YLE > Svenskfinland

Thursday, 20 June, 11:01

YLE - 11 jun 19 kl. 15:54

Egnahemshus totalförstördes i brand i KarlebyEtt egnahemshus fattade eld på Karlgatan i Karleby på tisdag eftermiddag. Huset totalförstördes, men det är oklart om branden orsakat några personskador..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karleby, Karlgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egnahemshus, totalförstördesi , brandi , Karleby
YLE - 07 sep 14 kl. 16:56

Egnahemshus totalförstördes i brand i Vasa

Ett nybyggt egnahemshus på Klossvägen i Bobäck i Vasa totalförstördes av brand. Larmet kom vid klockan 17 och när brandkåren anlände till platsen var huset ren övertänt. Familjen som bor i huset befann sig ute på gården när branden fick sin början och uppmärksammade branden när lågor slog ut under taket.

YLE - 25 nov 16 kl. 12:47

Tak på egnahemshus totalförstördes i brand i Korsholm

Ett egnahemshus i Kvevlax i Korsholm eldhärjades vid lunchtid på fredagen. Hela taket på det år 1985 byggda tvåvåningshuset förstördes. Resten av huset fick omfattande vatten- och rökskador.

YLE - 11 feb 17 kl. 15:15

Hus totalförstördes i brand i Gustavs

Ett större egnahemshus förstördes på lördag eftermiddag i en brand i Gustavs, 65 kilometer väster om Åbo. Räddningsverket fick larmet vid 14-tiden efter att rökvarnaren i huset reagerat. Då brandkåren kom till platsen var huset övertänt, och ännu vid 16-tiden hade man inte fått branden under kontroll.

YLE - 20 aug 13 kl. 15:02

Egnahemshus i Korsholm totalförstördes i brand

Ett litet egnahemshus i Södra Vassor i Korsholm totalförstördes i en brand på tisdagseftermiddagen. Ingen var hemma i det ungefär 50 kvadratmeter stora huset när det började brinna och grannarna larmade brandkåren. Enheter från Kvevlax var föst på plats, men då var huset redan övertänt.

BT - 28 feb 13 kl. 14:00

Lastbil totalförstördes i brand

En lastbil fattade eld och totalförstördes i en brand på Almenäsvägen tidigare i dag. Fordonet tros ha fått ett motorfel, vilket ska ha utlöst branden. Chauffören tog sig ur fordonet och klarade sig oskadd.

Alingsås tidning - 15 okt 16 kl. 15:46

Hus totalförstördes i brand

Ett hus totalförstördes i en brand i Fåglavik på lördagsförmiddagen. Räddningstjänsten fick larmet vid 11-tiden på lördagen. När de kom till platsen brann det kraftigt i bygganden, och lågor slog ut ur fönster på både första och andra våning i huset.

Västerbottens Folkblad - 16 okt 16 kl. 09:21

Ladugård totalförstördes i brand

En ladugård i Lillsele totalförstördes i en brand på lördagskvällen. Polisen har upprättat en anmälan om misstänkt skadegörelse. Strax efter 22-tiden på lördag kväll larmades SOS om en pågående brand i en ladugård i Lillsele i Vindelns kommun.

BT - 26 nov 13 kl. 12:31

TV: Bilverkstad totalförstördes i explosionsbrand: "Hastigt förlopp"

En kraftig brand bröt vid lunchtid ut i en bilverkstad på Getängens industriområde. Se flera tv-klipp och ett bildspel i artikeln.   Foto: osb.

BT - 26 feb 14 kl. 07:48

Fordon totalförstördes i brand

En bilbrand ägde rum strax innan klockan fyra natten till onsdagen i Borås. Det var på en parkering vid Våglängdsgatan som en personbil totalförstördes i en brand, samt att två närliggande fordon, varav en lastbil, fick sekundära skador. Ingen person befann sig i eller i närheten av fordonen.

Expressen - 18 jan 15 kl. 10:50

Villa totalförstördes i häftig brand i Kalmar

En villa strax utanför Kalmar totalförstördes i en brand natten till söndag. Inga personer kom till fysisk skada. – Det var en kraftig brand redan från början, säger räddningschefen Gert Friberg till Sveriges Radio..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

En kropp har hittats i Tiklasparken i Vasa – polisen på plats

En kropp har på torsdagmorgon hittats i Tiklasparken i Vasa. Polisens kriminaltekniker är på plats..

YLE - 2 timmar sedan

Miljonsatsning på biogasanläggning i Pedersöre – råvaran är gräs från åkrar i regionen

En ny biogansanläggning ska byggas i Kållby i Pedersöre. Råvaran ska bestå av gräs från åkrar i regionen. Hela projektet går loss på 9,5 miljoner euro..

YLE - 5 timmar sedan

Åskan undviker inte din sommarstuga - men ovädrets rörelser är svåra att förutse

Stämmer det att åskan dras till vissa platser, och undviker andra? Ja men nej, säger experter..

YLE - 12 timmar sedan

Folkomröstning om fusion i Kaskö – enkät i Närpes

På Kaskö stadsfullmäktiges möte onsdag kväll diskuterades på vilket sätt invånarna ska få säga sin åsikt i frågan om en eventuell fusion med Närpes. Efter långa diskussioner vann slutligen förslaget om en rådgivande folkomröstning. I Närpes väljer man att låta sina invånare säga sitt i en enkät om en eventuell fusion.

YLE - 5 timmar sedan

Historiskt fint midsommarväder väntas – här är väderprognosen för årets midsommar och väderdata från de trettio senaste midsomrarna

Upp till 25 grader varmt och sol i söder väntas på midsommarafton. I Österbotten blir midsommaren lite svalare och det finns risk för regn. Att det är så varmt på midsommaren är ovanligt, det vet vi för vi har väderdata från kusten från åttiotalet fram till i dag.

YLE - 6 timmar sedan

Friluftsled runt Södra Stadsfjärden upprör markägare i Solf: "Vi vill inte ha en friluftsled på privat jordbruksmark"

Vasas och Korsholms gemensamma planer på en friluftsled runt Södra Stadsfjärden gillas inte av alla. Väglag, markägare och samfälligheter i Solf är kritiska till planerna..

YLE - 12 timmar sedan

Folkomröstning om kommunsammanslagning i Kaskö

På Kaskö stadsfullmäktiges möte onsdag kväll diskuterades på vilket sätt invånarna ska få säga sin åsikt i frågan om en eventuell kommunsammanslagning med Närpes. Efter långa diskussioner vann slutligen förslaget om en rådgivande folkomröstning med 9–8..

YLE - 13 timmar sedan

Jaro tog efterlängtad seger i fotbollsettan – mardrömsminuter sänkte Ekenäs IF: “Jag vet inte vad som hände”

FF Jaro tog sin första seger på länge då laget slog EIF i fotbollsettans finlandssvenska derby. Avgörandet kom i andra halvleken då Jaro pangade in tre bollar på fem minuter..

YLE - 20 timmar sedan

Strängt förbjudet att använda hopptornet på Kittholmen – ändå klättrar folk över grindarna

Staden Jakobstad påminner om att det är strängt förbjudet att använda hopptornet på Kittholmen. Hopptornet är en byggarbetsplats och är farligt att använda..

YLE - Igår: 15:33

Vill ditt barn vara med i Superhjälparna hösten 2019?

Att få medverka i en inspelning kan vara ett minne för livet. Kanske något ditt barn gärna skulle prova på?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.