DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 13:04

DI - 11 jun 19 kl. 22:00

Wall Street stängde kring nollan – teleoperatör rasadeEfter en munter öppning vände Wall Street nedåt under tisdagen och avslutade börsdagen kring nollan. Teleoperatören Sprint rasade med 5,9 procent efter uppgifter om att flera amerikanska delstater vill stoppa samgåendet med T-Mobile. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, Wall Street, Sprint, mobile

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, stängdekring , nollan, teleoperatör, rasade
DI - 06 apr 16 kl. 16:29

Wall Street öppnar kring nollan

Efter två sessioner i följd med röda noteringar, inledde Wall Street onsdagshandel kring nollan. Oljan gav stöd samtidigt som investerares blickar var riktade mot kvällens Fed-protokoll..

Affärsvärlden - 09 aug 16 kl. 08:04

Wall Street stängde på minus

Wall Street stängde svagt nedåt på måndagen och tog därmed en andhämtningspaus efter fredagens uppgångar i spåren av den oväntat positiva sysselsättningsrapporten för juli månad..

DI - 14 jan 19 kl. 22:00

Wall Street stängde på minus men banker steg efter Citigroups rapport

Wall Street stängde med lägre kurser på måndagen efter att ha handlats i ett snävt intervall under dagen. Oro över en inbromsning i Kina lade sordin på humöret men banksektorn gick mot strömmen efter att Citigroup delårsrapporterat..

DI - 14 jun 19 kl. 22:00

Wall Street stängde strax under nollan – Chewy rusade i börspremiären

Wall Street återhämtade stora delar av fredagens initiala nedgång men stängde strax under nollan. En betydligt mycket mer spektakulär dag hade djurproduktbolaget Chewy som rusade 59,1 procent i börspremiären. .

Affärsvärlden - 12 apr 16 kl. 07:14

Wall Street stängde under nollan

Kurserna på Wall Street vände ned efter en stark inledning och stängde under nollstrecket i en handel som präglades av låg omsättning. I fokus stod Alcoa som efter börsens stängning väntas inleda den amerikanska rapportsäsongen..

DI - 25 mar 19 kl. 21:00

Wall Street stängde runt nollan – investerarna ratade Apples lanseringar

Wall Street handlades svängigt på måndagen, men när börsdagen summerades låg indexen nära nollstrecket. Mycket fokus låg på Apples lanseringsevent men it-jätten lyckades inte övertyga investerarna med sina nya tjänster. .

DI - 15 jan 16 kl. 22:23

Wall Street stängde i rött

Stora utförsäljningar präglade fredagshandeln på Wall Street som stängde i rött. Ett ras i oljan och utökad oro för den globala tillväxten pressade..

Affärsvärlden - 18 aug 16 kl. 08:16

Wall Street stängde svagt ned

Kurserna på Wall Street handlades på onsdagen svagt nedåt och avvaktande inför publiceringen av Federal Reserves penningpolitiska protokoll från mötet i juli. Efter publiceringen, vid 20-tiden, stärktes sentimentet något och börsen stängde nära dagshögsta..

Affärsvärlden - 02 mar 15 kl. 15:21

Wall Street: Inledning kring nollan väntas

Kurserna på Wall Street väntas inleda veckan nära nollstrecket, av terminerna att döma. Makrostatistiken står i fokus på måndagen och USA fyller på det flödet under eftermiddagen..

Affärsvärlden - 04 apr 16 kl. 16:47

Wall Street inleder runt nollan

Börserna på Wall Street handlas utan riktning en bit in i handelsdagen. Marknaden håller ögonen på de välbevakade oljepriserna samtidigt som flera Fed-ledamöter planerar att hålla tal under måndagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU:s experter: Det är hållbara företagsverksamheter

På tisdagen publicerar EU:s expertgrupp för hållbara finanser, TEG, ett förslag på den omtalade taxonomi som ska styra investeringar i hållbar riktning. .

DI - 30 minuter sedan

Jackpott för storblankare – medicinteknikbolaget rasar efter vinstvarning

Det danska medicinteknikbolaget Ambu sänkte på måndagen sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020 vilket fick aktien att rasa med drygt 16 procent på tisdagen. Det var goda nyheter för storblankarna som på kort tid byggt upp en stor kort position i aktien. .

DI - 30 minuter sedan

Gardell: Buffett har helt rätt – så går börsen

Börsen är omöjligt att förutse just nu och en orsak är Trumps nycker. Det säger Cevians grundare Christer Gardell.  Men på sikt är han säker på vilken riktningen är.

DI - 45 minuter sedan

Pressade mobilspelsbolagets vd: Har etablerat ny bas

Mobilspelsbolaget G5, vars aktie tryckts ner drygt 80 procent det senaste året, har under det andra kvartalet märkt positiva tecken på topplistorna för sitt storspel Hidden City. The Secret Society har stigit på topplistorna gradvis sedan januari, nästan helt utan marknadsföringssatsningar..

DI - 1 timme sedan

Facebook blockerar Huawei-annonser

Facebook slår ned på reklam från Huawei avsedd att propagera för att det svartlistade telekombolaget har utsatts för en politisk kupp av den amerikanska staten, rapporterar brittiska Telegraph. Annonserna har ansetts vara för politiska..

DI - 1 timme sedan

Gyllene läge att öppna plånboken – ribban är rekordlåg

Räntan på tioåriga statsobligationer är för första gången negativ och statsskulden ligger strax över 20 procent. Det är ett gyllene läge för offentliga investeringar..

DI - 1 timme sedan

Ny prognos: Riksbanken börjar höja räntan nästa år

Den svenska konjunkturen har passerat toppen, men trots låga löneökningar väntas Riksbanken höja styrräntan tre gånger till, med start tidigt nästa år. Den bedömningen gör Ekonomistyrningsverket, ESV, i en ny prognos..

DI - 1 timme sedan

Aktiespararna: Acceptera budet på Oriflame

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att anta budet på 227 kronor på Oriflame från Walnut Bidco. .

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank skrotar lönsamhetsmålet för i år

Deutsche Bank kommer att ställa in lönsamhetsmålet om fyra procent för 2019, enligt Handelsblatts källor..

DI - 1 timme sedan

EU: Underskott mot Kina – överskott mot USA

EU:s överskott i handeln med USA ökade under årets första fyra månader, medan underskottet i handeln med Kina också ökade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.