Expressen > Nöje

Sunday, 16 June, 19:49

Expressen - 11 jun 19 kl. 20:10

BETYG: De var bäst klädda på PolarprisgalanÅrets Polarprisgala lockade kungligheter, kändisar och artister från hela världen.Rosa mattan bjöd på tyllklänningar, dramatiska blomapplikationer och en nakenchock.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt betygen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Betyg, Polarprisgalan, Polarprisgala, Magda Omerspahic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BETYGDe var , bäst, klädda, Polarprisgalan
Skånskan - 19 feb 19 kl. 05:00

Godkänt betyg för stans idrottsplatser

MALMÖ Fler idrottsutövare är nöjda med Malmös idrottsplatser i dag än för tre års sen.
Sämst betyg får Stadionplanerna och Rosengårds idrottsplats och bäst betyg får Oxievångs IP och Malmö IP.Det är resultatet av den brukarundersökning som fritidsförvaltningen genomförde september 2018.

HBL - 05 dec 12 kl. 05:30

Gott betyg räcker inte

Regeringen har mistat en del av sin popularitet, 30 procent av medborgarna ger nu regeringen ett högt betyg, mot 38 procent i våras. Men skiftningen i opinionsläget har inte gått från positivt till negativt, 20 procent ger regeringen underkänt, mot 19 procent i våras.Däremot förhåller sig 46 procent nu mot 39 procent i våras neutralt till regeringens åtgärder.

BT - 11 sep 14 kl. 11:16

Starka jobbsiffror ger högt betyg åt Alliansregeringen

Enligt en Sifoundersökning som Sveriges Radios Ekoredaktion har låtit göra har var tredje väljare ännu inte bestämt sig för vilket parti de ska rösta på. Det som händer i valspurten är således inte oviktigt för valutgången.
31 000 färre arbetslösa är ett bra argument för sittande regerings politik.

HBL - 02 jan 14 kl. 02:33

Nykomlingar ger Åland högt betyg

Marika Willstedt och Stefan Simonsen har flyttat till Mariehamn i vuxen ålder och båda ger staden fyra hjärtan – det högsta betyget av alla orter i Svenskfinland som de bott på. Läsarna som deltog i webbenkäten Mitt livs adresser fick betygsätta sitt livs orter på en skala från ett till fem hjärtan. En eller flera orter med flest hjärtan blev deras "hjärteorter" – de orter som står dem närmast.

BT - 10 sep 14 kl. 17:06

Hjärtefrågan: alla ofödda barn

Kristna Värdepartiet (KV) ställer nu för första gången upp i valet, förutom till riksdagen även till landstinget i bland annat Västra Götaland och till ett antal kommuner.
Vår hjärtefråga är de ofödda barnen. Varje år dödas omkring 37000 ofödda människor i landet.

Kristianstadsbladet - 19 okt 14 kl. 11:43

Lika bra betyg för tidigt födda


Barn som fötts upp till tio veckor för tidigt har ungefär lika bra slutbetyg i årskurs nio som sina normalt födda syskon, skriver Upsala Nya Tidning. Det visar ny svensk studie som omfattar mer än 1,6 miljoner barn som fötts mellan 1976 och 1991. Barnen har sedan följts fram till högstadiets slut.

BT - 19 okt 14 kl. 11:43

Lika bra betyg för tidigt födda

Barn som fötts upp till tio veckor för tidigt har ungefär lika bra slutbetyg i årskurs nio som sina normalt födda syskon, skriver Upsala Nya Tidning. Det visar ny svensk studie som omfattar mer än 1,6 miljoner barn som fötts mellan 1976 och 1991. Barnen har sedan följts fram till högstadiets slut.

Sydsvenskan - 21 okt 12 kl. 06:30

Illamåendet ett gott betyg

I ett mörklagt mötesrum på ett hotell i Köpenhamn har ett tjugotal medelålders män bänkat sig framför en storbildsskärm. De ska nu få bevittna något stort, åtminstone i ekonomiska termer. Hur många miljarder dollar har det kostat att ta fram ett spel som ?

Newsmill - 14 feb 13 kl. 11:36

M har fel i att forskningen stödjer tidiga betyg

http://www.newsmill.se/trackback/49186Gymnasielärare: Ännu tidigare betyg och ännu fler nationella prov samt stärkt lärarroll i samma paket.

YLE - 11 okt 13 kl. 07:05

Inget betyg ingen framtid

Grundskolans avgångsbetyg är passet in i det finländska samhället. Grundskolan socialiserar och integrerar oss in i samhället och dess system. Men möjligheterna att få ett grundskolebetyg är inte självklara för alla.

UNT - 19 okt 14 kl. 06:52

Tidigt födda får lika bra betyg

Barn som har fötts upp till tio veckor för tidigt har ungefär lika bra slut­betyg i årskurs nio som sina syskon som fötts i normal tid..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kenzas stora bebislycka – har blivit mamma

Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma, för första gången.Det meddelar influencer-profilen på sina sociala medier.”Allting gick bra och vi är så kära i honom”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Wahlgren och Andersson tvingas ställa in – på grund av Lotta

Per Andersson och Linus Wahlgren skulle varit med i kvällens ”Bingolotto”-sändning, men duon valde att ställa in sin medverkan.I stället ska man medverka i måndagens premiärprogram av ”Lotta på Liseberg”.– Det gick inte ihop av schematekniska skäl, säger John Sarafian, som är pressansvarig för ”Bingolotto”..

Expressen - 2 timmar sedan

Carolas son har vuxit upp – går sin egen väg

Carola Häggkvists och Runar Sögaards son Amadeus sågs ofta med sin blonda kalufs på kändisbilder under barndomen.Nu har kändissonen vuxit upp – och 21-åringen vill göra helt andra saker i livet än sin mamma.– Jag kände bara att det var en idrottskille.

Expressen - 7 timmar sedan

Tony Irvings viktras – så har han lagt om sitt liv

Tony Irving har gått ner 14 kilo sedan i januari, efter att han och maken gjort en stor livsstilsförändring.Nu avslöjar ”Let's dance”-profilen hur han håller sig i form – och vad han tvingats ändra.– Inte äta så mycket skit, vi är sockerfria, så sockret är borta, säger Tony Irving..

Expressen - 9 timmar sedan

Sanningen bakom Michael Jacksons och Lisa Maries skilsmässa

Michael Jackson och Lisa Marie Presley chockade hela världen när man gifte sig för 25 år sedan.Paret var dock bara gifta i lite drygt ett år – och nu kommer uppgifter om varför förhållandet tog slut.Nyhetssajten Nicki Swift hävdar att kändisparet främst var ute efter publicitet för att få fart på sina respektive karriärer..

Expressen - 10 timmar sedan

Kaspersens ord efter semestern med dansaren: ”Magisk helg”

Kristin Kaspersen har varit på semester på Franska rivieran – tillsammans med sin ”Let's dance”-partner Calle Sterner.Nu åker hon hem ”med ett leende”.”Tack Underbara Calle för en magisk helg”, skriver programledaren på Instagram..

Expressen - 10 timmar sedan

Gry Forssells beslut för karriären – stöttas av maken

Ett antal män nobbade uppdraget att leda ”Sommarkrysset”, kanske för att de ville ha sommarlov.Då räckte Gry Forssell upp handen och sade ”jag kan - och vill”.– Ska man jobba som programledare kan man inte hålla på och tacka nej.

Expressen - 12 timmar sedan

Kikki Danielssons kamp – har inte råd att gå i pension

Det har gått 40 år sedan hon tävlade i Melodifestivalen första gången.Sedan dess har Kikki Danielsson gått och blivit en av våra mest folkkära artister – och än har hon inga planer på att pensionera sig.– Det skulle jag inte ha råd med.

Expressen - 13 timmar sedan

Lena PH:s succé – med okända dottern utomlands

Maria Magdalena – Lena Philipsson har återuppstått med en ny sommarhit.Bakom den raffiga musikvideon ligger artistens 21-åriga dotter, Lena Ph pratar sällan om sina barn men väljer nu att berätta om familjesamarbetet.”Saga min dotter har filmat”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 15 timmar sedan

Skådespelarna i Törnfåglarna – så gick det efter stora succén

”Törnfåglarna”-skådespelarna tog andan ur tv-publiken i den prisbelönta miniserien från 1983, som utspelade sig i början av 1900-talets Australien.Serien vann sex Emmys och sju Golden Globes, och många suckar fortfarande nostalgiskt åt ”Törnfåglarna” med Father Ralphs och Meggies omöjliga kärlek.Men vad hände med skådespelarna efter succén?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.