DI > Ekonomi

Friday, 21 June, 00:08

DI - 11 jun 19 kl. 21:04

Fettbolaget står rustat: ”Ser möjligheter om marknaden viker”Johan Westman lämnade en tioårig karriär inom fordonsindustrin för att i maj i fjol ta över som vd för AAK. Målet är att se till att koncernen, som är världsledande på vegetabiliska oljor och fetter till livsmedelsindustrin, fortsätter tillväxtresan.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Westman, AAK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fettbolaget, står, rustat, Ser, möjligheterom , marknaden, viker
Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 11:00

Fettbolaget står rustat: ”Ser möjligheter om marknaden viker”

Johan Westman lämnade fordonsindustrin för att i maj i fjol ta över som vd för AAK..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 11:00

Fettbolaget står rustat: ”Ser möjligheter om marknaden viker”

Johan Westman lämnade fordonsindustrin för att i maj i fjol ta över som vd för AAK..

Affärsvärlden - 30 jan 19 kl. 18:00

Läge i kvalitetsbolaget

Fettbolaget AAK har dragits med i börsfallet trots ett rekordkvartal i höstas. Affärsvärlden ser ett bra köpläge för långsiktiga investerare..

Dagens PS - 31 jan 19 kl. 07:09

AFV bjuder på skållhet aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av Lyko och AAK i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Kappahl och lämnar säljråd för Sensys Gatso, där den sistnämnda rekommendationen blev känd redan på onsdagen. Hårvård och skönhetsbolaget Lyko är en av e-handelsboomens få tillväxtraketer som kan lyckas bygga skyddsvallar kring den framtida lönsamheten.

Affärsvärlden - 30 jan 19 kl. 18:15

Köp kvalitetsbolaget

ANALYS.Fettbolaget har dragits med i börsfallet trots ett rekordkvartal i höstas. Affärsvärlden ser ett bra köpläge för långsiktiga investerare..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Utdragen jobbjakt i EU – nya möten kan krävas

Kampen om toppjobben i EU blir både lång och svår. "I går var jag försiktigt optimistisk. I dag är jag mer försiktig än optimistisk", skrev EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk på Twitter..

DI - 1 timme sedan

Konsthausse – här är säsongens 10 dyraste verk

Uppsala Auktionskammare har gjort sin näst största auktion någonsin. Auktionens höjdpunkt blev en stor oljemålning av Helmer Osslund som såldes för 6,2 miljoner kronor. Bukowskis sålde samtidigt säsongens dyraste verk.

DI - 1 timme sedan

Största klimatkravet i EU blev en fotnot – ”en skam”

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet. Det mål som Sverige och merparten av länderna velat sätta upp, ett klimatneutralt EU år 2050, har dock förpassats till en fotnot..

DI - 1 timme sedan

Kraftig ökning av antalet inkassoärenden

Antalet nya inkassoärenden ökade kraftigt i landet förra året. ”Kan vara tecken på en konjunkturförändring”, säger Fredrik Engström på branschorganisationen Svensk Inkasso..

DI - 2 timmar sedan

Breda uppgångar på Wall Street – Slack rusade på börspremiären

New York-börserna höll sig stadigt i positivt territorium under torsdagens handel. Breda index S&P 500 nådde all time high och börsens nykomling Slack slog förväntningarna på sin första handelsdag..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden. Efter att först ha brutit igenom polisavspärrningar ska de flesta ha tryckts tillbaka av ordningsmakten..

DI - 2 timmar sedan

Östländer stoppar mål om koldioxidneutralt EU till 2050

Polen, Ungern, Tjeckien och Estland stoppade på torsdagskvällen EU-toppmötets försök att sätta 2050 som mål för när EU ska vara koldioxidneutralt..

DI - 2 timmar sedan

Oljepriset lyfter ytterligare efter Trump-utspel mot Iran

Donald Trumps inlägg på Twitter om att Iran har begått ett ”stort misstag” med hänvisning till nedskjutningen av en amerikansk drönare fick oljepriset att lyfta ytterligare under torsdagen..

DI - 2 timmar sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland på grund av aggressionen mot Ukraina..

DI - 3 timmar sedan

Musikundret i all ära – låt oss prata om hockeymiljardärerna

Då och då talas det om det svenska musikundret och vad det ger för exportintäkter till Sverige. Vi kanske ska börja prata om det svenska hockeyundret också? Som tar hem stora pengar där en hel del investeras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.