Expressen > Nyheter

Monday, 17 June, 01:14

Expressen - 11 jun 19 kl. 22:38

Misshandlad man till sjukhusEn man i 25-årsåldern fördes på tisdagskvällen till sjukhus efter att ha blivit misshandlad i Trelleborg.Polisen letar efter flera gärningsmän..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandladman till , sjukhus
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Misshandlad fördes till sjukhus

En man i 40-årsåldern fördes på fredagskvällen till Värnamo sjukhus, efter att han hade blivit misshandlad, uppger SR Jönköping.Mannen blev misshandlad av angripare som hade ett tillhygge av något slag. Händelsen inträffade vid järnvägsstationen i Gnosjö.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 21:14

Misshandlad man förd till sjukhus

En man i 20-årsåldern blev misshandlad av tre män i höjd med Jakobs väg på Charlottesborg.
– Han har fått skador över kroppen och fick föras med ambulans till sjukhus. Han var vid medvetande och talbar och hans skador är allvarliga men inte livshotande, säger Nils Norling, informatör hos Skånepolisen.

YLE - 02 nov 14 kl. 08:42

Kvinna misshandlad och bestulen i Karleby

Karlebypolisen har haft en del att göra under det senaste dygnet. Två kvinnor har blivit misshandlade och två rattfyllerister har åkt fast. Det började tidigt på lördag morgon då en ung kvinna blev misshandlad på Storgatan 12 i Karleby.

Skånskan - 09 jun 16 kl. 14:00

Misshandlad man hittades på gatan

Malmö En man fördes till sjukhus efter att ha hittats misshandlad på en gata i Malmö.Enligt polisen i Skåne slog en privatperson larm om att en man låg längs Fosievägen.
Polis och ambulanspersonal som skickades till platsen kunde snabbt konstatera att mannen blivit misshandlad.

Skånskan - 12 jun 16 kl. 09:40

Man misshandlad på Spånehusvägen

MALMÖ En 25-årig man fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad på Spånehusvägen i Malmö på lördagskvällen.Vid 21-tiden fick polisen larm om att ett bråk uppstått på gatan. En man hade blivit misshandlad med någon form av tillhygge.

GT - 17 dec 16 kl. 18:06

14-årig pojke misshandlad – fördes akut till sjukhus

En 14-årig pojke blev misshandlad i Angered under lördagskvällen.–  Han blir så misshandlad att han inte kan stå på egna ben. När vi kommer dit står gärningsmannen kvar, säger Andreas Bengtsson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Skånskan - 07 feb 17 kl. 06:47

Äldre man misshandlad av maskerade rånare

påarp En man i 80-årsåldern blev misshandlad i sitt hem och fick föras till sjukhus när en maskerad rånare trängde sig in i mannens bostad på måndag kvällen.

ERWP.fif(0)Polisen åker till en adress i Påarp då en okänd gärningsman trängt sig in i en mans bostad.

Västerbottens Folkblad - 29 maj 11 kl. 10:37

Till sjukhus efter misshandel

SKELLEFTEÅ I natt fick en man föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad. ?SKELLEFTEÅ I natt fick en man föras till sjukhus efter att ha blvit misshandlad.

Trelleborgs Allehanda - 10 jun 12 kl. 10:46

Misshandlad förd till sjukhus

En 18-årig man fördes till sjukhus efter att han blivit misshandlad i samband med en fest, natten till söndag.
Misshandeln ägde rum vid 02.00-tiden utanför en bostad i Höllviken där det pågick en fest.

Kristianstadsbladet - 02 jun 13 kl. 10:11

Man fördes till sjukhus efter misshandel

En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter att ha blivit misshandlad på en adress på J H Dahlsgatan i Kristianstad.
Polisen fick larmet om misshandeln klockan 01.18 natten mellan lördag och söndag och en man hade då blivit misshandlad med någon form av tillhygge.

YA - 23 jul 14 kl. 16:46

57-åring misshandlad och förd till sjukhus


En 57-årig man på en mindre ort i Sjöbo fördes på tisdagen till sjukhus. Mannen hade blivit misshandlad av en man under 18 år. Den unge mannen sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna länsade vännens konto – bytte ut bankkortet när han sov

Den 28-åriga kvinnan ska ha bytt ut mannens betalkort när han sov och länsat hans konto. Nu åtalas hon misstänkt för bedrägeri. .

Expressen - 2 timmar sedan

Viltolycka på E6

En personbil kolliderade under söndagskvällen med en älg, på E6 i höjd med Saxtorp. .

Expressen - 2 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

Expressen - 2 timmar sedan

44 personer blev hemlösa - då slöt hela staden upp

Branden tvingade 44 personer att evakueras från sina hem.De senaste dagarna har hundratals Malmöbor samlats i en grupp på Facebook för att hjälpa och stötta de drabbade. – Jag har gråtit glädjetårar över att det finns så mycket omtanke, nästan mer än vad jag gråtit över det som hänt, säger Karin Auram Frankenstein, boende i huset.

Expressen - 2 timmar sedan

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

Lönsboda-sonen hyllas i Hollywood

Paul Ottosson från Lönsboda flyttade till Los Angeles 1987 för att bli rockstjärna. Idag är han en av världens största ljudtekniker med tre Oscarsvinster i bagaget. Nu hyllas han i amerikansk media för sitt arbete med den nya ”Men in Black: International”.

Expressen - 4 timmar sedan

Barack Obamas hyllning: ”Yes we can, Greta”

”Yes we can, Greta”, skriver förre presidenten Barack Obama på Twitter – i ett inlägg om svenska klimataktivisten Greta Thunberg, 16. Obama har 107 miljoner följare på Twitter. .

Expressen - 4 timmar sedan

Man gripen misstänkt för människorov

En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för människorov alternativt olaga frihetsberövande. Enligt polisen upptäcktes det omkring Hallstahammar..

Expressen - 4 timmar sedan

Trafikolycka med fyra bilar på E4 - totalstopp

En trafikolycka med fyra inblandade bilar har skett på E4 vid Nyköping. – Totalt nio personer fanns i bilarna och det uppges att tre personer ska vara skadade, säger Thorbjörn Lindqvist, vakthavande befäl för Sörmlandspolisen. Olyckan har orsakat omfattande köbildning.

Expressen - 5 timmar sedan

Public Service-bolagen fick precis som de ville

THOMAS MATTSSON: Men ”balansen” till kommersiella medier glömdes bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.