Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 00:51

Skånskan - 11 jun 19 kl. 20:30

Polishund fann narkotikaSTAFFANSTORP Vid rutinkontroll av ett fordon vid Bråhögsplatsen i Staffanstorp i helgen hittade polisen narkotika i bilen.
Polisen sökte även med hund i området eftersom personer avvikit från platsen i samband med kontrollen och polishund fann ett paket innehållande narkotika som troligen slängts bort på Bråhögsplatsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Vid, Bråhögsplatsen, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polishund, fann, narkotika
Västerbottens Folkblad - 01 jan 19 kl. 12:28

Polishund fann rattfull i snön

En bil vinglade kraftigt på E4 utanför Umeå under nyårsnatten. Senare fann en polishund föraren – liggandes i snön. Det var vid 00.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 15 kl. 14:46

Fann narkotika och vapen

Vid ett tillslag av Söderåsens Ungdoms- och Narkotikagrupp på en adress i Åstorps kommun påträffades både narkotika och vapen vilket gjorde att en 19-årig man under några timmar på tisdagseftermiddagen satt anhållen.Vid tillslaget påträffades en sådan pass stor mängd narkotika att man misstänkte att narkotikan skulle säljas vidare. Dessutom fann man ett vapen.

Magazin24 - 16 nov 11 kl. 11:47

Polis åkte på misstänkt brand ? fann narkotika

Det vad vid klockan 03.30, natten mellan tisdagen och onsdagen, som brandlarmet gick i en lägenhet på Mälartorget. Polisen åkte till lägenheten, men fann ingen brand.

YLE - 20 jun 14 kl. 16:23

Polishund fann försvunnen kvinna i Vasa

Polishunden Kyttä fann en 72-årig kvinna som förvunnit från sitt hem på Skolhusgatan i Vasa. Det var hemtjänsten som på midsommaraftons morgon märkte att kvinnan inte fanns i sin bostad och larmade polisen.
Utetemperaturen var 10 grader och det regnade och eftersom kvinnan enligt lämnat hemmet utan ytterkläder påbörjades sökandet direkt.

Jmini.se - 08 mar 16 kl. 13:44

Fann narkotika vid husrannsakan

I samband med gripandet och efterföljande provtagning gjordes även en husrannsakan i mannens bostad.  Vid husrannsakan fann man narkotika. Hur mycket narkotika det rör sig om vill polisen inte berätta.

Västerbottens Folkblad - 21 maj 13 kl. 10:56

Fann narkotika i bostaden

En man i 25-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott. Polisen fattade misstanke om att en man ska ha varit påverkad av narkotika. Efter en husrannsakan fann [...

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis fann narkotika

När en polispatrull på lördagen gjorde en husrannsakan hos en kvinna i ett annat ärende, fann patrullen en mängd narkotika i bostaden..

Skånskan - 09 mar 18 kl. 16:04

Polis fann narkotika i bil

Kävlinge Strax efter midnatt natten till fredagen stoppade polisen en bil i centrala Kävlinge. I bilen fann man preparat som misstänks vara narkotika. Den 39-årige föraren var dessutom påverkad och saknade körkort..

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 01:32

Polishund fann tre år gammal sperma


Polishunden Öhman nosade upp tre år gammal sperma på ett betonggolv i Karlstad - och hjälpte på så vis till att få en misstänkt våldtäktsman fälld. Polisen kunde tack vare fyndet ta fram en dna-profil och fallet slutade med att en 29-årig man dömdes för våldtäkt mot barn, skriver Värmlands Folkblad. - Jag har aldrig hört talas om något liknande, säger kriminaltekniker Ragnar Nordanstig.

BT - 16 okt 14 kl. 01:32

Polishund fann tre år gammal sperma

Polishunden Öhman nosade upp tre år gammal sperma på ett betonggolv i Karlstad - och hjälpte på så vis till att få en misstänkt våldtäktsman fälld. Polisen kunde tack vare fyndet ta fram en dna-profil och fallet slutade med att en 29-årig man dömdes för våldtäkt mot barn, skriver Värmlands Folkblad. - Jag har aldrig hört talas om något liknande, säger kriminaltekniker Ragnar Nordanstig.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Fullsatt när nya IK Pantern bildades

Ishockey För nio dagar sedan gick IK Pantern i konkurs. Nu startar föreningen om som Ishockeyklubben Pantern och fokuserar på ungdomsverksamheten.
- Vi vill starta om och göra rätt från början, säger Andreas Fornestedt, som blev vald till den nya föreningens ordförande.

Skånskan - 5 timmar sedan

Trafikolycka i parkeringsgarage på Emporia

Två personbilar är involverade i en trafikolycka i ett parkeringsgarage på Emporia. Under söndagskvällen ska två bilar på något sätt varit involverade i en olycka i ett parkeringsgarage i anslutning till köpcentret Emporia. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hästfolk delade med sig av sina kunskaper

svabesholm På söndagen avslutades Hästrundan 2019. Idén – att låta verksamma inom hästnäringen visa vad man sysslar med på hemmaplan – var något som lockade Erica Håkanson i Lövestad.
– Man är ofta ganska ensam annars.

Skånskan - 8 timmar sedan

Stora förväntningar på Sverige

ESLÖV VM-pulsen steg igen när det var dags för Sveriges damer att möta Thailand under söndagen. På VM-festen på Stora torg förväntade sig många att Sverige skulle ta storslam.– Jag tror det blir 7-o till Sverige, tippade Mikael Andersson som på söndagseftermiddagen bänkat sig framför den stora tv-skärmen på torget.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ramlade ner från träd

Eslöv Ett larm kom in på söndagseftermiddagen om att en person ska ha ramlat ner från ett träd och fastnat i taggtråd med sitt ena ben.Räddningstjänst och ambulans åkte till Stehags by där olyckan ska ha skett. När räddningstjänsten anländer blir personen omsedd av ambulanspersonal.

Skånskan - 11 timmar sedan

Personbil och mc i kollision

Malmö En personbil och en motorcykel är inblandade i en olycka på Svågerstorp under söndagseftermiddagen.Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen för kontroll. Vägarna i korsningen Kulthusgatan/Stolpbodagatan kommer att stängas av under räddningsarbetet, uppger polisen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Personbil for rakt in i mitträcket

Sjöbo En singelolycka har inträffat på söndagsförmiddagen på väg 11 strax väster om Sjöbo.Räddingstjänst är på väg till olycksplatsen. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.

Skånskan - 16 timmar sedan

Struligt i tågtrafiken

Skåne Inställda avgångar för tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn väntar resenärer även under söndagen. Först vid middagstid beräknas trafiken återgå som normalt.Orsaken är ett signalfel i Tomelilla.

Skånskan - Igår: 18:29

Misstänkt skottlossning mot bostad

Kristianstad Någon har under lördagskvällen skjutit mot ett bostadshus på Hjalmar Söderbergs väg.Enligt polisen får man in samtal om misstänkt skottlossning på Hjalmar Söderbergs väg vid 18-tiden. Både polis och ambulans skickas till platsen där ingen person konstateras skadad.

Skånskan - 17 timmar sedan

”Du får inte vika ner dig”

Motorprofil och offroad-pionjär. Framför allt är det äventyrslusten som strömmar i Annie Seels blodomlopp. Häromveckan testade hon, 50 plus, speedway för första gången och hennes bästa hoj blev även museiföremål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.