Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:32

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 22:02

Biggest loser är avgjord - så gick det för BlekingebonDet blev ingen vinst i Biggest Loser. Men Johan ”Sune” Sundahl är nöjd med sin andraplats och mycket tacksam mot Karlskronatränaren som lotsade honom den sista biten mot finalen. Nu börjar ett nytt liv för 28-åringen som tappade nästan 50 kilo..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekingebon, Biggest Loser, Johan Sune Sundahl, Karlskronatränaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biggest, loserär , avgjord, , gickdet för , Blekingebon
Barometern - 11 jun 19 kl. 22:37

Biggest loser är avgjord - så gick det för Blekingebon

Det blev ingen vinst i Biggest Loser. Men Johan ”Sune” Sundahl är nöjd med sin andraplats och mycket tacksam mot Karlskronatränaren som lotsade honom den sista biten mot finalen. Nu börjar ett nytt liv för 28-åringen som tappade nästan 50 kilo..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 10:11

Nylén lämnar "Biggest loser"

Succétränaren Mårten Nylén lämnar "Biggest loser" för Kanal 5:s nya satsning "Ninja warrior", skriver Aftonbladet. Ny tränare i viktminskningssåpan blir - en gladiator. För tittarna är Mikael Hollsten mest känd som Prime i TV4:s "Gladiatorerna".

Sydsvenskan - 29 mar 16 kl. 13:22

Här är deltagarna i "Biggest loser"

I vår kommer "Biggest loser" tillbaka och nu avslöjar Sjuan vilka som kommer att kämpa för ett mer hälsosamt liv i årets säsong. För första gången kommer deltagarna att tävla i par — tittarna får bland annat följa ett kärlekspar samt en far och son."Jag är så vansinnigt imponerad av den enorma kämparglöd årets medverkande har och jag tycker de är så modiga som tar chansen att kämpa för ett mer hälsosamt liv.

Expressen - 03 aug 17 kl. 14:19

Kändisarna som är med i Biggest loser

I höst startar en kändisversion av tv-programmet "Biggest loser" där deltagarna tävlar om att gå ner i vikt.Sedan tidigare är det känt att artisten Anna Book ska vara med i programmet – men nu släpps namnen på resten av deltagarna i "Biggest loser VIP."Camilla Henemark, Runar Sörgaard och Jan ”Blondie” Hammarlöf är några som kommer kämpa för att gå ner vikt i "Biggest loser VIP" som börjar i september..

Kristianstadsbladet - 27 mar 13 kl. 09:33

Lokala deltagare i "Biggest Loser"

Foto: TV4
Hollywoodtränaren från Kristianstad, Tanja Djelevic, är tillbaka i en ny säsong av bantningsdoku-såpan ?Biggest Loser?.
Där tar hon sig bland andra an 29-årige Martin Ericsson från Bromölla.

Expressen - 13 feb 14 kl. 19:44

Viktrasen i Biggest loser är vilseledande

Nu träder en före detta biggest loser-deltagare fram avslöjar sanningen bakom de radikala viktminskningarna i programmet. Andrew Cosi Costello tävlade i australiska Biggest loser 2008. Efter att årets vinnare Rachel Frederickson skapat ramaskri i USA då hon gått ner från 118 kilo till 47 kilo, har nu Cosi valt att träda fram och berätta hur det egentligen går till i tävlingen..

Västerbottens Folkblad - 03 jan 15 kl. 10:09

Nylén lämnar ”Biggest loser”

Succétränaren Mårten Nylén lämnar ”Biggest loser” för Kanal 5:s nya satsning ”Ninja warrior”, skriver Aftonbladet. Ny tränare i viktminskningssåpan blir – en gladiator. För tittarna är Mikael Hollsten mest känd som Prime i TV4:s ”Gladiatorerna”.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 15 kl. 22:07

Robert Sander vann ”Biggest loser”

Han blev eliminerad i det första avsnittet men kämpade sig tillbaka till tävlingen. På onsdagen vann Robert Sander sedan årets omgång av ”Biggest loser”. Vid invägningen i premiäravsnittet av ”Biggest loser” hade Robert Sander gått ned 8,8 kilo.

Expressen - 23 maj 16 kl. 20:31

"Biggest loser"-Aida i tårar: "Förbannad"

När det gröna laget i måndagens "Biggest loser" väljer Aida Ljungberg som blå lagets representant i en tävling kan hon inte hålla tårarna tillbaka. – Jag vill bara att den här dagen aldrig ska ha existerat, säger hon i "Biggest loser"-avsnittet..

Expressen - 08 jun 16 kl. 20:58

Kärlekstårarna i "Biggest loser"

Att vara med i "Biggest loser" kan förändra allt. När "Biggest loser"-deltagaren Hastyar Sarkan pratar om att skaffa barn med sin fru blir han märkbart rörd. – Nu kan jag bli den pappan jag alltid velat bli, säger Hastyar Sarkan tårögd i finalavsnittet..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Blekinge: Stora brister i autismutredning hos flickor

Autism hos flickor upptäcks mycket senare än hos pojkar. Nästan 40 procentenheter skiljer könen åt i diagnostiseringen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Vanligaste sjukdomen på utlandssemestern

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Hyresgäster vräks efter lång grannfejd

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Två döda vid nödlandning i Ryssland

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Drömmål av Rooney – från egen planhalva

Han har gjort det förr – och nu har han gjort det igen. Wayne Rooney avgjorde MLS-mötet med Orlando City – med ett skott från egen planhalva..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Mammas nya kille får också vara föräldraledig

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ny bok av Stan Lee ges ut

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Robotbygge på biblioteket

Fyra timmar, tre hjälpredor och otaliga delar att bygga ihop. Under onsdagen fick barn i Ronneby bygga robot på biblioteket i Ronneby..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Frysta bidrag får konsekvenser

Den nya styrelsen för Susekullen håller på att se över framtida arbetsrutiner och reda ut synpunkterna i revisorernas granskning. Under torsdagen träffar de kommunen för att redovisa sin åtgärdsplan..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Hunden effektivt vapen i kampen mot skogens värsta fiende - granbarkborren

Förra året tog granbarkborren dubbelt så mycket skog som bränderna. Och det är nu som det avgörs hur stora årets skador ska bli. I den kampen har Annette Johanssons hundar blivit ett effektivt vapen i de hårt drabbade sydsvenska skogarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.