DN > Utrikes

Monday, 17 June, 00:35

DN - 11 jun 19 kl. 23:46

BRA och SAS får kritik för klimatpåståenden i flygreklamKonsumentverket kritiserar BRA och SAS för miljöpåståenden i deras marknadsföring, rapporterar nyhetsbyrån Siren. Flygbolagen får bland annat bakläxa för formuleringar om ”full klimatkompensation” och att Eurobonusmedlemmar medverkar till hållbarhet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
BRA, SAS, Siren, Eurobonusmedlemmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BRAoch , SASfår , kritikför , klimatpåståendeni , flygreklam
YA - 28 maj 19 kl. 01:01

Insändare: Ägandeformen var inte det centrala i min kritik

Replik på Allendos presschef Maka, Afshinnejads inlägg i YA 14 maj ”Osanna påståenden av Vänsterföreträdaren”. Det är bra att Attendo svarar på kritik. Då kan vi diskutera hur god äldreomsorg ska se ut..

HBL - 04 sep 14 kl. 05:10

Riksåklagaren utreder Aurejärvis påståenden

Professor Erkki Aurejärvis kritik av rättsväsendet granskas. Om riksåklagaren anser att Aurejärvi gjort sig skyldig till ärekränkning måste han upp till bevis.Erkki Aurejärvi går hårt åt justitiekanslern, medlemmar i hovrätten och Högsta domstolen samt domare i lägre rättsinstanser i sin bok som utkom i fjol.

YLE - 30 maj 15 kl. 15:36

SFP får kritik av Sannfinländarnas Maria Tolppanen

SFP var redo att godkänna allt Sannfinländarna föreslog i regeringsförhandlingarna, hävdar Maria Tolppanen i ett pressmeddelande. Till och med Sannfinländarnas invandringsprogram dög åt SFP. SFP var också beredd att godkänna språkförsök i skolorna utan tvångssvenska, bara partiet ryms med i regeringen.

Expressen - 01 sep 17 kl. 15:50

Ekot backar efter kritik mot beskrivning av M-kandidaten

Sveriges radios Ekot listade tidigare i dag en rad negativa påståenden om M-kandidaten Ulf Kristersson. När Stefan Löfven presenterades 2012 listades i stället en rad positiva påståenden. "Vi tar till oss av kritiken och håller nu på att komplettera vår publicering om Ulf Kristersson", skriver Ekot nu i sociala medier.

Eurosport - 28 feb 13 kl. 09:35

Längdåkning - Tuff kritik mot Uppdrag granskning

Uppdrag Gransknings program om höga blodvärden hos flera längdskidåkare under 1990-talet får kritik av de anklagade åkarna. "Jag känner mig tvungen att förfölja dessa påståenden", säger Björn Dählie till Expressen..

Barometern - 27 aug 13 kl. 08:15

Fortsatt kritik i hemtjänsten

Hemtjänstpersonalen i Torsås kommun är fortsatt kritisk till hur verksamheten sköts. Nu uppmanas brukarnas anhöriga att engagera sig mer. Under våren 2012 gick Cissi Persson från Torsås kommuns hemtjänstgrupp till hård kritik mot verksamheten som hon själv arbetade inom.

UNT - 06 sep 14 kl. 14:48

Hård kritik mot "Mythbusters"

Tv-programmet "Mythbusters", som testar olika påståenden genom udda experiment, får hård kritik för att inte lyfta fram kvinnor, efter att programledaren Kari Byron fått sluta..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 14 kl. 14:52

Hård kritik mot "Mythbusters"

Tv-programmet "Mythbusters", som testar olika påståenden genom udda experiment, får hård kritik för att inte lyfta fram kvinnor, efter att programledaren Kari Byron fått sluta. En namninsamling i protest mot att tv-kanalen Discovery inte stöttar kvinnor inom vetenskapsvärlden samlade över 30 000 underskrifter..

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 14 kl. 14:48

Hård kritik mot "Mythbusters"


Tv-programmet "Mythbusters", som testar olika påståenden genom udda experiment, får hård kritik för att inte lyfta fram kvinnor, efter att programledaren Kari Byron fått sluta. En namninsamling i protest mot att tv-kanalen Discovery inte stöttar kvinnor inom vetenskapsvärlden samlade över 30 000 underskrifter. Kritiken handlar framför allt om att programledaren Kari Byron fått sluta, i samband med att programmet återgår till sin ursprungliga form med två manliga programledare.

Västerbottens Folkblad - 06 sep 14 kl. 14:55

Hård kritik mot ”Mythbusters”

Tv-programmet ”Mythbusters”, som testar olika påståenden genom udda experiment, får hård kritik för att inte lyfta fram kvinnor, efter att programledaren Kari Byron fått sluta. En namninsamling i protest mot att tv-kanalen Discovery inte stöttar kvinnor inom vetenskapsvärlden samlade över 30 000 underskrifter. Kritiken handlar framför allt om att programledaren Kari Byron fått sluta, i samband […].

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Boris Johnson och brexit huvudämnen i Torydebatt

Brexit var den stora frågan när fem hoppfulla kandidater till posten som ledare för Konservativa partiet möttes i en tv-debatt. Favoriten Boris Johnson var inte på plats men stal ändå mycket av utrymmet..

DN - 2 timmar sedan

Extremhögerns kandidat lyckades inte vinna i Görlitz

Alternativ för Tyskland (AFD) lyckades inte vinna kampen om borgmästarposten i staden Görlitz i östra Tyskland. I stället blev det Angela Merkels konservativa parti som tar hand om posten..

DN - 2 timmar sedan

Så säger bolagen om Energimyndighetens förslag

Så här reagerar branschen på Energimyndighetens förslag om hårdare utsläppskrav på bensin och diesel. – Ambitiöst, rimligt och nåbart, kommenterar Ludwig Kollberg, presschef på Preem. .

DN - 2 timmar sedan

Så ska bensin och diesel bli gradvis grönare till år 2030

Energimyndigheten har lämnat skarpa förslag om hårdare utsläppskrav på bensin och diesel. År 2030 ska bensin innehålla förnybara andelar som sänker koldioxidutsläppen med 26,7 procent och för diesel gäller 60 procent. Det kräver stora mängder biodrivmedel och kan leda till ökad svensk produktion..

DN - 4 timmar sedan

Kvinnan bakom ”Roe mot Wade” – den ofrivilliga förkämpen som bytte sida i abortfrågan

Världens mest uppmärksammade skifte i abortfrågan skedde genom rättsfallet ”Roe mot Wade” i USA, nu aktuellt på nytt när delstat efter delstat försöker instifta hårdare abortlagar. När då 25-åriga Norma McCorvey blev gravid för tredje gången stämde hon delstaten Texas som vid tidpunkten bara tillät abort om den havande kvinnans liv svävade i fara. .

DN - 4 timmar sedan

Enveten jakt på försvunna månstenar

I en gest av goodwill skänkte USA för runt 50 år sedan månstenar till alla länder och amerikanska delstater. I dag saknas många. God vilja präglar inte alltid historierna om dessa oskattbara objekt..

DN - 4 timmar sedan

Jack Werner: Medier är gubbar som skäller på dagens ungdom

Rapporteringen av ”opassande selfies” i Tjernobyl är ytterligare ett exempel på hur journalistiken framstår som hopplöst okunnig för en yngre, digitaliserad publik. .

DN - 5 timmar sedan

Brand i villa – kvinna avliden

En brand bröt ut i en villa i Nora kommun på söndagseftermiddagen. En kvinna hittades i huset och fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda..

DN - 6 timmar sedan

”Finns saker att förbättra när det gäller både flärd och folklighet”

Hästfesten började i regn, och avslutades i solsken. I fem dagar har några av världens bästa ryttare och hästar tävlat på anrika Stockholms stadion. Här kommer en slutrapport:.

DN - 9 timmar sedan

Suzanne Reuter får årets Karamelodiktstipendium

Den folkkära skådespelaren Suzanne Reuter är årets mottagare av Karamelodiktstipendiet. Hon prisas för sin meriterande bredd och höjd som skådespelare och komedienn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.