BT > Nyheter

Tuesday, 18 June, 21:38

BT - 11 jun 19 kl. 22:43

Rydén: ”Högsta betyg för en blixt från Falköping”Först slog blixten ner i Rennes. Sedan kom en stötvåg från Falköping och fixade svensk seger.
På 14 elektriska minuter visade Madelen Janogy att hon är redo för startelvan. Hennes inhopp gav hopp om en riktigt rolig svensk VM-sommar. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Falköping, Rennes, Madelen Janogy, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rydén, Högsta, betygför en , blixtfrån , Falköping
SmålandsPosten - 19 nov 14 kl. 23:50

Stor satsning i lilla Åryd

Åryds SK är inte bara kometklubben från det lilla samhället som nästa år ska debutera i division 3-fotbollen.
Åryds SK är och den levande och välskötta klubben som nu ska göra en jättesatsning på ungdomarna. – Med våra mått mätt är det en mycket stor satsning.

Sydsvenskan - 22 jun 15 kl. 04:00

Höjda betyg gav sommarjobb

Fatima Assaf på Värner Rydén-skolan höjde flera av sina betyg – och belönades med ett sommarjobb.
Hon är en av 76 elever som har kammat hem ett extraknäck hos MKB..

SmålandsPosten - 18 mar 19 kl. 11:13

Innebandybloggen: The great escape får högst betyg

Lagans och Hovshagas rafflande avslutning. Växjö Vipers tabellplacering och starka prestationer från Hovmantorp och Ryd. Allt det finns med när Smålandspostens innebandybloggare Pontus Steneros sätter betyg på veckan som har gått..

BT - 10 sep 16 kl. 17:54

Spelarbetyg Elfsborg-Kalmar

BT:s Johan Rydén sätter betyg på spelarna efter matchen mot Kalmar..

BT - 29 jul 17 kl. 22:00

"Långt ifrån tillräckligt bra"

Johan Rydén sätter betyg på damernas uttåg från EM när Sverige förlorade mot värdnationen Nederländerna med 2-0..

SmålandsPosten - 22 mar 18 kl. 12:16

Ryd kämpar vidare i lägsta serien

De har följts åt. Ibland skickat spelare till varandra och till och med ställt ett gemensamt A-lag på benen under några säsonger. Nu får Ryds BK ensamt försvara de gulsvarta färgerna i division 6..

Skånskan - 08 okt 15 kl. 19:00

Läxhjälpen och MKB lyfte problemskola

ROSENGÅRD I början av året förknippades Värner Rydénskolan med konflikter, hot och våld. Skolan tvingades till och med att stänga under en dag i slutet av februari .
- Men idag är situationen helt annorlunda.

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 06:30

"Varför ska vi fortsätta kämpa?"

Nu har flera lärare fått nog. "Ge oss förutsättningar istället för att leta efter syndabockar."
MALMÖ.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 09:20

Talangerna väljer Mjällby

Foto: Lasse Ottosson
Mjällby AIF dammsuger nordöstra Skåne på fotbollstalanger. ?Vi vill att Mjällby ska vara ett bra alternativ för spelare som bor i den här delen av landet?

BT - 13 jan 12 kl. 09:54

Skolbiblioteken gör skillnad

SkolForskning från Sverige och övriga Europa visar med största tydlighet att i de skolor som satsar på ett skolbibliotek får också eleverna bättre betyg, skriver skolbibliotekarier i Tranemo och Ulricehamn. Vi är mycket glada över de satsningar som skolorna genom åren gjort på skolbiblioteken som en naturlig och aktiv del i elevernas pedagogiska utveckling, men är oroade, när skolorna sedan en tid drabbats av nedskärningar, att detta drabbar eleverna. Vi ser flera exempel i Sjuhärad där skolobiblioteken fått minskade resurser i form av personal, och trenden riskerar att fortsätta.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hon blir ny chefredaktör på UT

För fyra år sedan slutade Kajsa Kettil som reporter på Ulricehamns Tidning. I höst återvänder hon till sin gamla arbetsplats, nu som chefredaktör. ”Det känns lite som att komma hem”, säger hon.

BT - 15 minuter sedan

Sommarens blommor inspirerade av tyg

Fem historiska Boråstyger. I samtliga fall är designen inspirerad av växtriket. Nu vänder Borås stad på steken och låter årets program för sommarblommor inspireras av tygerna.

BT - 30 minuter sedan

Oppositionen kritiserar hanteringen av Kyllared: ”Rent slöseri”

Oppositionsrådet Annette Carlson (M) är mycket kritisk till hur det politiska styret har hanterat Björkängsgymnasiet. – Frågan är om de har haft koll på läget över huvud taget, säger hon..

BT - 30 minuter sedan

Nu ska lokalerna på Kyllared hyras ut: ”Finns behov”

Det blir ingen ny gymnasieskola på Kyllared. Nu ska lokalerna hyras ut till någon annan. – Vi kan avläsa att det finns ett behov, säger Anders Waldau, chef för lokalförsörjningsförvaltningen..

BT - 30 minuter sedan

Splittring i S-kvinnor: ”Svår situation”

Det jubilerande socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Eva Österlund Hjort efterlyser en förändring. – Det är en rannsakningens tid. Vi är lite deppiga och frågar oss: Varför har inte mer hänt på 100 år?.

BT - 30 minuter sedan

Berlin fryser hyror i fem år

De styrande i Berlin har beslutat att frysa hyresnivån i fem år. Berlinbornas allt högljuddare protester mot stigande hyror har fått gehör..

BT - 30 minuter sedan

Ny vallag i Tunisien stoppar opinionsfavorit

Tunisiens parlament har godkänt en förändring av landets vallagstiftning – som innebär att favoritkandidaten till höstens presidentval inte får lov att ställa upp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.