DN > Utrikes

Wednesday, 19 June, 19:47

DN - 11 jun 19 kl. 19:11

Psykologen svarar: ”Hur hanterar jag olika politiska åsikter inom familjen?”Vad kan man göra om ens partners eller familjemedlemmars politiska åsikter är totala motsatsen till ens egna – och diskussionerna blir påfrestande? Psykologen Liria Ortiz ger dig svar i videon ovan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Liria Ortiz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Psykologen, svararHur , hanterarjag olika , politiska, åsikterinom , familjen
DN - 04 mar 19 kl. 15:37

Psykologen svarar: ”Jag vill ha min sambo, men inte hens barn”

Hur gör du när du inte vill umgås med din sambos barn? I serien ”Psykologen svarar” ger Liria Ortiz, legitimerad psykolog, råd om allt från familjerelationer och sorg till problematiska kollegor..

DN - 18 mar 19 kl. 21:29

Psykologen svarar: ”Min partners ex lägger sig i hur jag uppfostrar barnen”

Hur gör du när din partners ex lägger sig i hur du uppfostrar barnen? I serien ”Psykologen svarar” ger Liria Ortiz, legitimerad psykolog, råd om allt från familjerelationer och sorg till problematiska kollegor..

DN - 03 jun 19 kl. 20:25

Psykologen svarar: ”Jag är introvert – hur hanterar jag sommarfesterna?”

Det är snart dags för sommarfesterna – men hur hanterar du dem om du är introvert? Psykologen Liria Ortiz berättar hur du ska göra. Se svaret i videon ovan..

DN - 13 maj 19 kl. 13:26

Psykologen svarar: "Vårt unga vuxna barn har fått drogproblem – vad kan vi göra?"

"Vårt unga vuxna barn har fått drogproblem – vad kan vi göra?" – psykologen Liria Ortiz svarar..

DN - 30 maj 19 kl. 14:00

Psykologen svarar: ”Hur håller jag sams med släkten i sommarstugan?”

Snart är det dags för semestertider och redan nu under långhelgen åker många ut till sommarstugan. Men hur håller jag sams med släkten? Psykologen Liria Ortiz svarar..

DI - 19 nov 18 kl. 09:29

Psykologen: Så hanterar du kolleger som inte presterar

Anställda som inte levererar är ett klassiskt företagsproblem som kan skapa mycket stress och frustration bland medarbetarna. Psykologen och författaren Oskar Henrikson berättar för Di hur du ska hantera underpresterande kolleger. ”Att tro att det är ett problem med personkemi är det klassiska misstaget.

DI - 10 jul 15 kl. 16:12

Psykologen: Så hanterar du den usla sommaren

Höga förväntningar på sommarvädret riskerar att sluta i besvikelse och frustration, vilket kan tära på såväl relationer som det egna humöret. När lågtrycken nu ligger som ett täcke över Sverige ser många drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök..

Aftonbladet - 03 jul 18 kl. 13:52

Psykologen: Så hanterar du matchångesten

SvD - 22 mar 12 kl. 15:13

Psykologen svarar

Nyheter 24 - 21 okt 13 kl. 11:48

Psykologen svarar: Därför mår du så dåligt när ditt lag förlorar

Expert har svaret
Nyheter24 ringde upp idrottspsykologen Johan Plate för att ta reda på varför spelare och även supportrar beter sig så här.? Man gör rutiner och ritualer för att känna en trygghet. Oftast gör man det kopplat till något som man kan påverka själv som att slå sig på höften eller sätta på sig vänsterskon först.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Midsommarvädret: Bäst i östra Sverige – sämst i Kiruna

Midsommarfirare i nordligaste Sverige gör bäst i att duka fram sillburkarna inomhus i år. Regn och rusk är nämligen att vänta, enligt SMHI. Bättre ser det ut i de östra delarna av Svealand och södra Norrland, med temperaturer uppemot 24 grader..

DN - 45 minuter sedan

Matchguide Sverige–USA – allt inför torsdagens gruppfinal i VM

LE HAVRE.  På torsdagen fortsätter Sveriges fotbolls-VM. Då väntar USA i gruppfinal i Le Havre.

DN - 1 timme sedan

Sarkozy ska ställs inför rätta

Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy har förlorat sitt sista möjliga överklagande och ska därför ställas inför rätta för misstankar om maktmissbruk och korruption. Hans advokat avfärdar det hela..

DN - 2 timmar sedan

SOS Alarm: Inga allvarliga konsekvenser av Tele2:s haveri

Tele2:s problem slog mot larmnumret 112. Men av allt att döma ska driftstörningen inte ha lett till några allvarliga konsekvenser.  – Vi har inte hört om någon som har drabbats, säger Sarah Hummerdal, pressansvarig på SOS Alarm.

DN - 3 timmar sedan

Kinesisk medborgare släppt på fri fot av HD

Högsta domstolen har beslutat att en kinesisk medborgare som begärts utlämnad till Kina inte längre ska vara häktad. Det skriver domstolen i ett pressmeddelande..

DN - 3 timmar sedan

Anställda på arbetsmiljömyndigheten larmar om ”Sveriges sämsta arbetsmiljö”

Myndigheten för arbetsmiljökunskap har bara funnits ett år. Redan har fyra höga chefer och flera anställda slutat – och personal sänder nödrop inifrån med vittnesmål om stora arbetsmiljöproblem. Enligt en skrivelse har generaldirektören kallat en medarbetare för ”tjockast på myndigheten” och bett kvinnor bära högklackat och korta kjolar i tjänsten..

DN - 3 timmar sedan

Generaldirektören: Jag har inte haft för avsikt att fälla stötande kommentarer

Generaldirektör Nader Ahmadi vid Myndigheten för arbetsmiljökunskap anklagas av personal för hierarkiskt ledarskap, kränkande kommentarer och sexism. Nu kallas han till möte hos arbetsmarknadsdepartementet. – Jag kanske har varit lite slarvig med att skämta, säger han till DN..

DN - 3 timmar sedan

Åtal mot man bakom vapenverkstad i Sundbyberg

I mannens bostad i Sundbyberg påträffades vapendelar, borrmaskiner, luftkompressor och andra verktyg. Nu åtalas han för synnerligen grovt vapenbrott. .

DN - 4 timmar sedan

Oklart hur länge Göran Persson blir kvar

Göran Persson är vald till Swedbanks nya styrelseordförande. Hans mål tydligt – förtroendet för banken ska vinnas tillbaka genom storstädning.  – Du återvinner inte förtroendet hos myndigheter runtomkring i Europa och världen om det inte är så att du inte gjort ordning hemma först, säger Göran Persson..

DN - 4 timmar sedan

Filmrecension: ”Booksmart” är festlig och frispråkig filmfeminism

Förhandshajpade ”Booksmart” lever upp till sitt goda rykte. En festlig, fartig och frispråkig, feministisk komedi som lånar från high school-filmerna men vänder uppochned på den välkända spelplanen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.