GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 16 June, 19:31

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 13:40

Lokala fotbollsdomarnas hot – kan gå ut i strejkDomare har blivit sparkade och verbalt angripna under våren: "Min oro är att det kommer eskalera"..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokala, fotbollsdomarnas, hotkan , ut i , strejk
Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 17:00

Hot mot journalister ökar

Journalister har i ökande grad blivit måltavlor. Men självcensur är ingen lösning, då vinner "de mörka krafterna", konstaterade deltagarna i intresseorganisationen Utgivarnas måndagsseminarium i Visby om hot mot journalister.
Att hoten ökar i världens krigszoner är möjligen självklart, mindre känt är att de ökar i Sverige.

BT - 30 jun 14 kl. 17:00

Hot mot journalister ökar

Journalister har i ökande grad blivit måltavlor. Men självcensur är ingen lösning, då vinner "de mörka krafterna", konstaterade deltagarna i intresseorganisationen Utgivarnas måndagsseminarium i Visby om hot mot journalister. Att hoten ökar i världens krigszoner är möjligen självklart, mindre känt är att de ökar i Sverige.

Sydsvenskan - 03 maj 11 kl. 11:18

Väpnat hot mot skola i Bergen

En väpnad polisaktion pågår enligt lokala medier mot Gimle skole i Bergen efter att hot ska ha riktats mot flera personer på skolan. Ett stort antal polisbilar och ambulanser finns på plats.
BERGEN.

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 04:00

Digitala hot och löften

I Kina är uppskattningsvis upp till tusen censorer anställda på varje enskilt internetföretag. Mellan 20 000 och 50 000 internetpoliser och uppskattningsvis 250 000 till 300 000 internetgranskare, betalda av såväl centrala som lokala myndigheter, deltar i censurarbetet på internet. Trots att statens censurpolitik och hot om repressalier har en avskräckande inverkan, begagnar sig många användare på sociala medier av till exempel morph-teknik för att kringgå censuren.

BT - 30 aug 14 kl. 03:37

Hot mot Obama utreds

Myndigheter i den amerikanska delstaten Connecticut utredde på fredagen ett potentiellt hot mot USA:s president Barack Obama, enligt rapporter i lokala medier. Secret Service, som ansvarar för president säkerhet, skriver i ett uttalande att "information har tagits emot av polismyndigheten om en potentiellt misstänkt person och ett fordon. Vi arbetar tillsammans med den lokala polisen för att bedöma värdet av den information vi fått":Tidningen Hartford Courant skriver att rör det sig om en man som ska ha uttalat hot mot Obama och som kör en silverfärgad Volkswagen Jetta.

Kristianstadsbladet - 30 aug 14 kl. 03:37

Hot mot Obama utreds


Myndigheter i den amerikanska delstaten Connecticut utredde på fredagen ett potentiellt hot mot USA:s president Barack Obama, enligt rapporter i lokala medier.Secret Service, som ansvarar för president säkerhet, skriver i ett uttalande att "information har tagits emot av polismyndigheten om en potentiellt misstänkt person och ett fordon. Vi arbetar tillsammans med den lokala polisen för att bedöma värdet av den information vi fått":Tidningen Hartford Courant skriver att rör det sig om en man som ska ha uttalat hot mot Obama och som kör en silverfärgad Volkswagen Jetta.

BT - 07 maj 14 kl. 08:16

Många medier utsatta för hot

Två av fem medieföretag har utsatts för hot sedan förra årsskiftet, visar en ny mätning. - Det leder till självcensur, säger Utgivarnas vd Jeanette Gustafsdotter som anser att demokratin hotas.Två av fem medieföretag har utsatts för hot sedan den 1 januari 2013 enligt en TNS Sifo-undersökning.

YLE - 28 dec 15 kl. 08:16

Maffians hot fick damlag att lägga av

Det italienska damlaget Sporting Locri vågar inte mera spela fotboll på grund av hot från den lokala maffian uppger italienska medier enligt Sportbladet. Uppskurna däck och dödshot fick laget att lägga ner fotbollsverksamheten. Klubbens damlag i femmannafotboll spelar i Serie A och låg fyra i serien innan hoten fick laget att lägga av.

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 13 kl. 14:42

Förskola i Luleå stängd efter hot

Polisen stängde på onsdagsförmiddagen en förskola i Luleå sedan ett hot riktats mot den. Enligt lokala medier handlar det om ett sms-hot om våld som riktats mot en familj som har ett eller flera barn på förskolan. ?

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 14:40

Förskola i Luleå stängd efter hot


Polisen stängde på onsdagsförmiddagen en förskola i Luleå sedan ett hot riktats mot den. Enligt lokala medier handlar det om ett sms-hot om våld som riktats mot en familj som har ett eller flera barn på förskolan. - Vi fick ett hot i går gällande en enskild elev.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Ingen ny bevisning i "tvättstugemordet"

24 år har gått sedan en 33-årig kvinna mördades i en tvättstuga i Oxhagen i Örebro, men fallet är fortfarande olöst..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Flygplan i krock – två piloter döda

Två piloter har dött efter att två mindre flygplan kolliderat i luften nära Masterton i Nya Zeeland..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Storbråk på strippklubb i centrala Göteborg

Polisen: "Blev fullt slagsmål därinne"..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Anna och Olof odlar sitt stora intresse

Anna Rökaeus och Olof Söderén har en blogg, en podd och en passion ihop. Allt handlar om jorden – både det ömtåliga klotet vi bebor och den värdefulla mullen..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Damberg: "Sveriges största samhällsproblem"

Mer måste göras för att stoppa sprängämnen från att komma in i landet över huvud taget, anser inrikesminister Mikael Damberg (S) som svar på att sprängningarna i Sverige har ökat kraftigt..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

"Göteborg bäst i Sverige på stadsodling"

"Vi är den enda kommun som har ett politiskt uppdrag, en organisation och en ekonomi för detta", säger Annette Gustavsson, projektledare på Stadsnära odling på fastighetskontoret..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Göteborgaren Mikael Dyrestam till Afrikanska mästerskapen

Blåvitt-fostrade backen valde till slut Guinea: "Mamma är stolt"..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Man grovt misshandlad

En man slogs till marken och blev sparkad i huvudet i centrala Halmstad under natten mot söndag. Han fördes till sjukhus med svåra skallskador..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Kritik mot tyst lasarettsmiljö för bebisar

Miljön skulle bli lugnare och tystare för de nyfödda som vårdades på Falu lasarett, utan högljudda pip och larmsignaler som störde..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Blodig misshandel i Majorna – förövarna flydde på elcyklar

Ingrep och försökte avbryta misshandel – fördes till sjukhus med skallskador..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.