DN > Utrikes

Tuesday, 25 June, 20:19

DN - 11 jun 19 kl. 21:11

100 björnar får fällas i Jämtlands länÅrets björnjakt närmar sig. Tre länsstyrelser meddelade på tisdagen hur många björnar som får fällas i deras län under licensjakten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Jämtlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 100, björnarfår , fällasi , Jämtlands, län
Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Årets björnjakt närmar sig. Tre länsstyrelser har fattat beslut om hur många björnar som får fällas i deras län under licensjakten. I Jämtlands län får 100 björnar skjutas och i Västernorrlands län får 45 fällas.

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Barometern - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

UNT - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Årets björnjakt närmar sig..

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 17:35

100 björnar får fällas i Jämtlands län

Årets björnjakt närmar sig..

Fler nyheter från DN

DN - 2 minuter sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

DN - 15 minuter sedan

Här lever drömmen om ett vilt och vackert land i norr

Efter Brexit-beslutet har den romantiska idén av Skottland – och som ett vilt, vackert och fritt land – blivit allt mer populär. Under sommaren spåras och speglas den föreställningen på Edinburghs nationalmuseum. .

DN - 30 minuter sedan

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders.  Nu får Vita huset en ny pressekreterare och ett nytt ansikte som ska försvara presidentens beslut inför en kritisk presskår..

DN - 45 minuter sedan

SD: Höjda anslag till försvaret ska ligga fast

”Det är en ren skandal att regeringen vill pruta på Försvarsberedningens förslag om att stärka försvaret.” Den kritiken kommer från Sverigedemokraterna som kan göra gemensam sak med de borgerliga och driva igenom höjningarna i riksdagen mot regeringens vilja..

DN - 1 timme sedan

EU-domstolen: Polens tvångspensionering av domare strider mot EU-rätten

BRYSSEL. EU-domstolen har beslutat att en polsk lag som sänker pensionsåldern för domare i Högsta domstolen strider mot EU:s principer om rättsväsendets oberoende..

DN - 1 timme sedan

Världens 50 bästa restauranger har utsetts

Vill du äta på världens bästa restaurang? Då ska du åka till Frankrike, närmare bestämt till staden Menton, där restaurangen Mirazur ligger.  Nu har världens 50 bästa restauranger utsetts.

DN - 2 timmar sedan

Amerikanska teleoperatörer vänder sig till Ericsson efter Huawei

Ericsson och Nokia kan komma att ersätta kinesiska Huawei och ZTE på en rad platser i USA. Detta sedan de kinesiska telekomjättarna har pekats ut som säkerhetsrisker av amerikanska myndigheter, skriver nyhetsbyrån Reuters..

DN - 3 timmar sedan

Tullverket slutar leta barnporr – kontrollerna saknar stöd i lagen

Tullen kommer inte längre att kontrollera mobiltelefoner och datorer på jakt efter barnpornografi. Anledningen är ett nytt beslut från Justitieombudsmannen som slår fast att kontrollerna inte har något lagligt stöd.  – I praktiken kommer det finnas små möjligheter att beivra och lagföra brott, säger Tullverkets Michaela Linderoth..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.