BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:35

BT - 11 jun 19 kl. 19:40

Spår i råa mordförsöket ledde till Hells Angels: ”Medlemmar dök upp”Hells Angels-sfären har varit mer synlig i Sjuhärad de senaste åren men få allvarliga brott kan direkt knytas till dem. Ett vapen- och sprängdegsfynd är det som sticker ut. Det har dock förekommit spår in i betydligt grövre brottsutredningar. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hells Angels, Angels, Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spåri , råa, mordförsöket, leddetill , Hells, Angels, Medlemmar, dök upp
SmålandsPosten - 23 jun 13 kl. 07:18

Två män anhållna i sin frånvaro för mordförsöket

Två män i 20-årsåldern är anhållna i sin frånvaro efter mordförsöket i Alvesta i går kväll där två män skadades allvarligt. Händelsen inträffade på Sköldstavägen i Alvesta vid halv nio-tiden på lördagskvällen. Två män hade fått skärskador på händer och armar och fördes båda med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 20 jun 13 kl. 12:12

Söker vittnen till mordförsöket

Foto: Bosse Nilsson
Mordförsöket skedde framför ögonen på studentfirare. Polisen söker fler vittnen till händelsen på Snapphanevägen.
Mordförsöket skedde förra fredagen.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 10:13

Man anhållen för mordförsöket på Rosengård

Malmö I tisdagskväll dök en allvarligt skadad man upp på akuten i Malmö. Nu har polisen kunnat anhålla en man - misstänkt för mordförsöket. En 21-årig man har anhållits av polisen, misstänkt för mordförsök.

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 20:24

Omhäktade för mordförsöket

De fyra tonåringar som misstänks för att ha försökt mörda en 22-åring mitt under studentfirandet i Kristianstad har omhäktats.
Utredningen kring mordförsöket den 14 juni vid Snapphanevägen är inte klar. På tisdagen omhäktades de misstänkta tonåringarna, en efter en och bakom stängda dörrar i tingsrätten, och ska sitta inlåsta med restriktioner i ytterligare två veckor.

UNT - 11 mar 14 kl. 08:04

24UNT: Mordförsöket i Tierp

Under måndagen fortsatte rättegången mot dom sex personer, som står misstänkta för inblandning i mordförsöket på en 56-årig man och hans son i Tierp i höstas. Idag var det 56-åringens tur att berätta om mordförsöket..

BT - 15 okt 14 kl. 22:35

Efter brutala mordförsöket på nyårsafton - familjen avvisas

På nyårsaftonen sköts 12-åringen med flera skott och knivhöggs i halsen. Nu kommer beskedet att han och familjen inte får stanna i Sverige. – Familjen är helt bestört, säger en av dem som hjälpt flyktingarna efter det traumatiska våldsdådet.

BT - 17 maj 19 kl. 12:52

MORDFÖRSÖKET: De inblandade på fri fot – misstanken kvarstår

Mordförsöket som inträffade i utkanten av Borås under måndagen utreds för fullt. Den man som BT tidigare har berättat är misstänkt för mordförsöket har släppts på fri fot – men misstanken kvarstår..

Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 08:30

17-åring omhäktad för mordförsöket på Bataljonsvägen

På måndagen omhäktades en 17-åring som misstänks för mordförsök efter skottlossningen på Bataljonsvägen tidigare i sommar.
Förundersökningen är inte klar och tingsrätten anser att det finns synnerliga skäl för att den misstänkte 17-åringen ska vara fortsatt häktad.17-åringen är frihetsberövad sedan en dryg månad.

Nerikes Allehanda - 13 feb 14 kl. 15:34

Misstänks ha hjälpt till vid mordförsöket

Ytterligare en person misstänks för inblandning i mordförsöket på en kvinna i Gyttorp den 14 januari. Det handlar om en 48-årig man från Höganäs som misstänks för medhjälp till mordförsök..

DalaDemokraten - 13 mar 14 kl. 15:30

Offret har hörts om mordförsöket

Näs bruk/Avesta Mannen, som utsattes för mordförsöket i Näs bruk, utanför Avesta har kunnat höras. Sex sitter anhållna misstänkta för mordförsök..

DalaDemokraten - 06 nov 14 kl. 14:26

44-åring gripen för mordförsöket

Det aktuella mordförsöket inträffade minuterna före nio på onsdagskvällen. en 26-årig man blev knivskuren och fick så svåra skador att brottet koma tt rubriceras som mordförsök. han vårdas på Falu lasarett men är utom fara..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Nadal: "Wimbledon respekterar inte rankningen"

Grusspecialisten Rafael Nadal är kritisk mot den stundande grand slam-turneringen Wimbledon vars rankingsystem han menar missgynnar honom och andra grusspelare..

BT - 15 minuter sedan

Regeringen anklagas för att famla om gängen

Flera partier vill skärpa straffen för gängkriminalitet och införa möjlighet att vittna anonymt. Regeringen anklagas för att famla i fråga om gängvåldet och vad som beskrivs som en växande otrygghet..

BT - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli Liberalernas nye partiledare, skriver han i en debattartikel på ..

BT - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Ullenhag hoppar av

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.