Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 12:13

Barometern - 11 jun 19 kl. 18:37

Klart med nedläggningXperiment läggs ned, föreningsbidragen reduceras kraftigt och öppna förskolans verksamhet minskas med 400 000 kronor..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med nedläggning
BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna ett steg närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna steget närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

BT - 22 feb 13 kl. 13:46

JC hotas av nedläggning

Sju års lönsamhetsproblem får räcka, enligt ägaren Retail and Brands (RNB), som nu öppnar för nedläggning eller försäljning av klädkedjan JC. En strategisk översyn, som ska bli klar i höst, har inletts. Samtidigt har RNB skrivit ned värdet på JC med 260 miljoner kronor.

Skånskan - 03 apr 19 kl. 05:00

Föreslår nedläggning av brandstationer

Lödde Räddningstjänsten Syd hotas av ett underskott på 10 miljoner nästa år. I listan över möjliga besparingar pekas heltidskåren i Löddeköpinge och deltidsbrandkåren i Burlöv ut.Processen för att ta fram en budget för 2020 har inletts.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 06:43

1 625 namn mot en nedläggning

1 625 namn fanns på listan mot nedläggningen av Äppelgårdens korttidsboende, när den lämnades till kommunalråd Arne Karlsson. ? Det är en trygghetsfråga, både för de sjuka och deras anhöriga.

BT - 24 sep 13 kl. 12:19

Viskadalsbanan hotas av nedläggning

Den dåliga standarden på Viskadalsbanan kan betyda ett hot om nedläggning på sikt. Det befarar tåganställda, som vill att politikerna får upp ögonen för banans framtid. I idag fick kommunalrådet Lisa Dahlberg (S) själv känna på en skakig färd från förarsätet.

Skånskan - 09 aug 16 kl. 16:46

Hot om nedläggning oroar

Malmö Framtiden för en av Europas största parasportföreningar är hotad. I FIFH-hallen rullar verksamheten på som vanligt, men hotet om nedläggning är en konstant oro för både medlemmar och anställda.– Det är otroligt tragiskt och väldigt stressande för oss, säger Sinisa Kedza, fackombud och projektledare i föreningen.

Västerbottens Folkblad - 06 nov 13 kl. 16:28

V kritiserar nedläggning

Vänsterpartiet i Nordmaling är kritiskt till att lägga ned byskolorna, trots att de ledamöter som röstades in i fullmäktige på V-mandat röstade för en nedläggning. ”Vår uppfattning är fortfarande att byskolorna ska vara kvar. Att enbart presentera vad kommunen skulle spara in på nedläggning visar inte den faktiska besparingen.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 07:22

Nedläggning av Bromma flygplats hotar vår region

Om Bromma läggs ner kommer Sverige utanför Stockholm att få för­sämrade förbindelser till huvudstaden och många företag kommer att få svårt att ha kvar sin verksamhet ute i landet. Frågan berör därför i hög grad näringslivet i vår region, skriver Ingemar Swalander, (M), landstinget, ordförande och Bo Frank, (M) Växjö kommun, 2:e vice ordförande i Småland Airport AB. Bromma flygplats har blivit ett slagträ i årets valrörelse.

YLE - 23 maj 16 kl. 14:19

Nedläggning av Talvivaara mycket dyr affär

Det var ord och inga visor som Terrafames styrelseordförande Lauri Ratia kom med i Yles program Kova Talous. Tidigare har det varit tal om 300 miljoner euro, men nu säger Ratia att det kan kosta en halv miljard att köra ner gruvverksamheten i Talvivaara. Orsaken är att det bland annat skulle krävas diverse miljötillstånd och investeringar i vattenreningsanordningar.

Västerbottens Folkblad - 03 jun 16 kl. 11:55

Föreslår nedläggning av byaskolor

Utbildningsnämnden har tidigare föreslagit en nedläggning av byaskolorna i Lycksele. På fredagen tog kommunstyrelsens arbetsutskott samma beslut. Byaskolorna i Umgransele, Knaften och Rusksele ska läggas ned.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Pojke dog efter hundattack – ägaren frias

Barometern - 1 timme sedan

Alfredsson kan väljas in i Hall of Fame

Barometern - 1 timme sedan

Speciellt p-piller slut på alla apotek

Barometern - 1 timme sedan

BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Barometern - 45 minuter sedan

I Högsby kyrka öppnar sommarungdomar kyrkportarna

Under tre veckor håller Högsby kyrka, precis som 165 andra kyrkor i stiftet, sommaröppet för turister och sommarlediga som vill besöka kyrkan. Fika, skattjakt och guidade turer står på programmet..

Barometern - 45 minuter sedan

Felix Josefsson är årets idrottslöfte

16-årige Felix Josefsson har utsetts till årets idrottslöfte av Lions Club i Mönsterås..

Barometern - 45 minuter sedan

Replik: Alfsson har fel

Den numera uteslutne Sverigedemokraten Thoralf Alfsson går till storms mot mig. Han hävdar att jag är arg och har raderat ett blogginlägg om Barometern. Inget av det är sant men det är symptomatiskt för Alfssons sätt att debattera.

Barometern - 45 minuter sedan

Klart: SM i vattenrutschbana är tillbaka – då kan du kvala i Kalmar

För fjärde året i rad arrangeras SM i vattenrutschbana. Total kommer fem kval att hållas innan den stora finalen. Ett av kvalen hålls i Kalmar..

Barometern - 1 timme sedan

Då kommer Iggy Azaleas nya skiva

Barometern - 1 timme sedan

Torsås hoppas på nya statsbidrag

Två statsbidrag har försvunnit, och därmed 2,2 miljoner kronor till äldreomsorgen. Nu söker kommunen andra bidrag från staten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.