BT > Nyheter

Tuesday, 18 June, 21:50

BT - 11 jun 19 kl. 23:54

Magert år med grönblå budgetRegionfullmäktige klubbade minoritetsstyrets ytterst strama budget för 2020. Efteråt haglade beskyllningar om luftpengar och dimridåer från Sjuhärads toppolitiker, som tvistar om det finns utrymme att erbjuda bättre villkor för vården eller inte..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sjuhärads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magert, årmed , grönblå, budget

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hon blir ny chefredaktör på UT

För fyra år sedan slutade Kajsa Kettil som reporter på Ulricehamns Tidning. I höst återvänder hon till sin gamla arbetsplats, nu som chefredaktör. ”Det känns lite som att komma hem”, säger hon.

BT - 15 minuter sedan

Sommarens blommor inspirerade av tyg

Fem historiska Boråstyger. I samtliga fall är designen inspirerad av växtriket. Nu vänder Borås stad på steken och låter årets program för sommarblommor inspireras av tygerna.

BT - 45 minuter sedan

Oppositionen kritiserar hanteringen av Kyllared: ”Rent slöseri”

Oppositionsrådet Annette Carlson (M) är mycket kritisk till hur det politiska styret har hanterat Björkängsgymnasiet. – Frågan är om de har haft koll på läget över huvud taget, säger hon..

BT - 45 minuter sedan

Nu ska lokalerna på Kyllared hyras ut: ”Finns behov”

Det blir ingen ny gymnasieskola på Kyllared. Nu ska lokalerna hyras ut till någon annan. – Vi kan avläsa att det finns ett behov, säger Anders Waldau, chef för lokalförsörjningsförvaltningen..

BT - 45 minuter sedan

Splittring i S-kvinnor: ”Svår situation”

Det jubilerande socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Eva Österlund Hjort efterlyser en förändring. – Det är en rannsakningens tid. Vi är lite deppiga och frågar oss: Varför har inte mer hänt på 100 år?.

BT - 30 minuter sedan

Berlin fryser hyror i fem år

De styrande i Berlin har beslutat att frysa hyresnivån i fem år. Berlinbornas allt högljuddare protester mot stigande hyror har fått gehör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.