SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 20 June, 15:50

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 22:14

M kräver hårdare tag för budget i balansDe handlingsplaner som har upprättats för att få budget i balans är inte tillräckliga, menar Moderaterna. Nu vill partiet att arbetet görs om..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M kräver, hårdare, tagför , budgeti , balans
YLE - 07 nov 12 kl. 12:46

Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag mot Talvivaara

Finlands Naturskyddsförbund är bestört över att läckan som i söndags uppstod vid Talvivaaragruvan fortfarande inte har täppts till. Enligt verksamhetsledaren finns det klara brister i både lagstiftning och myndighetsförfarande, skriver förbundet i ett pressmeddelande. Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag av staten och Kajanalands NTM-central för att stoppa läckaget.

YLE - 07 nov 12 kl. 16:13

Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag

Finlands naturskyddsförbund är bestört över att den läcka som i söndags uppstod vid Talvivaaragruvan fortfarande inte har täppts till. Det finns klara brister i både lagstiftning och myndighetsförfarande, skriver förbundet i ett pressmeddelande. Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag av staten och Kajanalands NTM-central för att stoppa läckaget.

Expressen - 30 mar 14 kl. 21:06

Flera kräver hårdare tag mot supportervåld

En Djurgårdssupporter avled i samband med oroligheter inför matchen mellan Helsingborg och Djurgården. Nu kräver flera upprörda röster hårdare tag mot supportervåldet. – Vi måste jobba med säkerheten och se till att de som inte har rätt att vara på matcherna inte är det, säger justitieminister Beatrice Ask i Expressens livesändning..

Sydsvenskan - 08 maj 17 kl. 19:15

Kräver hårdare tag mot vattenskoterförare efter dödsolycka

Skärpta straff, ökad polisnärvaro i hamnen och registrering av nummerskyltar. Efter helgens dödsolycka kräver Köpenhamns borgmästare hårdare tag mot skoterförare, rapporterar Danmarks Radio..

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 17 kl. 19:15

Kräver hårdare tag mot vattenskoterförare efter dödsolycka

Skärpta straff, ökad polisnärvaro i hamnen och registrering av nummerskyltar. Efter helgens dödsolycka kräver Köpenhamns borgmästare hårdare tag mot skoterförare, rapporterar Danmarks Radio..

DI - 05 mar 18 kl. 17:17

EU-länder kräver hårdare tag mot plastproblem

Med en bred opinion i ryggen manar en rad EU-länder till hårdare tag mot plasten. En kravlista på åtgärder ska nu skickas till EU-kommissionen..

YLE - 20 dec 17 kl. 11:01

Riksdagen krävs på hårdare tag mot trakasserier

Socialdemokraternas riksdagsledamot Maarit Feldt-Ranta kräver hårdare tag av riksdagen i trakasserifall..

Dalarnas tidningar - 30 mar 14 kl. 22:29

Brageprofil kräver hårdare tag mot våldet

Tommy Andersson, Brages förre klubbdirektör, kräver tuffare tag mot våldet, som kostade en fotbollsupporter livet på Olympia under söndagen. Med tanke på den hätska stämning som ofta råder på arenorna, är han inte förvånad över att tragedin nu blivit ett faktum. – Jag har väntat på det som hände i dag..

DN - 15 apr 14 kl. 08:01

Demonstranter kräver hårdare tag mot proryssar

Hundratals människor demonstrerade sent i går kväll i huvudstaden Kiev och krävde tuffa tag mot de proryska separatisterna i östra Ukraina samt att inrikesminister Arsen Avakov avskedas..

Supermiljöbloggen - 19 sep 14 kl. 20:56

Tunga investerare kräver hårdare tag från makthavarna i klimatfrågan

Investerare från över 340 institutioner med tillgångar på över 15 biljoner pund har gått ihop och kräver starka åtgärder mot klimatförändringarna. De vill att utsläppsrätterna ska bli dyrare och att subventionerna för fossila bränslen (uppskattningsvis 370 miljarder pund) ska tas bort. Bland annat Blackrock, världens största kapitalförvaltare, AXA Group och Legal & General Investment Management står bakom uppmaningen som riktar sig till statscheferna som träffas i New York för att diskutera klimatet i helgen, skriver Guardian.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Oortodoxt Japan föll mot Sverige

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Uppvidinge: Blixtnedslag orsakade gräsbrand

Vid 14.30 under torsdagen började det att brinna ute på en terräng vid Svenshult i Åseda kommun..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Länet: Brand i flerfamiljshus - räddningstjänst på plats

Det har brunnit i en tvättstuga i ett flerfamiljshus på Norrgatan i Alvesta sedan klockan kvart över två på torsdagen. Räddningstjänst är på plats för att släcka branden..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Erdogan: Vi svarar om USA straffar oss

Han tror inte att USA förverkligar sitt hot om att straffa Turkiet för köpet av det ryska luftvärnssystemet S-400, och han upprepar att affären definitivt ska bli av. Men om Washington verkligen sätter in sanktioner kommer Turkiet att genomföra svarsåtgärder, säger president Recep Tayyip Erdogan..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Grönlands istäcke smälter snabbare än trott

Inom nästa årtusende kan Grönland komma att göra skäl för sitt namn. Den tjocka is som täcker ön smälter snabbare än vad forskare tidigare uppskattat. Parallellt smälter Himalayas glaciärer i en oroväckande takt, visar en ny studie..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kanonstart för Boqvist i Thailand

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länet: Maskin klippte av delar av fingrar på arbetare

Den anställde arbetade vid en maskin. Och fick in fingrarna i de rörliga delarna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

16 års fängelse för mord vid badplatsOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.