Nyan > Svenskfinland

Thursday, 20 June, 03:03

Nyan - 11 jun 19 kl. 21:30

Glädjebeskedet: Mäenpää tillbaka i full träningFOTBOLL. Ytterbacken Aapo Mäenpää var en av fyra spelare som återfanns på IFK Mariehamns skadelista efter senaste ligamatchen, 0–1-förlusten hemma mot FC Lahti. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Fotboll, Aapo Mäenpää, IFK Mariehamns, FC Lahti

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjebeskedet, Mäenpäätillbaka i , full, träning

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Rånare greps på brottsplatsen

Ett rån ägde under den tidiga onsdagkvällen rum. Polisen kunde gripa den misstänkte på brottsplatsen.
Under onsdagkvällen ägde ett rån rum i en affärsverksamhet på Åland.

Nyan - 5 timmar sedan

Ny storägare i Viking Line-Rafaels säljer aktier

Det svenska bolaget Maelir AB har i dag, onsdag, köpt drygt 17,1 procent av Viking Line Abp. Säljare är bland annat bolagen Ab Rafael och Rafael Investering ab. Efter transaktionen uppgår Maelirs ägande i Viking Line till 17,75 procent, berättas i ett pressmeddelande som skickades ut sent på onsdagskvällen.

Nyan - 7 timmar sedan

Kampanjnotan klar för Mats Löfström och Johan Ehn

Mats Löfströms kampanj för riksdagsvalet kostade totalt cirka 28 000 euro, åtta gånger mer än Johan Ehns. Siffrorna framgår i valfinansieringsrapporten för deras gemensamma lista. .

Nyan - 9 timmar sedan

Stadsliberal föreslår marina soptunnor

Pernilla Söderlund (Lib) föreslår att Mariehamns stad ska undersöka möjligheterna att ta i bruk så kallade Seabins, en metod för att samla upp skräp som flyter runt på vattenytan. – Den är konstruerad att fungera som en flytande soptunna som skummar vattenytan genom att pumpa vatten i enheten. Den kan installeras i hamnar och marinor och med filter kan den avskilja olika sorters skräp.

Nyan - 9 timmar sedan

Kropp i vattnet tros vara försvunnen man

En kropp hittades i vattnet utanför Korrvik på tisdag eftermiddag. Polisen misstänker att det är en person som tidigare anmälts försvunnen.
Polisen har börjat en utredning för att fastställa dödsorsaken och identitet.

Nyan - 10 timmar sedan

Fick snurrhaveri på Lumparn

Ett sällskap som tog en tur på Lumparn igår eftermiddag fick haveri på snurran och fick kasta ankar. Sjöräddningens Rescue Lion gick ut med frivilliga från Mariehamn och bogserade båten till Nabbens båthus, där sällskapet hade sin trailer. – De frivilliga kunde därefter återgå till sina vardagliga jobb, skriver Sjöräddningen på sin hemsida.

Nyan - 10 timmar sedan

Ny rondell utreds i Jomala

Möjligheten att anlägga en ny rondell i Dalbo utreds av Jomala kommun, det beslutade kommunstyrelsen på sitt senaste möte. .

Nyan - 13 timmar sedan

ÅU lottade mot Esbo-motstånd

I tisdags lottades spelordningen för 2018-2019 års säsong av Finlands cup för damer. Åland United, vars tidigare cupäventyr tog slut i finalen tidigare i juni, lottades mot division 2-laget FC Espoo. Samma lag stod som motstånd för Åland United i cupen 2017, och då tog ålänningarna en väntad 8-2-seger.

Nyan - 14 timmar sedan

Skogsbrandsvarning gäller

Landskapsalarmcentralen har beslutat utfärda skogsbrandsvarning på Åland från och med idag, onsdag, klockan 13.(ab) TEXT: Anna Björkroos anna.bjorkroos@nyan.

Nyan - 14 timmar sedan

Damm orsakade larm

Ett automatalarm utlöstes vid Idrottsgården i Mariehamn under onsdagsförmiddagen. Alarmet utlöstes av damm som virvlat upp under städning av utrymmen. Brandmästare Krister Koskinen meddelar att räddningsverket åkt till platsen för att kontrollera och avaktivera larmet eftersom det inte handlade om någon brand.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.