Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 June, 19:36

Expressen - 12 jun 19 kl. 00:20

Slängde sopsäckar på olika platser – dagen frun försvannJennifer Dulos, 50 försvann den 24 maj.Hennes man Fotis Dulos, som hon separerat från, slängde samma dag sopsäckar i olika soptunnor – där polisen senare hittade hennes blodiga kläder, rapporterar CNN.På tisdagen släpptes Fotis Dulos och hans Michelle Troconis mot borgen men är fortsatt misstänkta..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dulos, Fotis Dulos, CNN, Michelle Troconis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slängde, sopsäckarpå olika , platserdagen , frun, försvann
Kristianstadsbladet - 24 feb 14 kl. 06:30

Svarta sopsäckar förbjuds snart

Foto: TT
Svarta sopsäckar är snart ett minne blott på Ögrabs återvinningscentraler.
Mycket av det som läggs i sopsäckarna är felsorterat. Därför kommer Östra Göinge Renhållningsbolag AB att på sikt förbjuda ogenomskinliga sopsäckar på sina återvinningscentraler.

YA - 10 dec 13 kl. 10:06

Åtta dumpade sopsäckar ledde inte till åtal

I somras hittades åtta sopsäckar i Oran, bland annat med farligt avfall. Trots att det fanns etiketter som pekade mot en misstänkt åtalas ingen för miljöbrottet.
– Det går inte att bevisa vem eller vilka som begått gärningen, konstaterar Lars Magnusson, åklagare vid Riksenheten för miljö- och arbetsmiljömål.

Västerbottens Folkblad - 18 jul 18 kl. 11:00

Inga fler svarta sopsäckar på återvinningscentralerna

Vilhelmina kommun sållar sig till skaran och sätter stopp för användandet av svarta sopsäckar på deras återvinningscentraler. Från och med 1 september i år gäller nya kravet på att man ska ha genomskinliga sopsäckar när man lämnar sitt grovavfall på återvinningscentralerna i Vilhelmina kommun. Detta för att säkerställa att avfall hamnar på rätt plats.

GöteborgsPosten - 20 dec 12 kl. 15:39

Julklappar på retur i sopsäckar

Omsorgsförvaltningen i Hässleholm gör ingen lycka med årets julgåva till de anställda. Fyra sopsäckar fulla med ratade klappar har kommit tillbaka till förvaltningen..

GöteborgsPosten - 07 maj 13 kl. 04:36

Kungliga regalier hittades i sopsäckar

Polisen i Västerås gjorde i går kväll ett mycket ovanligt fynd: I dikeskanten vid länsväg 555 låg två svarta sopsäckar - innehållande Johan III:s begravningsregalier från 1500-talet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sopsäckar med öl och sprit

I fredags kväll upptäcktes ett antal sopsäckar i skogen intill Adolfsfors herrgård i Åmotfors, Eda kommun..

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 12:13

Dumpade sopsäckar

Någon gång mellan 20 januari och 20 februari ska någon eller några ha slängt sopsäckar med avfall som nu täcker flera kvadratmeter av skogen i Kolleberga..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 23:00

[PLUS] Enbart transparenta sopsäckar godkänns

Från och med 1 september är det förbjudet att kasta svarta sopsäckar på återvinningscentralerna i....

DN - 21 jul 16 kl. 10:07

Svarta sopsäckar föbjuds


Svarta sopsäckar kommer att förbjudas på flera återvinningsstationer i landet. I stället är det genomskinligt som ska gälla framöver..

SR - 21 jul 16 kl. 13:21

Återvinningscentraler förbjuder svarta sopsäckar

Allt fler återvinningscentraler runt om i landet förbjuder svarta sopsäckar å tar istället bara emot genomskinliga. Umeå kommun satte stopp för påsarna förra året och Tom Björklund som jobbar på en central där tycker att det är bra..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Beskedet: Lägger ner populära gymnasielinjer

Fem populära gymnasieprogram läggs ned i Vänersborg.Anledningen är den besvärliga ekonomiska situationen, skriver Ttela. Utan en sparåtgärd hade Kunskapsförbundet Väst riskerat ett underskott på 30 miljoner kronor..

Expressen - 30 minuter sedan

Politikpodden: ”Svårt för Sabuni att ena partiet”

Först hälsade han ”Vi ses på Landsmötet”, sen kastade han in handduken.I Politikpodden lyfter panelen vad de vill höra Nyamko Sabuni trycka på i sitt partiledartal från Almedalen - och hur det kunde gå så fel för Erik Ullenhag. – Partiledningen missbedömde hur utbrett missnöjet var med inte bara Jan Björklund, utan hela det partigalleri som har styrt de senaste 15 åren, säger Expressens ledarskribent Linda Nordlund.

Expressen - 45 minuter sedan

Melania Trump säger under tisdagen att Stephanie Grisham blir ny pressekreterare för Vita huset

Melania Trump säger under tisdagen att Stephanie Grisham blir ny pressekreterare för Vita huset..

Expressen - 45 minuter sedan

Två skadade vid skottdrama i Danmark

En skottlossning ska ha ägt rum i den danska orten Herlev norr om Köpenhamn.Polisen bekräftar för flera danska tidningar att två personer träffats av skott. Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget..

Expressen - 2 timmar sedan

Våldtäktsmän får extra låga straff efter okänd HD-dom

Straffet för våldtäkt är minst två års fängelse. Men det är inte ovanligt att unga – myndiga – våldtäktsmän i stället döms till endast tre månaders fängelse och skyddstillsyn när de våldtagit en berusad kvinna i en miljö där hon känt sig trygg, visar Expressens granskning.– Det här är ett väldigt stort rättssäkerhetsproblem för kvinnor.

Expressen - 1 timme sedan

Ny siffra: 18 procent vill skrota public service

En av fem tillfrågade vill att public service läggs ner, enligt en ny opinionsundersökning från Dagens Nyheter/Ipsos. Mest positiva till en avveckling av public service avvecklas är Sverigedemokraternas sympatisörer. Men förtroendet för public service är fortfarande på höga nivåer.

Expressen - 1 timme sedan

Tyskt par gömde tre kilo kokain i lönnfack

I baksätet på det tyska parets bil fanns ett specialkonstruerat fack, som öppnades genom att trycka på en knapp.I det låg tre kilo kokain, vilket tullen upptäckte när de hittade den hemliga knappen.Nu döms de till över fem års fängelse, rapporterar Sydsvenskan.

Expressen - 1 timme sedan

Man rånade mack med kolsyrepistol

Mannen i 20-årsåldern var beväpnad med kolsyrepistol när han slog till mot bensinmacken i Lödöse.Nu har domen fallit. Straffet blir två års fängelse, rapporterar P4 Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Kampen är över – hjärtsjuke Altin utvisas mot en trolig död

I ett litet rum på Ronald McDonaldhuset i Lund ligger Altin Vitia, 18, och räknar ner dagarna av sitt liv.Inom kort ska han utvisas till en, enligt läkarna, trolig död.– Jag fick ett nytt hjärta här, en andra chans till ett riktigt liv.

Expressen - 2 timmar sedan

Göran Perssons egna företag - en stor ekonomisk succé

Göran Perssons privata bolag är rena vinstmaskinen.Nya siffror visar att bolaget, som den tidigare statsministern och nyvalde ordföranden för Swedbank driver med hustrun Anitra, gör sitt bästa resultat sedan det bildades 2008..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.