DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 06:33

DI - 11 jun 19 kl. 20:43

Så investerar fotbollsproffset Patrik ”Bjärred” AnderssonDet förra fotbollsproffset Patrik ”Bjärred” Andersson har tagit plats i ledarskiktet för svensk damfotboll. Inför VM-premiären på tisdagskvällen ger han förslag på hur bonusar bör fördelas i landslagen och avslöjar hur han själv investerar på börsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Patrik Bjärred Andersson, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , investerar, fotbollsproffset, Patrik, Bjärred, Andersson
DI - 05 apr 17 kl. 08:29

Serneke värvar Patrik Andersson

Det börsnoterade byggbolaget Serneke rekryterar enligt ett pressmeddelande det tidigare fotbollsproffset Patrik "Bjärred" Andersson som en del i i planerna på att etablera ett flertal sportanläggningar runtom i landet..

DI - 28 dec 15 kl. 08:30

Eequity investerar 21 miljoner i exklusiva barnkläder

Riskkapitalbolaget Eequity investerar i ehandeln KidsBrandStore som startats av det tidigare fotbollsproffset Peter Markstedt..

YA - 28 okt 14 kl. 16:13

Nordvalls investerar 20 miljoner

Foto: Matz Jönsson
Nordvalls investerar 20 miljoner kronor i nya tryckpressar. Det är en av de största investeringar som gjorts i bolagets drygt hundraåriga historia. Några nyanställningar är inte aktuella i nuläget.

YLE - 27 apr 17 kl. 07:41

Företagen i Österbotten investerar

Över 4 miljoner euro beviljade den österbottniska NTM- centralen i stöd till landsbygdsföretag 2016. Pedersöre toppar listan och for iväg med över en fjärdedel av stödpengarna. HSJ Products i Pedersöre är ett typexempel på ett företag som investerar och växer.

YLE - 07 sep 17 kl. 05:55

Kaskö hamn investerar i längre kaj

I Kaskö hamn förlänger man som bäst kajen i yttre hamnen i ett projekt som kommer att kosta hamnbolaget ungefär en miljon euro. Framtidstron inom bolaget är starkt. Arbetet med att förlänga kajen inleddes i mitten av juli och förväntas vara klar i slutet av november.

UNT - 30 mar 11 kl. 06:59

Fotbollsproffs investerar i Uppsala

Fotbollsproffset Kim Källström har köpt en fastighet i Luthagen i Uppsala för över 50 miljoner kronor. Syftet är att investera fotbollsmiljonerna..

NSD - 10 dec 12 kl. 20:59

Investerar och nyanställer

Det investeras som aldrig förr i Pajala. Nu satsar entreprenören Patrik Snell stort och investerar 30 miljoner kronor i en mekanisk verkstad med tillhörande personalutrymmen..

DI - 05 maj 16 kl. 07:00

Jobline-miljonär investerar i kollektiv-app

Jobline-miljonären Patrik Wigtion investerar 2 Mkr i Göteborgsappen Collectivio. Ambitionen är att bygga en klubb för kollektiv upphandling av bolån, försäkringar, telekom och el..

YLE - 11 mar 15 kl. 13:59

Alholmens såg investerar i Jakobstad

Alholmens såg investerade stort i Jakobstad och kör för fullt även om det är sämre tider. Strategin har lagts om och permitteringar hör till historien. Sammanlagt sex miljoner euro investerade UPM Kymmene i fjol i Alholmens såg.

DI - 17 feb 14 kl. 16:13

Fotbollsproffset skänker bort alla ägodelar

Inte ett mål gav han fansen under två år i engelska West Bromwich. Men vid flytten hem är fotbollsproffset Markus Rosenberg desto mer generös. Han skänker bort hela sitt bohag till välgörenhet, skriver Aftonbladet..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Morgonkoll: Nedåt på Asienbörserna – H&M-konkurrent backar

Asienbörserna tog rygg på USA och bjöd överlag på fallande kurser under onsdagsmorgonen. .

DI - 15 minuter sedan

Stor oenighet kring de nya hyrorna

Kring två procent. Så mycket kommer hyrorna att höjas under 2019 för kommunala och privata bolag, meddelar Hyresgästföreningen. Branschorganisationen Fastighetsägarna är missnöjda och hade velat se en större ökning..

DI - 30 minuter sedan

Kronfallet kapar kostnaden – Stockholm rasar i rankning

Den fallande kronan har gjort Stockholm till Nordens billigaste huvudstad. Det slår konsultjätten Mercer fast i en världsomfattande analys. Världens dyraste stad att jobba i är Hongkong..

DI - 45 minuter sedan

Robert Mueller ska vittna offentligt

Robert Mueller skall vittna inför USA:s representanthus underrättelseutskott den 17 juli. Robert Mueller som var ansvarig för Rysslandsutredningen mot Donald Trumps presidentvalskampanj, skall nu efter påtryckningar från Demokrater i kongressen vittna utan lyckta dörrar. Bara en redigerad version av utredningen är offentlig sedan tidigare..

DI - 1 timme sedan

Nya Zeelands centralbank lämnar styrräntan oförändrad

Nya Zeelands centralbank, Reserve Bank of New Zeeland (RBNZ), lämnade styrräntan, Official Cash Rate (OCR), oförändrad, på 1,50 procent, på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Uppstickaren växlar upp: ”Vissa erbjuder oss sjusiffriga belopp”

För andra året kommer världseliten i padel till Båstad för att göra upp i Swedish Padel Open. Uppstickaren flyttar in på den klassiska centercourten och utökar med damklass. Men det är inte säkert att tävlingen stannar i tennismeckat..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdagen den 26 juni

Modebolagen Kappahl och RNB levererar kvartalsrapporter. På makrosidan väntas en mätning över det franska konsumentförtroendet samt räntebesked från Nya Zeeland och Tjeckien..

DI - 7 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 7 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 8 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.