BT > Nyheter

Wednesday, 19 June, 11:37

BT - 11 jun 19 kl. 23:58

Nya näringslivschefen tror på regionen: ”Borås är den stora motorn”Svenskt näringslivs nästa regionchef tror att Borås-Göteborgsregionen kommer kunna bli en av de mest konkurrenskraftiga..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås-Göteborgsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya näringslivschefen, tror, regionen, Boråsär den stora , motorn
BT - 25 mar 19 kl. 03:00

Rajacic inför slutspelet: ”Ingen tror på Borås – men något känns annorlunda”

Trots att Borås Basket är basketligans formstarkaste lag är det få utanför Borås som tror att det här laget kan gå hela vägen. Gamla synder och slutspelsförluster spökar, men något känns annorlunda med årets lag. Och allt börjar med den lilla spelfördelaren..

BT - 11 aug 14 kl. 15:15

VM-spelare Borås sista pusselbit

Samuel Haanpää, 28, är klar för spel i Borås Basket. När stjärnbygget nu är komplett gnuggar Pat Ryan händerna. ”Jag har aldrig haft ett så här bra lag på pappret i Borås någonsin, säger Borås Baskets coach till BT.

BT - 11 aug 14 kl. 15:15

VM-spelare Borås sista pusselbit

Samuel Haanpää, 28, är klar för spel i Borås Basket. När stjärnbygget nu är komplett gnuggar Pat Ryan händerna. ”Jag har aldrig haft ett så här bra lag på pappret i Borås någonsin, säger Borås Baskets coach till BT.

YLE - 08 nov 13 kl. 09:30

Evgenia bor bra men saknar finländska vänner

Det var jobbet som lockade Evgenia Kiseleva att lämna St Petersburg och slå sig ner i Vasa för drygt ett år sedan. För henne gällde det att byta till en helt ny kultur och ett helt nytt språk. - Pojkarna på avdelningen hjälpte mig med möblerna när jag flyttade.

BT - 10 jan 15 kl. 11:29

En krogkung ska erövra Borås

Nytt år – nya etableringar i city. Bara att hälsa Kings Hill och Bangerhead välkomna till stan.
Borås blir en krog och en skönhetsbutik rikare.

Sydöstran - 06 feb 14 kl. 07:37

Näringslivschefen tror på framtiden

Blekinge Läns tidning - 06 feb 14 kl. 07:37

Näringslivschefen tror på framtiden

BT - 17 maj 14 kl. 07:19

Så ska Borås växa som modestad

Borås – en gammal textilstad eller en progressiv modestad? Med Textile Fashion Center hoppas man ta ytterligare ett steg mot beskrivning nummer två. – Jag tror att Borås har en vilja att positionera sig och bli motsvarigheten till Sveriges Milano, säger Annica Berg, vd för Textile Fashion Center.

BT - 10 jan 15 kl. 11:33

Ledare: Har det slutat regna i Borås?

När det slutade regna i Borås – om en stads självkänsla” var titeln på programmet i Sveriges Radio P 1. Den skulle kanske ha kunnat vara ”Så fixar du 82 minuter fantastiskt PR för en stad i Public Service-radion”. Nej, nu ska vi inte vara tykna, sånt får göteborgarna ägna sig åt.

BT - 25 sep 14 kl. 14:53

Just nu: Flest tror på guld för Borås vid upptaktsträff

På upptaktsträffen Basketligan herr fick Borås Basket – som förra året åkte ut i semifinal – de flesta guldtipsen. Fem av elva coacher tror att Borås tar guldet den här säsongen. Regerande mästarlaget Södertälje fick två tips.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Rumän leder EU:s liberaler

BT - 30 minuter sedan

Förslag för att slopa värnskatt

BT - 30 minuter sedan

Talis: Svenska lärare får lite stöd

Nästan alla tillfrågade svenska lärare tycker att relationen med eleverna är bra. Men stödet från rektorer och mer rutinerade kolleger kunde vara bättre. Det visar den internationella undersökningen Talis, om lärares och rektorers arbete..

BT - 30 minuter sedan

Allt ljus på USA inför kvällens räntebesked

Efter gårdagens hint från Europiska centralbankschefen Mario Draghi om att räntesänkningar kan vara på gång senare i år stiger förhoppningarna om att USA:s centralbank Federal Reserve ska följa hans exempel..

BT - 30 minuter sedan

FN: Rekordmånga människor på flykt 2018

Hela Sveriges befolkning – gånger sju. Så många människor befann sig på flykt från sina hem under slutet av fjolåret, enligt UNHCR. Det är den högsta siffran på närmare 70 år..

BT - 45 minuter sedan

Kristoffersen: "Jag har varit ganska ensam"

Henrik Kristoffersen förlorade sponsormålet mot det norska skidförbundet. Nu erkänner den norske alpinstjärnan att han känt sig ensam under tvisten – men tackar för stödet..

BT - 30 minuter sedan

Mr Tophat: Kunde ha gått käpprätt åt helvete

Efter flera rån slutade en ung Rudolf "Mr Tophat" Nordström att gå till pianolektionerna, och stannade hemma vid datorn. Nu är han en etablerad dj, har samarbetat med Robyn och släpper den sista delen i sitt superalbum "Dusk to dawn"..

BT - 30 minuter sedan

Swedbank ska välja ny styrelse

Swedbank, som utreds av myndigheter för misstänkt penningtvätt i fem länder, ska välja ny styrelseordförande. Förslaget för dagen är Göran Persson, socialdemokratisk statsminister 1996–2006..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.