Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:03

Skånskan - 11 jun 19 kl. 22:27

Man till sjukhus efter misshandelTrelleborg En man i 25-årsåldern misshandlades på Hedvägen i Trelleborg vid kvart i tio-tiden på tisdagskvällen.Larmet kom in till SOS Alarm 21:47. Polis och ambulans ryckte ut till en adress på Hedvägen och mannen fördes till sjukhus. Det är oklart hur allvarligt skadad han är. Manns ska ha misshandlat av en eller flera gärningspersoner som efteråt lämnat platsen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Hedvägen, Trelleborg, SOS Alarm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man till sjukhusefter , misshandel
Posh24 - 09 aug 11 kl. 08:43

Sångaren Gavin Degraw Förd Till Sjukhus Misshandel!

Åh herregud! Vi har hemska nyheter! Sångaren, Gavin Degraw, har lagts in på sjukhus efter att ha blivit misshandlad av flera män.

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Totalt åtta vårdare åtalas för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 12 kl. 14:25

Kvinna till sjukhus efter misshandel

SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo. Kvinnan fick uppsöka sjukhus efter nattens misshandel.SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo.

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 23:30

En till sjukhus efter misshandel

Foto: Patrick Persson
En man fördes till sjukhus efter en misshandel på Kantatgatan på tisdagskvällen.
Klockan 20.26 larmades polisen om en misshandel på Kantatgatan efter att flera hört en kvinna skrika från ett trapphus.

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 23:00

Man till sjukhus efter misshandel

En misshandel ägde rum i Ljungby under måndagskvällen och en man i 50-års åldern fick föras till sjukhus. En man i 50-års åldern fick föras till sjukhus med sår i bakhuvudet efter en misshandel på Krokvägen i Ljungby. En man är gripen misstänkt för misshandeln, som ägde rum vid 21.

YLE - 01 jan 15 kl. 10:36

Flera fall av misshandel i Vasa

Nyårsnatten blev bråd för polisen i Vasa då flera fall av misshandel rapporterades. Flera personer fick föras till sjukhus för vård. En 28-årig man fick föras till sjukhus efter att han misshandlats av en 43-årig man i Hemstrand i Vasa.

Skånskan - 08 jul 18 kl. 22:48

Två till sjukhus efter misshandel

MALMÖ Två personer fick föras till sjukhus på söndagskvällen efter en misshandel i Malmö.Polisen fick larmet vid 21-tiden. Enligt larmet skulle flera personer vara inblandade i en misshandel på Kulladal.

YLE - 13 apr 17 kl. 12:40

Tre vårdare åtalas för vanvård på Kuppis sjukhus

Åklagaren har väckt åtal för vanvård och misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013. Åklagarämbetet i västra Finland meddelar att tre vårdare står åtalade för de misstänkta brotten som ägde rum på den psykiatriska avdelningen för äldre. En vårdare åtalas för grov misshandel och brott mot tjänsteplikt.

Skånskan - 03 jul 18 kl. 22:28

Kvinna till sjukhus efter misshandel

Simrishamn En man i 60-årsåldern har gripits i bostaden, misstänkt för grov misshandel.Det var vid halv sex-tiden på tisdagskvällen som polisen larmades till en adress i Simrishamn med anledning av en misstänkt misshandel. Målsäganden, en kvinna 50-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus dit även polis åker för att inhämta mer information.

Skånskan - 12 jan 19 kl. 07:55

Två misstänkta efter nattlig misshandel

Två män i 30- respektive 40-årsåldern misstänks för misshandel efter ett bråk i Staffanstorp under natten mot lördagen.
En kvinna fördes till sjukhus för kontroll.Förspelet och utvecklingen av misshandeln är inte utrett, men polisen larmades till Storgatan för ett bråk i anslutning till en restaurang vid 02-tiden natten till lördagen.

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 minuter sedan

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Skånskan - 3 timmar sedan

Experttipsen för att undvika fuskbyggare

Hässleholm Semester för byggarbetaren och ett stort renoveringsbehov hos privatpersonen öppnar upp för oseriösa aktörer. Sveriges Byggindustrier vill därför dela med sig av sina råd för att undvika fuskbyggare.Checklista för privatperson * Begär in offerter från flera entreprenörer.

Skånskan - 2 timmar sedan

SD klarar bara sym­bol­po­li­tik

Ef­ter det senaste valet har Sverigedemokraterna kommit till makten i någ­ra kom­muner. Hit­tills har deras in­fly­tan­de inte satt nämn­värda spår i po­li­ti­ken, trots sam­ar­be­tet med Mo­de­raterna, mer än i någ­ra sym­bol­frå­gor riktade mot en­skilda in­vand­ra­re.
Det började i Vel­linge, där Mo­de­raterna själva drev frå­gan om att för­bjuda tig­ga­re från att be om hjälp på någ­ra utpekade platser.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kan Sabuni ena L?

Ef­ter att val­be­red­ningen fö­re­slagit Nyamko Sabuni som nästa par­ti­le­da­re för par­tiet Liberalerna och Erik Ul­len­hag där­ef­ter hoppat av sin kan­di­da­tur står det helt klart att hon blir vald i mor­gon.
Den öppna pro­cessen med tre kan­di­dater som tur­nerat i landet för att värva stöd var en god idé av val­be­red­ningens ord­fö­ran­de Olle Schmidt. Han hade fått in­spi­ra­ti­on från Cen­ter­par­ti­ets senaste par­ti­le­dar­val som fö­re­gicks av just en så­dan trepersonskamp.

Skånskan - 3 timmar sedan

Biblioteket och museet kan flyttas

HÖRBY Kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) svarade på frågor om Bil-Månssontomten på fullmäktiges senaste möte.
Bland annat flaggade hon för en flytt av biblioteket och museet till det tänkta kulturcentrumet, som kommunen planerar att bygga på fastigheten där Bil-Månsson håller till.Liberalernas Hans Frank (L) hade i likhet med Susanne Meijer (S) lämnat in en interpellation om avsiktsförklaringen som kommunen har skrivit med Bil-Månsson.

Skånskan - 3 timmar sedan

Wallander-serien fick familjen McManus att flytta till Skåne

sövde 2013 lockade en kommissarie familjen McManus till Ystad för sommarsemester och senare på hösten valde de att bosätta sig i Sverige. Med nya idéer och lokal uppskattning driver de nu Sövde badkiosk.Träden susar i den matta vinden och det hörs ett dovt tjoande och plaskande från lekande barn i Sövdesjön.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Mer schysst om vi inte uttalar oss”

ESLÖV/HÄsSLEHOLM På Skånetrafiken har man nu startat en utredning för att se om något gått snett när Karl-Erik Schönström och hans fru missade bröllopet.På Skånetrafiken, som har hand om färdtjänsten i Eslöv, vill man inte gå in på Karl-Erik Schönströms färdtjänsttur som inte blev av.
– Vi uttalar oss inte om enskilda fall i media.

Skånskan - 3 timmar sedan

Missade bröllop efter färdtjänstens tabbe

ESLÖV Det 84-åriga Eslövsparet gladde sig åt att vara med på bonusbarnbarnets bröllop. I god tid stod de redo för att bli hämtade av färdtjänsten.
Men chauffören dök aldrig upp som planerat och paret missade hela bröllopet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Kurs­änd­ring för mi­gra­tions­po­li­tiken

Danmark får som väntat en ny rege­ring ef­ter folketingsvalet. S-le­da­ren Met­te Fredriksen kan bilda en so­ci­al­de­mo­kra­tisk mi­no­ri­tets­re­ger­ing med stöd av det som i Danmark kallas det röda blocket men som in­ne­fattar även det li­be­rala par­tiet Ra­di­kale Venst­re ef­ter ett val­re­sul­tat som in­ne­bar att Dansk Folkepartis till­ba­ka­gång gav det röda blocket ma­jo­ri­tet.
Den stora strids­frå­gan var Ra­di­kales krav på att ändra kurs i mi­gra­tions­po­li­tiken.

Skånskan - 6 timmar sedan

Kri­mi­nellt att inte rensa bort ra­sism på nätet

BBS-lagen är inte särskilt väl­känd. Den in­stiftades re­dan 1998 in­nan in­ter­net var al­las käraste medi­um och riktades mot de första möj­lig­heterna att pub­li­cera sig på de nät­fo­rum som då fanns. Nu gäller lagen ock­så ex­em­pel­vis Facebook­grupper.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.