GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 13:58

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 10:44

Efter trendbrottet senast - Frändefors jagar nya poäng mot Ed UI kväll möter Frändefors Ed U på hemmaplan på Frendevi IP i division 4 Dalsland/Bohuslän norra i fotboll. Frändefors bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Åsebro/Brål U, 3–2. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ed, Frändefors Ed, Frendevi IP, DalslandBohuslän, ÅsebroBrål

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Frändefors, jagarnya , poängmot Ed U
GöteborgsPosten - 10 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Frändefors jagar nya poäng mot Tösse

I kväll möter Frändefors Tösse på hemmaplan på Frendevi IP i division 4 Dalsland/Bohuslän. Frändefors som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 2–2 när man mötte LDB Dalsland. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Strömstad med 2–3..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Efter trendbrottet senast - Diseröd jagar nya poäng mot Surte

I kväll möts Surte och Diseröd på Surte i division 6 Göteborg B i fotboll. Diseröd som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 8–2 mot Nödinge. Surte blev utan poäng i mötet med Förenad Turkisk Ungdom senast..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Efter trendbrottet senast - Inter Linné jagar nya poäng mot Bergsjö IF

I kväll möter Inter Linné Bergsjö IF på bortaplan på Bergsjövallen i division 6 Göteborg A i fotboll. Inter Linné bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Bergum, 5–5. Bergsjö IF förlorade sin senaste match med 0–3 mot Götaholm..

GöteborgsPosten - 10 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - LDB Dalsland jagar nya poäng mot Smögen/Hamburgsund

I dag möts Smögen/Hamburgsund och LDB Dalsland på Havsvallen i division 4 Dalsland/Bohuslän. LDB Dalsland bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Frändefors, 2–2. Smögen/Hamburgsund förlorade sin senaste match med 2–5 mot Ljungskile..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Rödbo jagar nya poäng mot Inter Linné

I dag är det dags för match för Inter Linné som tar emot Rödbo hemma på Heden i division 7 Göteborg A. Rödbo bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Kareby, 3–1. Inter Linné blev utan poäng i mötet med Gunnared senast..

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Varbergs GIF jagar nya poäng mot Vinberg

I dag möts Varbergs GIF och Vinberg på Påskbergsvallen i division 2 västra Götaland. Varbergs GIF bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Olympic, 0–0. Vinberg blev utan poäng i mötet med IFK Malmö senast..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Malmö FF jagar nya poäng mot Öster

I dag möts Malmö FF och Öster på Malmö Stadionområdet i U 19 Allsvenskan södra. Malmö FF som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 6–0 mot Gais. Öster vann senast mot Helsingborg med 3–2..

GöteborgsPosten - 06 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Stala/Myckleby jagar nya poäng mot Herrestad

I dag möter Stala/Myckleby Herrestad på hemmaplan på Lövängens IP i division 4 Bohuslän/Dalsland. Stala/Myckleby som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Svane. Herrestad vann senast mot Ed med 7–0..

GöteborgsPosten - 26 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Hasslöv jagar nya poäng mot Lidhult

I kväll möter Hasslöv Lidhult på bortaplan på Lomövallen i division 6 Halland södra. Hasslöv bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Simlångsdalen, 2–2. Lidhult blev utan poäng i mötet med Sperlingsholm senast..

GöteborgsPosten - 05 jul 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Böljan jagar nya poäng mot FC Astrio

I kväll möts Böljan och FC Astrio på Falkenbergs IP i division 5 Halland. Böljan bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Alet, 2–0. FC Astrio bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot HåFF, 6–3..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Formstarka Nordvärmland vill förlänga sviten - möter Vänersborg FK borta

I kväll möter Nordvärmland Vänersborg FK på bortaplan på Vänersvallen. Nordvärmland har fyra matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med åttondeplacerade Vänersborg FK i fotboll. Vänersborg FK har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Nordvärmland..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

I kväll spelar Lane U på hemmaplan mot Tanum

Match igen för Lane U när Tanum gästar Lanevallen i division 6 Bohuslän norra i fotboll i kväll. Lane U vann sin senaste match med 4–0 mot Fjällbacka, Tanum lyckades inte lika bra och blev besegrat av Svarteborg..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Alingsås IF vill bryta tunga trenden borta mot Skoftebyn

Alingsås IF har tre matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland inför kvällens match på bortaplan mot tredjeplacerade Skoftebyn i fotboll. Skoftebyn blev utan poäng i mötet med Främmestad senast..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

I kväll spelar Kållered hemma mot Gårda

I kväll spelar Kållered hemmamatch i division 3 nordvästra Götaland i fotboll mot Gårda. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Västra Frölunda med 0–3. I den senaste matchen för Kållered fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot Hestrafors..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Valla med fyra raka förluster i bagaget möter Håfreström

Valla är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Håfreström borta på Håvåsen. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster i division 4 Bohuslän/Dalsland i fotboll och ligger just nu sjua i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Håfreström, 3–1 mot Högsäter hemma..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Formstarka Lilla Tjärby vill förlänga sviten - möter Rinia borta

I kväll är det dags för match för Rinia som tar emot Lilla Tjärby hemma på Falkenbergs IP. Lilla Tjärby har en svit på sex matcher utan förlust i division 5 Halland inför mötet med tredjeplacerade Rinia i fotboll. Rinia vann sin senaste match med 3–1 mot Halmia Academy..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Formstarka Stenungsund vill förlänga sviten - möter Tjörn borta

I kväll är det dags för match för Tjörn som tar emot Stenungsund hemma på Ekåsvallen. Stenungsund har en svit på tre matcher utan förlust i division 3 Bohuslän/Dal inför mötet med sjätteplacerade Tjörn i fotboll. Den senaste matchen för Tjörn slutade oavgjort, 3–3, mot Vallen 2..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Segersviten bröts senast - nu jagar Kvibille revansch i mötet med Norvalla

Kvibille fick se sin segersvit bruten senast mot Lilla Träslöv efter tre raka segrar, matchen slutade 0–1. Nu match borta, och chans till revansch, mot Norvalla i division 4 Halland i fotboll. Norvalla bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Bua, 3–0..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Ljungskile med tre segrar i rad möter Orust 2

I kväll är det dags för match för Ljungskile som tar emot Orust 2 på Skarsjövallen i division 3 Bohuslän/Dal i fotboll. Ljungskile har tre segrar i rad, senast med 6–2 mot Eds FF, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Bortalaget har nio förluster i rad, senaste mot Stenungsund med 0–7..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

I kväll spelar Ödsmål på hemmaplan mot Ahlafors

Ödsmål spelar hemma mot Ahlafors i kväll i division 3 mellersta Götaland i fotboll. Ahlafors fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot Tidaholm GoIF, Ödsmål förlorade mot Mellerud (2–5)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.