Skånskan > Nyheter

Saturday, 15 June, 22:48

Skånskan - 11 jun 19 kl. 20:30

Rattstöld i HjärupHJÄRUP Natten mellan måndag och tisdag bröt sig okända gärningsmän in i en företagsbil i Hjärup och stal ratten.
Det hände på Österled och tjuven tog sig in genom att krossa ena rutan. Ratten är dock dna-märkt och kommer att kunna återlämnas till ägaren om den återfinns..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hjärup, HJÄRUP Natten, Österled

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rattstöldi , Hjärup

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Rosengård föll i toppmötet

FOTBOLL FC Rosengård 1917 tappade förstaplatsen i division 2 västra efter en snöplig 1-2 (1-1)-förlust borta mot Onsala BK.
Ny serieledare är Qviding FIF.– En toppmatch mellan två mycket bra fotbollslag som spände sina muskler och i dag var Onsala något vassare, summerade tränare Mladen Blagojevic.

Skånskan - 3 timmar sedan

Klassisk boxermotor i ny och tystare modell

Nya Subaru Forester E-Boxer är en trygg och säker arbetshäst. Men trots ny elhybridteknik släpper bilen ut alldeles för mycket koldioxid.Visst blir det en fin färgmatchning när Subaru Forester E-Boxers metallicgröna lack stryker förbi de gyllengula rapsfälten längs de skånska grusvägarna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Kedjehus på 98 kvadratmeter sålt i Flyinge

Flyinge Försäljningen av kedjehuset på adressen Blomstervägen 16 i Flyinge är nu klar. Nya ägare blir Fadi Al-Salih, 30, och Norhan Al-Amiri, 26, från Lund, som köper fastigheten av Tina Jakobsson och Markus Svensson. Husets byggår är 1972 och det har en boyta på 98 kvadratmeter.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ägarbyte för mindre hus i Abbekås

Abbekås Fastigheten på Kustvägen 106 i Abbekås har fått en ny ägare. Charlotta Forste, 45 år, har fått fastigheten som gåva av Katarina Forste. Överföringen blev klar i juni 2019.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lördagen gick i löpningens tecken

Malmö Först Kalvinknatet på förmiddagen och under eftermiddagen Malmöloppet för vuxna.
Det var med andra ord löpfest under hela dagen i Pildammsparken.Kalvinknatet startade klockan 10 på förmiddagen vid Tallriken i Pildammsparken.

Skånskan - 7 timmar sedan

Bra tryck i köket ger hållbar mat

Tryckkonservering Lina Laurin i Löberöd började tryckkonservera mat 2016. Med fyra frysboxar låg hon annars risigt till om de återkommande strömavbrotten blev långvariga. Hennes expertis ledde till att hon fick dela med sig av sin kunskap i radioprogrammet Meny - och nu ska vi få lära oss.

Skånskan - 7 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Försäljningen av huset på Farhult 8298 i Hörby är nu klar. Nya ägare blir Simona-Sabina Novakovic, 34, och Alex Osberg, 29, som köper fastigheten av Bengt Uno Ingmar Ingvarsson. Huset är 80 kvadratmeter stort och byggdes 1960.

Skånskan - 9 timmar sedan

Skåneliberaler ställer sig bakom Sabuni

Skåne Liberalernas Skånska förbundsstyrelse beslutade på lördagen att ställa sig bakom partiledarkandidaten Nyamko Sabuni, enligt ett pressmeddelade.Striden pågår för fullt inom Liberalerna om vem som ska ersätta Jan Björklund på partiledarposten. Den 28 juni avgör ett extra landsmöte om det blir Erik Ullenhag, Nyamko Sabuni eller Johan Pehrson som får förtroendet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tomt i Stehag såld till nya ägare

Stehag Försäljningen av tomten på adressen Rågvägen 11 i Stehag är nu klar. Nya ägare blir Krister Andersson, 52, och Åse Helen Cecilia Dahlberg, 50, från Teckomatorp, som köpte fastigheten av Stehags Fastighets AB. Ägarbytet gjordes i maj 2019 och priset blev 372 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Slätteröd 134 i Blentarp är nu klar. Ny ägare blir Jg Blästring AB från Skurup, som köper fastigheten av Bengt Åkessons dödsbo. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.