Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 17 June, 01:36

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 19:34

Årets hetaste rapport från Mary Meeker är här – Internet Trends 2019Årets rapport Internet Trends 2019 från Mary Meeker är äntligen här! Rapporten är fullmatad med intressanta fakta – här får du en sammanfattning av det viktigaste. Mary Meeker, a.k.a ”Queen of the Internet”, presenterade rapporten under Code Conference.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Mary Meeker, Trends, Internet Trends, Meeker, Queen, Internet, Code Conference, Årets, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets hetaste, rapportfrån , Mary, Meekerär här , Internet, Trends 2019
Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 12:01

Mary Meeker presenterar sin rapport

Om du inte har lust att läsa hela rapporten så har vi fått tag i ett klipp där Mary Meeker presenterar sina insikter, i ett kortare klipp. 30 minuter lång är presentationen som går igenom det viktigaste från rapporten..

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 15:27

Mary Meekers Internet trend report är här!

Den hett efterlängtade rapporten från Mary Meeker är äntligen här. Under Code Conference i Kalifornien lanserades årets rapport om de senaste trenderna i internetvärlden. Se hela presentationen nedan.

Dagensanalys.se - 05 okt 16 kl. 12:04

Allt om de digitala trenderna sammanfattat i en rapport

Det snabbaste sättet att lära sig allt som händer i tech är att läsa denna rapport från Mary Meeker som har blivit en legend genom att publicera sammanställningar av statistik med trender om teknikutvecklingen Du har hela rapporten inbäddad nedan. 2016 Internet Trends Report from Kleiner Perkins Caufield & Byers Några höjdpunkter: Den globala internet användandet var linjär med period föregående år 9 procent och man når 3 miljarder användare eller 42 procent av världens befolkning
Smartphone användandet tillväxt mattas av, medan Android ökar marknadsandel trots en lägre genomsnittligt försäljningspris
Online-video användandet växer lavinartat, med snapchat och Facebook Live som visar vägen, men videoannonser är inte så effektiva

Computer Sweden - 28 maj 14 kl. 18:28

Expertens hetaste nättrender 2014

Mary Meeker, tidigare långvarig analytiker på Morgan Stanley, har presenterat sina årliga internetspaningar. Se alla slides här.

.

IDG - 28 maj 14 kl. 18:28

Expertens hetaste nättrender 2014

Mary Meeker, tidigare långvarig analytiker på Morgan Stanley, har presenterat sina årliga internetspaningar. Se alla slides här..

VA - 08 jun 18 kl. 15:58

Blodget och Meeker – Internet-analytikernas okrönta kung och drottning som kraschlandade och nådde nya höjder

Mary Meeker har precis presenterat sin årliga trendrapport om nätet som får världen att haja till lite extra. Och Henry Blodget sålde sitt nya livsverk Business Insider till Axel Springer för 343 miljarder dollar hösten 2015. Här är berättelsen om de bådas uppgång under dotcom-eran, deras fall då bubblan brast och comebacken.

VA - 11 dec 18 kl. 14:52

Silicon Valley-legendaren Mary Meeker leder jätterunda till fintechrevolutionens underleverantörer

Den amerikanska fintech-startupen Plaid har tagit in 250 miljoner dollar till en värdering av 2,7 miljarder dollar. Det rapporterar CNBC. .

SvD - 13 mar 17 kl. 11:44

Har ni upptäckt New Yorks hetaste modemärke?

Mary-Kate och Ashley Olsen har seglat upp som Amerikas hetaste modeskapare..

Nyteknik - 09 feb 17 kl. 11:23

Ny rapport: Data och it hetaste jobben

Data och it är de hetaste jobben på arbetsmarknaden 2017. Samtidigt råder fortsatt brist på utbildade lärare, enligt en färsk rapport från Arbetsförmedlingen..

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 13:54

Årets Mary Meekers Internet Trends Report är här!

Nu är rapporten vi alla väntat på här: Mary Meekers berömda ”Internet Trends” kom igår, och den 294 sidor långa rapporten innehåller allt om de senaste trenderna vad gäller mobilanvändande, e-handel, arbete och ekonomisk tillväxt, allt kopplat till internets framväxt. Läs vårt sammandrag och kika sedan på hela rapporten. Årets rapport är fullmatad med spännande information, du finner ett kort sammandrag nedan, men om du vill ha all information på en gång så finns hela rapporten att läsa här!

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:53

Allt fler svenskar betalar för nyheter online

Reuters Institute har släppt sin årliga globala rapport Digital News Report som djupdyker i hur vi konsumerar nyheter. Rapporten, som baseras på svar från över 75 000 respondenter i 38 marknader, är full av insikter och de senaste trenderna inom hur vi konsumerar nyheter. Vi får bland annat reda på att Norge och Sverige är de länder där flest invånare väljer att betala för nyheter online.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:11

Grundare av Dooify går till Osynlig

Den digitala produktutvecklingsbyrån Osynlig växer och förstärker teamet i Stockholm med entreprenören och designern Carl Svahnström. Carl ligger bland annat bakom delningstjänsten Dooify som vann pitchtävlingen UberPITCH 2016. Osynlig har en prestigelös och entreprenöriell syn på UX och design, som är väl grundad i tydlig nytta för kunden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:03

Jättarna tar nästan hälften av annonsbudgeten

Marknadsförare spenderar nästan hälften av sin annonsbudget på jättarna Google, Facebook och Amazon, visar en ny undersökning. Lawless Research och Factual har undersökt vad marknadsförare tycker om jättarna Google, Facebook och Amazons krafttag på marknaden. Undersökningen visar att respondenterna (700) i genomsnitt spenderar 43 procent av sin annonsbudget på dessa plattformar – och 63 procent uppger att de vill ha andra alternativ.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:05

Facebook förlikar i stämning om att de blåst upp videovisningar med 900 procent

Facebook har gått med på att förlika i en stämning som påstår att de blåst upp sina videovisningar med upp till 900 procent. Enligt marknadsförarna bakom stämningen ska Facebooks agerande ha kostat dem avsevärt mer för annonser i videoklipp, eftersom siffran för antalet visningar inte stämde med verkligheten,. Enligt Facebook skulle deras felaktiga mätningar av antalet videovisningar inte ha påverkat själva prissättningen/annonskostnaden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 06:55

Försöker Google Chrome döda annonsblockerarna?

Google säger att de inte har några dolda motiv med en uppdatering, som i princip sätter käppar i hjulen för annonsblockerarna. Vad de hänvisar till är istället användarnas integritet. Men uppdateringen gör det mycket svårt för annonsblockerare att fungera som de gör idag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 06:47

UEFA lanserar en egen OTT-kanal

Union of European Football Association (UEFA) har lanserat en gratis-kanal för att sända fotboll via nätet. OTT-kanalen ska ge fans mer utbud och tillgängligt när de önskar. Initialt kommer kanalen att visa bland annat futsal, bakom-scenen-innehåll och intervjuer.

Dagensanalys.se - 13 jun 19 kl. 23:51

Facebook Research skapar en av världens största paneler

Nu skriver vi om den där appen som Facebook har fått skämmas för lite grann. De lanserade den nämligen som en VPN-tjänst och glömde berätta att den samlade också in all data. Men innan det uppdagades hade Facebook lyckats få 187.

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 16:43

Case: ”Vi ser ett behov av att hantera kunden i 360-läge”

Birka Cruises satsar fullt ut på Dynamics 365 med CRM-Konsulterna som leverantör. Ett intressant case för alla som funderar på vad de ska göra med sin data och vill bemöta kunden med ett 360-tänkande. Birka Cruises erbjuder kryssningsupplevelser till en bred publik där många dessutom är återkommande, något som kräver en bra relation och dialog med varje person oavsett kontaktpunkt.

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 15:20

Sju sätt att varva ner inför semestern

Snart är den här, ledigheten vi har sett fram emot så länge. Men hur gör man för att varva ner inför semestern? Ann Appelberg och Johan Mellnäs på arbetsmiljöorganisationen Prevent ger sina bästa tips.

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 15:12

Sveriges Annonsörer ger tips om hur du skyddar ditt varumärke på Youtube

Sveriges Annonsörer vill bidra till att skapa en ”brand safe” miljö på Youtube med några tips för hur du kan skydda ditt varumärke när du annonserar där. Här kan du läsa om alla tips från Sveriges Annonsörer. Tipsen från Sveriges Annonsörer berör Brand Control Levers med riktlinjer för innehåll med rekommendationer och länkar och en Brand Suitability Guide som enkelt förklarar olika inställningar för när du ska köpa annonser på YouTube.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.