Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:51

Jönköpingsnytt - 11 jun 19 kl. 21:10

Så kan nya torget hetaEn ny bostadssatsning planeras i Norrahammar och i samband med detta kommer det att bildas ett nytt torg i närheten av Norrahammars kyrka. Nu har utvecklingsgruppen i Norrahammar tagit fram ett förslag till namn på torget.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Norrahammar, Norrahammars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan nya , torget, heta
Cornucopia - 01 jul 18 kl. 22:32

Visbys heta uteliv Almedalsveckan 2018

Untz, untz, untz, untz - ljudet av hardbass dunkar över VisbyUtelivet i Visby under politikerveckan i Almedalen är ju som bekant legendariskt. Rosé är förstås ute, utan nu är det annat som gäller. Svettiga kroppar stöter mot varandra, feremoner och doften av politiskt sexuell frustration hänger i luften som fiskmåsar över en fiskebåt, redo att dyka ner när som helst.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Torget i Lit bör heta "Plextorget"

Torget i Lit borde få det officiella namnet "Plextorget". De skriver företrädare för Lits hembygdsföreningen och Lits Centeravdelning i ett brev till Östersunds kommun..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vill att torget i Lit ska heta Plextorget

Torget i Lit bör byta namn till Plextorget efter sportjournalisten Sven "Plex" Petersson som var född på orten. Det anser tjänstemännen på Östersunds kommun i ett förslag som miljö- och samhällsnämnden ska upp på nästa nämndmöte..

Sydsvenskan - 24 sep 13 kl. 14:22

Nya torget i Bara ska heta...

Det planerade torget i Bara centrum får namnet Värbytorget efter den medeltida by som förr låg strax intill..

YA - 27 aug 14 kl. 21:13

Samarbete och skola heta ämnen i torgdebatt

Foto: Carl Johan Engvall
M är inte lika nöjda som S när det gäller de senaste årens gemensamma skolpolitik. Det framgick vid YA:s valdebatt på Torget i Tomelilla på onsdagen – där bland annat frågan om skolresultaten diskuterades.
Vem ska samarbeta med vem efter valet?

Corren - 29 apr 13 kl. 18:44

Det ska torget vid Eddan heta

Korsningen mellan Drottninggatan och Djurgårdsgatan ska heta Elsa Brändströms torg..

YLE - 28 sep 16 kl. 19:09

Torget i Ekenäs får fler parkeringsrutor – ”Jätteviktigt för oss torgföretagare”

Arbetena på Rådhustorget i Ekenäs har inletts och snart kommer 60 bilar att få plats på torget. Parkeringen ska bli tydligare och det är något som tas emot med öppna armar av kaféföretagaren Kim Holmberg. Den här veckan har nya övergångsställen blivit till vid Ekenäs torg.

BT - 18 nov 13 kl. 13:34

Så kan Södra torget avlastas

En tragisk olycka på Södra torget har nu åter väckt liv i debatten om trängselproblemen på Södra torget. Lennart Andreassons förslag är att flytta upp två av de mest trafikerade linjerna, 1 och 8, från Södra torget till nya hållplatser i korsningen Allégatan–Åsbogatan. När konsultbolaget Trivector redovisade sin undersökning om kollektivtrafiken i Borås, och planerna för den nya linjetrafik som infördes i augusti 2004, föreslog de Allégatan som en ny centralhållplats i centrum.

YLE - 25 maj 16 kl. 14:15

Försäljare: Det kan bli trångt på torget i Ekenäs

Torgförsäljare på Rådhustorget i Ekenäs anser att det blir trångt på torget speciellt under högsäsong om endast den ena halvan viks för torgförsäljning. Dessutom får de tillfälliga försäljarna en fördel jämfört med åretruntförsäljarna. Samhällstekniska ville först höra vad torgförsäljarna tycker så nämnden remitterade förslaget på sitt möte igår (24.

Skånskan - 05 okt 16 kl. 14:00

”Röda torget” blir grått när det grönskar

Kävlinge Den har skjutits upp flera gånger, men nu är ombyggnaden av ”Röda torget” igång. Inom kort rivs den röda stenläggningen, som gett torget dess öknamn, upp för att ersättas av grå gatsten.– Personligen tror jag att fontänen lockar folk.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Ny spelare klar för JIK

Jönköpings Innebandyklubb fortsätter lagbygget inför framtiden. Nu står det klart att 21-årige Eddie Nissen-Sandberg har skrivit på för två säsonger.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Tele2-kunder drabbade av stora störningar

Mobiloperatören Tele2 har det senaste dygnet haft stora problem med driftstörningar.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Efter polisattacken – i dag väcks åtal

Åklagare har i dag väckt åtal vid Jönköpings tingsrätt för försök till mordbrand alternativt grov skadegörelse och grovt olaga hot mot en polismans bostad på Vättersnäs i november förra året.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Dalen värvar offensiv forward

HC Dalen har gjort klart med Emil Larsson, som beskrivs som en offensivt skicklig forward.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

De får del av prestigefulla priset

I dag sker utdelningen ur H.M. Konungens jubileumsfond för ungdom i Sverige.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Trafikproblem kan stoppa nytt bostadsområde

Lustgården Lövhagen AB vill satsa på ett helt nytt bostadsområde i Jönköping. Men stadsbyggnadsnämnden valde att skjuta fram beslutet till hösten.
– Även om det är ett intressant förslag så måste detta diskuteras först, bland annat hur trafikfrågan skulle lösas, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Bil körde in i mitträcket på E4

En bilist körde under natten in i mitträcket på E4 vid Gränna.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Ny hundrastgård – då tas beslutet

I ett medborgarförslag framfördes önskemål om en hundrastgård på Ekhagen. På tisdagens sammanträde väntas tekniska nämnden fatta ett beslut, men tjänstemännen föreslår att politikerna säger nej.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

I kväll spelar Sandhem hemma mot Annelund

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Förlust för Habo borta mot Bredaryd LannaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.