Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 20 June, 17:06

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 22:27

Hantera annonser bättre med Performance PlannerMed Googles Performance Planner ska du bättre kunna stämma av effekterna av dina kampanjer och genomföra ändringar. För att du ska kunna använda Performance Planner måste du ha några kampanjer redan igång (såklart), med några klick. Tanken är att du ska med verktyget kunna se vart du bäst spenderar dina annonspengar i syfte att driva konvertering. Du får även rekommendationer inne i verktyget för hur bäst ska allokera din budget. Ändringar som du gör inne i Performance Planner påverkar inte [. ] Inlägget Hantera annonser bättre med Performance Planner dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Performance Planner, Googles Performance Planner, Hantera, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hantera, annonserbättre med , Performance, Planner
PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Rekordfå annonser om nyproduktion

”Nya annonser för nyproducerade bostadsrätter i Stockholms län är hittills i år på den lägsta nivån så långt tillbaka som vi har en sammanhängande tidsserie. Den uppåtgående trenden fram till 2017 har brutits kraftigt. Vi ser att utbudet av nyproduktion i Stockholm också har minskat tydligt från toppen, framför allt för att det byggs mindre och därmed kommer ut färre nya bostadsrätter på marknaden”, säger Erik Holmberg, analytiker vid Hemnet, till Nyhetsbyrån Direkt.

Dagensanalys.se - 18 maj 17 kl. 13:45

IAB lanserar standard för programmatiska annonser

Att ha gemensamma standarder för hur olika annonser och kampanjer mäts är något som länge efterfrågats. Nu kan IAB äntligen lansera sitt färdiga dokument för hur programmatiska annonser kan och bör mätas. Efter en remissrunda är nu IABs standard för att hantera programmatiska annonser färdig.

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 11:28

Annonser i Android-appar ger tillgång till allt du har på din telefon

Det visar sig att annonser i Android-appar öppnar ett kryphål där man får tillgång till allt du har i din telefon Forskare från University of Washington har hittat ett sätt att spåra en persons plats och appanvändning genom att placera annonser i mobilappar. Resultatet blir att via annonser öppnas dörren till din telefon genom det appbaserade annonseringssystemet. Forskarna hittade kryphålet när de köpte en rad annonser riktade till specifika platser och appar för att sedan kontrollera vilka mobilabonnenter som passar målgrupper bäst.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 16:08

Rocket Fuel lanserar plattform för virusfria annonser

Rocket Fuel, en plattform för prediktiv marknadsföring, lanserar idag en ny lösning för att hantera skadlig kod i annonser, så kallad malvertising. Rocket Fuel använder sig av Google Cloud Visions API för att upptäcka och förhindra vissa typer av annonser. Detta gäller både olagliga annonser och annonser som används för att sprida virus och annan skadlig kod.

DI - 7 timmar sedan

Rekordfå annonser för nyproduktion: ”Kommer att påverka marknaden”

Så långt tillbaka som bostadsajten Hemnet har jämförbar statistik har det aldrig tidigare lagts ut så få annonser för nyproducerade bostadsrätter i Stockholms län som i år. .

Dagensanalys.se - 04 apr 17 kl. 11:45

Är du Vendemores nya Strategic Media Planner?

Har du en passion för digital marknadsföring och kundnytta? Vendemore växer och söker en Strategic Media Planner som förstår det programmatiska annonseringslandskapet, både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv. Din huvuduppgift som Strategic Media Planner på Vendemore kommer vara att utveckla och optimera den strategiska medieplanen utifrån deras kunders behov.

Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 11:00

”Wrappers” – ny teknik för programmatiska annonser ska korta laddningstiderna

Wrappers kommer är på väg att bli nästa stora trend, skriver bland annat branschtidningen AdAge. Under onsdagen började mediejätten Time Inc. använda sig av det nya annonsformatet för rubrikannonser, som ska korta laddningstiderna och snabba på annonsauktionerna.

Dagensanalys.se - 03 okt 17 kl. 09:36

Mailchimp lanserar retargeting-annonser

Mailchimp används idag av tusentals företag och organisationer för att hantera utskicka via epost. Nu har de även lanserat möjligheten för alla sina användare att trycka ut retargeting-annonser. Personligen ogillar jag starkt retargeting som annonsform.

Skånskan - 19 apr 17 kl. 16:01

Stickning möter metal hos Lilith Performance

Growl, metal och 40 par klirrande stickor i ivrigt stickande händer. I den Londonbaserade konstnären Oreet Asherys ljudperformance hos Lilith Performance Studio i Malmö möts känslor av undergång och hopp i samma lokal.
– Jag ville också förstärka den typ av hantverk som ofta görs av kvinnor utan så mycket uppmärksamhet, säger Oreet Ashery.

Resume - 27 aug 13 kl. 09:46

PS värvar planner från Nine Yards


PS Communication värvar Lars Andersson från konkurrenten Nine Yards.Han får titeln senior planner..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Hur jobbar två storföretag med marknadsföringen inför midsommar?

Företaget Unruly mäter den känslomässiga respons som människor har på olika reklaminslag som de ser, och vi har fått ta del av hur två storföretag jobbat med sin marknadsföring inför midsommar, och vilken effekt det fick. Genom sin emotionella mätning av reklamkampanjer och varumärken tar Unruly reda på inte bara om man kom ihåg reklamen, utan även vilka känslor som väcktes när man såg den. Tillsammans med information från sociala media och annan undersökningsdata får de en bred bild av […] Inlägget Hur jobbar två storföretag med marknadsföringen inför midsommar?

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

På vägen till Liberia kan du hyra bil från Adobe

Kan bli lite skoj när ens globala varumärke hamnar på villovägar. Den här skylten dyker upp på vägen till Liberia i Costa Rica. Om du frågar efter Adobe i den här staden nämner ingen Photoshop eller Illustrator utan istället biluthyraren fem kilometer utanför stan.

Dagensanalys.se - Igår: 12:48

Nya smarta dörrklockan fungerar i lägenheter

Nya smarta dörrklockan från Ring går att sätta upp i ditt befintliga dörröga och själva ringklockan sätts upp utan att behöva borra i dörren. Tillhör du de som vill ha en smart dörrklocka med kamera i hemmet, men du bor i en lägenhet där du inte har möjlighet att sätta upp en egen klocka hur som helst? Nu lanserar företaget Ring sin nya video-dörrklocka som går att montera direkt på dörren utan att de behöver borra eller skruva.

Dagensanalys.se - Igår: 12:01

Öppna kontorslandskap motverkar kommunikation och sänker produktiviteten

Forskning från Harvard Business School visar att ett öppet landskap minskar kommunikationen ”ansikte till ansikte” med hela 70%! Kontorslandskap är idag vanligt på många företag, och tanken är att ett öppet kontor ska främja kommunikation och interaktion mellan människor. Nyttan med öppna landskap har varit starkt ifrågasatt, och även här på Dagens Analys har vi frågat oss vem som egentligen trivs i den här miljön (Vem trivs bäst i öppna landskap?

Dagensanalys.se - Igår: 10:31

Tips: 8 gratisverktyg för SEO som gör jobbet

Behöver man verkligen betala för att få de bästa verktygen för SEO? Här listar vi åtta verktyg som är helt gratis och som garanterat kommer att ge effekt. Det finns en mängd olika verktyg för SEO som lovar guld och gröna skogar.

Dagensanalys.se - Igår: 04:50

Internetjättar bildar global allians med fokus på Brand Safety

Flera av de största aktörerna inom onlineannonsering har gått samman för att bilda en global allians som ska hantera så kallad Brand Safety – Global Alliance for Responsible Media. Alliansen har döpts till Global Alliance for Responsible Media och inkluderar annonsörer som Adidas, Bayer, General Mills, Mondelēz International, NBCUniversal, Nestlé, Procter & Gamble och Unilever. Även mediabyråer som Dentsu, GroupM, IPG, Publicis Media och Omnicom Media Group har anslutit sig.

Dagensanalys.se - Igår: 04:40

Amazon lanserar Imdb TV i Europa för att komma åt annonspengarna

Amazons streamingtjänst Imdb Freedive kommer att lanseras i Europa fast med nya namnet Imdb TV. Vi alla känner till tjänsten Imdb, databasen där du kan söka upp allt om filmer och serier, som köptes av Amazon. Nu är det dags för Amazon att sätta sin prägel på tjänsten.

Dagensanalys.se - Igår: 04:20

”Att möta och lära av våra kunder såväl fysiskt som digitalt är grunden för att verkställa vår vision”

IKEA ingår nytt samarbete med bolaget Adlede gällande kontextuell annonsering i Japan, Tjeckien, Kanada, Italien och Umeå. Adledes kontextuella annonseringsteknologi gör så att IKEAs digitala annonser endast visas i utvalda artiklar hos kända publicister. IKEA i Umeå såg direkt möjligheten att komma närmare sina digitala kunder och kommunicera kring frågor som är viktiga för dem.

Dagensanalys.se - Igår: 04:29

Om du vill vara först med att testa Libra ska du kolla här

På den officiella sajten Calibra, som är plattformen för Facebooks valuta, kan du signa upp med din mail för att få vara först att testa när den lanseras. Här ska du signa upp för att få Libra. Libra, Calibra … vad skriver du om?

Dagensanalys.se - Igår: 17:15

Facebook lanserar den egna kryptovalutan Libra

Facebook, världens största sociala medieplattform, meddelade idag att man lanserar sin egen kryptovaluta Libra. Mark Zuckerberg skrev på Facebook att de, tillsammans med 27 andra organisationer, startar Libra Association. Syftet med projektet är att lansera kryptovalutan Libra år 2020.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.