Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:16

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 22:33

Lindahl: "Vi kallar honom Rain man"Peter Gerhardsson har sett ut som en blöt hund så många gånger. Vart förbundskaptenen än går följer regnet efter, och kanske har det gett Sverige ett mentalt övertag..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Rain, Gerhardsson, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LindahlVi , kallarhonom , Rainman
DN - 11 jun 19 kl. 21:56

Spelarna om Gerhardsson: ”Vi kallar honom Rain man”

RENNES. Vattensjuka planer, blixtar, dunder och nu en avbruten VM-premiär. Sedan Peter Gerhardsson tog över landslaget har de svenska fotbollsdamerna knappast haft tur med vädret.

SVT - 11 jun 19 kl. 22:45

Lindahl: ”Vi kallar honom Rain man”

Peter Gerhardsson har sett ut som en blöt hund så många gånger. Vart förbundskaptenen än går följer regnet efter, och kanske har det gett Sverige ett mentalt övertag. – Vi har en approach att det ska gå lite fel, att det ska bli lite grus i maskineriet.

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 22:34

Lindahl: "Vi kallar honom Rain man"

Peter Gerhardsson har sett ut som en blöt hund så många gånger. Vi har en approach att det ska gå lite fel, att det ska bli lite grus i maskineriet. Då är vi på rätt väg, säger målvakten Hedvig Lindahl..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 14 kl. 16:32

[PLUS] Lindahl (C): ”Ett oklart utspel”

Riksdagsledamoten Helena Lindahl (C) kallar Sjöstedts uttalanden om Norrbotniabanan för ett oklart....

Trelleborgs Allehanda - 18 jan 13 kl. 10:32

Duo gör "Rain man" till sin egen

Filmen hade premiär 1988. Nu 25 år senare blir den teater i Sverige. "Rain man" är tillbaka i ny klädnad med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson.

Kristianstadsbladet - 11 okt 11 kl. 06:30

Lindahl: Domaren avgjorde matchen

Kristianstad bjöd Göteborg på kamp och Hedvig Lindahl storspelade i en halvlek. Men Göteborg avgjorde på en omdiskuterad straff i den 86:e minuten. "Domaren avgjorde matchen", dundrade Lindahl.

Kristianstadsbladet - 05 sep 11 kl. 06:30

Lindahl: Jag vill veta om Beta stannar

Foto: Bosse Nilsson
Landslagsmålvakten tvekar om framtiden i klubben.
Hedvig Lindahl och KDFF sitter i tuffa förhandlingar. Nu berättar Lindahl exklusivt om sina kontraktstvivel.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 09:15

Lindahl har hittat suget

Foto: Peter Åklundh
Korsbandsskadad och sin startplats i svenska landslaget tynade bort, bara några månader före EM-slutspelet. Bara elände? Nej, Hedvig Lindahl berättar nu för Kristianstadsbladet att suget till sporten har kommit tillbaka.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 10:05

Lindahl funderar på framtiden

Hedvig Lindahl funderar på refrängen. Klubbens problem påverkar stjärnans framtidsval. Den mållösa matchen borta mot Eskilstuna var ännu ett kvitto på dekadensen i Kristianstads DFF.

YLE - 08 jul 15 kl. 16:41

Nygård till final – Lindahl löpte årsbästa

Trestegshopparen Sanna Nygård är klar för längdfinal i Universiaden i sydkoreanska Gwangju. För Anders Lindahl räckte inte nytt inhemska årsbästa för att överleva försöken på 1500 meter. Nygård fick till 615, vilket är 17 centimeter från personbästat hon satte i Jämsä för ett par veckor sedan, direkt i den första omgången.

YLE - 03 sep 15 kl. 06:22

Lindahl söker formtoppen i Sverigekampen

Efter förra årets succé, var Anders Lindahls förväntningar höga inför den här säsongen. Men rekordförbättringarna uteblev och Länken-löparens fina framfart under våren rann ut i sanden. Nu när säsongen lider mot sitt slut hoppas Lindahl få en värdig avslutning på säsongen i Sverigekampen.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Byggansvarig: ”Jag förutsätter att vi kan gå vidare”

Mats Olausson, vd och ägare till Olaussons Byggtjänst AB, hänvisar till att han har nått en uppgörelse med paret Lindberg. Men han medger att han själv inte är nöjd. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tips: Detta ska du tänka på när du anlitar bygghantverkare

För den som ska anlita en bygghantverkare finns det flera saker att tänka på. Det är viktigt att vara noggrann, inte minst om något går snett. Konsumentverket har tips som kan vara till nytta..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tvingas bygga om det ombyggda huset

Jessica och Tommy Lindberg får betala dyrt för ombyggnaden av uterummet och taket. Paret tvingas anlita en ny hantverkare för att göra om allt arbete. De har inte lyckats komma överens med byggföretaget som utförde jobbet..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Underkänt till förslaget om att ta bort betyget F

Att ta bort betyget F, underkänt, löser ingenting. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

God morgon! Att inte veta hör till

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Försvaret tar inte klimatansvar

Svenska myndigheter brukar ha ett visst miljöarbete. En myndighet skiljer sig dock markant från de andra i detta hänseende. Försvarsmakten verkar nämligen inte ha insett att det stora säkerhetshotet är den accelererande klimatkatastrofen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Slarv och okunskap bakom fel i tullen

Stora bolag med omfattande import gör samma slags fel i sin tullhantering som företag med betydligt mer blygsam utrikeshandel. Det är en av Tullverkets slutsatser efter att myndigheten granskat Sveriges 100 största importföretag..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ny "Hungerspelen"-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Sveriges första läger för parahandboll är slut

Ett femtiotal handbollsspelare tog sig till Valjeviken för Sveriges första parahandbollsläger. Det blev fem fartfyllda lägerdagar för deltagarna. Niklas Almers är en av lägrets många deltagare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.