Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 June, 09:43

Skånskan - 11 jun 19 kl. 20:30

Maskinstöld vid RondellenSTAFFANSTORP Någon gång mellan tisdag och onsdag tog sig okända gärningsmän in på inhägnat område vid Rondellens handelsområde i Staffanstorp.
En maskin stals och vad tjuvarna i övrigt eventuellt fick med sig var på tisdagen inte känt..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Rondellen, STAFFANSTORP Någon, Rondellens, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maskinstöldvid , Rondellen

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Anlagd brand vid gymnasium

Lund Efter klockan 22 på måndagskvällen upptäckte man en brand i en mindre lastbil parkerad vid Consensumgymnasiet på Sankt Lars väg i Lund.
När räddningstjänsten nådde platsen var lastbilen övertänd. Branden verkar ha varit anlagd..

Skånskan - 30 minuter sedan

Tågstopp på Kastrup – elfel

Trafik Inga tåg stannar för närvarande vid Köpenhamns flygplats Kastrup med anledning av ett kontaktledningsfel.Tågen går dock som vanligt till Köpenhamns huvudbangård. Resande från Sverige till Kastrup får byta tåg i Tårnby för transport till flygplatsen.

Skånskan - 30 minuter sedan

FN:s säkerhetsråd uppmanar Iran och USA till samtal

UTIRKES I samband med att Iran sköt ner en amerikansk drönare i Hormuzsundet förra veckan har FN:s säkerhetsråd fördömt riktade attacker mot oljefartyg och uppmanar till samtal mellan länderna. Iran är dock inte öppna för dialog med USA på grund av Trumps nyinförda sanktioner. Enligt Iran sköts drönaren ned på iranskt territorium men Usa menar att drönaren befann sig på internationellt vatten i Hormuzsundet.

Skånskan - 45 minuter sedan

124 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Åsa Susanne Liljedahl, 44, och Joachim Persson, 45, är nya ägare till huset på Tirup 2605 i Svalöv. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Conny Alf-Inge och Marina Persson.

Skånskan - 1 timme sedan

Fängelsedom för rattfull knivman

Landskrona En narkotikapåverkad man stoppades i Landskrona med kniv och droger i sin bil. Nu döms han till fängelse.Mannen, som är skriven i Kristianstad, döms för två fall av narkotikabrott, två fall av grov olovlig körning, två fall av rattfylleri och ett fall av brott mot knivlagen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sverige till VM-kvartsfinal

Sverige spelar VM-kvartsfinal på lördag mot Tyskland efter seger med 1–0 mot Kanada. Svensk segerskytt blev Stina Blackstenius som frispelades av Kosovare Asllani.
– Som jag väntat på det här målet, säger Linköpingsforwarden.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bilbrand spred sig till skola

Vid 22.50-tiden larmades polisen till Sankt Lars väg med anledning av en bilbrand vid Kunskapsskolan.Branden kunde snart släckas, men röken och lågorna från det brinnande fordonet spred sig till skolbyggnaden intill..

Skånskan - 4 timmar sedan

Förbättra samarbeten

Kommunernas nya styren har nu suttit i ett halvår och börjar förhoppningsvis bli varma i kläderna. Nya samarbeten har vuxit fram och det kommunpolitiska landskapet ser inte ut som förr.
De skånska kommunerna har en tradition av att arbeta tillsammans och frågan är hur dessa samarbeten mår.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hur svårt kan det vara att öka tillgängligheten?

Det finns en omfattande lagstiftning kring tillgänglighet för alla. Bland annat räknas bristande tillgänglighet som diskriminering sedan 2015. Det innebär att en person med funktionsnedsättning inte får missgynnas för att man inte åtgärdat brister i tillgänglighet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stora förhoppningar på ny borgmästare Andraledare

Borgmästarval i enskilda städer väcker sällan stort intresse, men valresultatet i mångmiljonstaden Istanbul kan påverka hela Turkiet. President Erdogans parti AKP förlorade ännu större än i våras, då AKP vägrade acceptera valresultatet. Därför beslutades det efter ett antal turer om omval som alltså ägde rum under söndagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.