ökat koldioxidutsläpp, stigande temperaturer och ostabilt väder.Flera stora studier varnar om världens klimatförändringar.Trots det väljer Trump-administrationen att inte publicera de alarmerande resultaten, visar Politicos undersökning..

Expressen - 4 timmar sedan

Klimatförändringar kan utrota bananer

Bananer kan komma att utrotas - och det är iså fall mänsklighetens fel.En svampsjukdom som drabbar bananodlingar sprids allt snabbare i det allt varmare klimatet.Det konstaterar brittiska forskare i en studie..

Expressen - 4 timmar sedan

Larm om skottlossning i Uppsala

Polis har larmats till en misstänkt skottlossning i Uppsala, skriver Aftonbladet..

Expressen - 4 timmar sedan

Bekräftat: Danmark får en S-regering

Efter förhandlingar i natt står det klart att Danmark får en S-regering, skriver Berlingske.Mette Frederiksen blir statsminister med stöd från Radikale, SF och Enhedslisten..

Expressen - 6 timmar sedan

Västtrafik: Finns inte plats för fler avgångar

Göteborgarna åker mer kollektivt än någonsin.Men det finns inte plats för fler avgångar i kollektivtrafiken i centrala Göteborg, uppger Västtrafik för GP..

Expressen - 6 timmar sedan

Storbråk i Husby – polisen söker med helikopter

Polisen genomför en stor insats i Husby efter att flera personer larmat om ett stort bråk. Bland annat är en polishelikopter inblandad.– Det fanns uppgifter om att någon skulle ha ett vapenliknande föremål.

Expressen - 6 timmar sedan

Trafikolycka i Malmö – en bil har voltat

Under tisdagskvällen skedde en trafikolycka på Lorensborgsgatan i Malmö.En personbil ska ha voltat.Initialt är skadeläget okänt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.